SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Øíjen 2024, 15:40

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotazy ohlednì Xperie X1
Strana: 1 ... 11 12 [13]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dotazy ohlednì Xperie X1  (Zobrazeno 76297 x)
georgeoldman
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #180 v: 13. Srpen 2010, 09:25 »

Proèetl jsem snad v¹echny svìtové diskuze o X2, vypadá to, ¾e zase tak nepou¾itelná není :-) tak¾e váhám.
ulo¾ena
Twin.Spark
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 93

Zobrazit profil
« Odpovìï #181 v: 13. Srpen 2010, 09:44 »

Pou¾itelná samozøejmì je, jinak by se neprodávala snad vùbec, ale pro mì ty problémy které má jsou opravdu problémy, proto èekám na vychytanou ROM pøípadnì na mo¾nost pøeflashovat...
ulo¾ena
faldicek
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: HTC Desire HD
Pøíspìvkù: 83

Zobrazit profil
« Odpovìï #182 v: 14. Srpen 2010, 18:43 »

asi takhle: Na X1 jsem si pøes praskající kryty zvykl. Mám jí rád. Ka¾dopádnì a¾ mi praskne kryt potøetí, nebudu posílat na opravu, ale budu chtít dobropis, proto¾e ty kryty fakt zmr¹ili. Nehledì na to, ¾e po záruce praskne znova, a pak bych si opravu platil. Tak nìjak zaèínám pokukovat po nìjaké náhradì, ale není nic, co by mì vyhovovalo. Kdy¾ je to funkènì v poøádku, nemá HW klávesnici, kdy¾ má HW klávesnici a je to hezký, tak je to Xperie X2... Nerad bych ¹el do HTC ( i kdy¾ ty taky nemají pro mì nic vhodnýho). No doufám, ¾e v¹ichni výrobci èekají a¾ vyjde WP7 a pak se s telefony roztrhne pytel - chtìl bych u Win zùstat. Ale spí¹ to dopadne tak, ¾e poèkám na nìjakej dobrej android, rád bych zùstal u SE...
No pøeju hodnì ¹tìstí, já mìl u¾ ètvrtou závadu, z toho dvakrát popraskané kryty, to byl dùvod ètvrté reklamace a odstoupení od smlouvy prý podle servisu není mo¾né proto¾e se jedná o kosmetickou vadu nemající vliv na funkènost telefonu, viz téma Praskliny na krytu xperie...
ulo¾ena

Moje extelefony: Motorola M3888, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3100, SonyEricsson K750i, SonyEricsson K810i, SonyEricson X1 Xperia
Stigi
U¾ivatel
Telefon: X1
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #183 v: 06. Listopad 2010, 19:59 »

Nevíte prosímvás nìkdo jak vypnout tu ikonu E (edge) vpravo nahoøe?
Slu¾bu jsem deaktivoval i u mého operatora, v nastavení x1 jsem to také
nena¹el. U¾ si s tím nevím rady a docela mì to tam vadí  Sad
ulo¾ena
Lamal
U¾ivatel
Telefon: SE X1
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #184 v: 12. Listopad 2010, 18:53 »

Mám dotaz, kdy¾ mi pøijde sms tak se mi zapne obrazovka, rad¹i bych abych to mìl jak u HTC ¾e zazní ton a obrazovka se nezapne. Jinak v kapse vyzváním kde koho:D a v¹echno se mi pøenastavuje a maèká:(  Sice je mo¾nost zamknout klávesy na pin ale to je doèasné, prot¾e se mi stejnì maèkaj èíslice a vybíjí se baterka neustálim rozsvicením obrazovky. Díky za odpovìd:)
ulo¾ena
jarda.65
U¾ivatel
Telefon: XPERIA X1
Pøíspìvkù: 37

Zobrazit profil
« Odpovìï #185 v: 13. Listopad 2010, 08:39 »

Nemyslí¹ tohle ? Staèí chvilku hledat  Smajlík . Ale je to pro 6.5. jak je to v 6.1 nevím.
http://forum.semania.cz/index.php?topic=21562.msg205525#msg205525

Edit: pokud by mìl nìkdo stejný problém
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL a polo¾ka DisableSMSWakeUpEvent se nastaví hodnotu na 0. Pøi hodnotì 1 se displej pøi pøíchozí SMS nerozsvítí.
ulo¾ena
Jackun
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericson XPERIA X1
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #186 v: 24. Prosinec 2010, 21:59 »

Dobry den, chci se zeptat k Xperii X1, prehravani videí z youtube, nebo i jinde, proste z internetu mi pri ukladani do vyrovnavaci pameti spadne a napise to chybu. I u opery, tak i u IE. Nemuzu najit na to zadnou odpoved, prohanim se tady uz strasne dlouho a nic. :-( prosim o radu.
ulo¾ena
Jarda PV
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #187 v: 07. Èervenec 2012, 18:46 »

Chtìl bych se zeptat nestalo-li se u¾ nìkomu - X1 nenabíjí baterii - pouze pøi pøipojení k poèítaèi nebo vypnutá - zapnutá nejde nabít !!!
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #188 v: 10. Èervenec 2012, 01:01 »

Podla sudruhov z XDA developers je problem v nasledovnom: "Settings > system>power "When device is turned on, do not charge" is probably checked.." Tzn: Ze mas asi odfajnute, zaznacene v Nastaveniach> Systeme> Power (Napajanie)> "Ked je zariadenie zapnute, nenabijat" (volny preklad) Chekni to a daj vediet, ci was helpfull :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 11 12 [13]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotazy ohlednì Xperie X1
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.