SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
08. Únor 2025, 11:30

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE F305 nastaveni??
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE F305 nastaveni??  (Zobrazeno 13659 x)
Martulle
U¾ivatel
Telefon: SE F305
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« v: 26. Bøezen 2009, 18:00 »

Ahoj,
chtìla bych se vás optat, jsem tak trochu lama na v¹emo¾nou techniku tak¾e..
k vánocùm jsem dostala nový telefon Sony Ericsson F305, jako operátora mám Vodafone - hlavnì kvùli tomu ¾e má na Vodafone Live! sms zdarma (pøe¹la jsem kvùli tomu od T-Mobile) .. Na mém starém zlatém K700i my blbla aplikace student sms grátis, prej ¾e není podporována tak jsem si zvykla je odesílat z vodafone live!.. Jen¾e ouha u F305, kdy se po nekoneèné dobì vùbec podaøilo nastavit internet a to jsem xkrát volala operátorovi, ale nikdo si s tím nevìdìl rady, tak se mi prostì ty sms z vodafone live neode¹lou.. Napí¹e mi to buï zpráva je prázdná ( i kdy¾ opravdu nebyla), nebo budete pøesmìrováni na jinou stránku a v tom pøípadì mì to hodí zpìt na hlavní stranu Vodafone live. Tak jsem si øíkala, budu je odesílat z aplikace student sms grátis. Jen¾e dal¹í problém, operátorkou mi bylo sdìleno ¾e na to prostì nemám telefon ¾e to ta moje "java" nepodporuje, kdy¾ jsem si  stáhla jako prohlí¾eè operu napsalo mi to ¾e soubor není podporován.. Dnes mi bylo zase operátorem sdìleno, ¾e si myslí ¾e mi to pùjde je to docela "chytrý" telefon ten F305, ¾e nastavíme Javu.. No jen¾e oni nevìdí kde ji mají v tom telefonu hledat.. pøepojily mì na technické (nebo datové?!) forum èi co... Tam to ale taky nevìdí.. V obchodì kde jsem ho kupovala øíkaly ¾e to bude asi vada softwaru, ¾e telefon po¹lou do servisu a pak to po¹lape jako hodinky, ale zase nic asi se budu muset smíøit s tím, ¾e na K700i mi to pùjde ale na novìj¹im ne..
Tak bych vás chtìla poprosit o radu, nemáte s tím nìkdo zku¹enosti?? Jsem u¾ docela na¹tvaná a zoufalá... koupila jsem si nový telefon aby se mi pìknì psaly smsky ale moc jich asi nenapí¹u... Tak prosím nevite nìkdo nìco co bych s tím mohla dìlat?? dìkuji moc Embarrassed
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 26. Bøezen 2009, 19:08 »

zjednodus to.chces rict ze aplikaci nemas nebo ti na ni neco nefunguje?
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Martulle
U¾ivatel
Telefon: SE F305
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 26. Bøezen 2009, 19:24 »

Aplikaci nemám v mobilu, mám ji v poèítaèi kdy¾ ji chci pøez bluetooth dát do mobilu napí¹e mi ¾e to není podporovaný a ¾e se akce ru¹í potom ji v mobilu nenajdu. Pøed tím ne¾ jsem ho dala do servisu jsem ji tam mìla jenom mi to psala ¾e mám operátora po¾ádat o nastavení java, ale nikdo neví kde se to nastavuje
ulo¾ena
mars
Anonym
« Odpovìï #3 v: 05. Duben 2009, 17:53 »

bohu¾el, to co pøedvedl SE modely F305 a spol. tedy S302 a W302 je jeden velikej "hnus" jinak se to nedá nazvat. Tyto telefony jsou postaveny na spolupráci se Sagemem, a nìkteré vìci, na které je u¾ivatel SE zvyklý, prostì neumí.
A co v¹echno SE oøezal a pro mì nepochopitelnì u tìchto modelù neumí?
pøijmutí Java aplikace/hry pøes BT
nepodporuje spojení s PC pøes Pc Suiet
nepodporuje schémata (pouze ta, co jsou pøímo v telefonu)
nepodporuje MULTITASKING, zapomeòte tedy na Jimma bì¾ícího na pozadí
má velké problémy s hrami a velikosti nad 500kB, buï je rovnou odmítne, nebo po instalaci nespustí (napø. SPORE) 

Angry Angry Angry
ulo¾ena
fish15
Anonym
« Odpovìï #4 v: 21. Kvìten 2009, 19:28 »

Èau lidi
mám taky se f305 (v èerné barvì) a jediná trochu dobrá funkce f305 jsou 2 stereoreprodukrory, jinak to je fakt dost velká sraèka a mrzí mì, ¾e jsem si jí koupil
ale co se dá dìlat nìjaký ten rok si je¹tì poèkám a pak pudu asi do nakií (n95...)
ulo¾ena
verbatim
U¾ivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Pøíspìvkù: 775

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 21. Kvìten 2009, 20:23 »

njn - je fakt ,¾e za dané peníze (kdy¾ by sis trochu pøidal) bys mìl sice star¹í (modelovì),ale rozhodnì funkènì vybavenìj¹í telefon - tøeba z øady Walkman a na platformì A200..
ulo¾ena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - u¾ivatelská recenze
download
U¾ivatel
Telefon: SE W910
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 02. Èerven 2009, 16:58 »

kamos má taky f 305 a vìèina aplikací a her mu funguje (dou tam hazet jen pøes usb) a kdys se neco nepodaøí nainstalovat z m2 tak to nekdy facha po pøehození do mobilu.
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 02. Èerven 2009, 18:48 »

Java aplikaci SMS gratis doporuèuju instalovat z jad (jinak to AFAIK nepojede, ale asi by se to nainstalovalo) nebo je¹tì lépe z live.vodafone.com/smsgratis .
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE F305 nastaveni??
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 17 dotazù.