SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Říjen 2019, 17:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W302 - problémy, chyby, obecně
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W302 - problémy, chyby, obecně  (Zobrazeno 29393 x)
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« v: 25. Březen 2009, 10:06 »




Zatím jsem měl možnost mít v ruce jen chvíli, každopádně nějaké ty mouchy jsem stačil postřehnout  Mrknutí

- Designové provedení se mi celkem líbí, telefonek je pěkně tenký. Ale v černém provedení se mi až tak nelíbí. Zadní kryt je opravdu tenký, musí se sundávat opatrně.
- trošku mi chybí, že při posílaní dat přes BT se nezobrazuje žádná indikace (kromě ikonky), některé aplikace přeposlané z jiného telefonu přes BT píší, že nejdou nainstalovat, protože nejsou určeny pro tento telefon
- prozatím jsem se setkal s 1ním seknutím při přehrávání hudby
- ovšem závažnější věc je ta, že vždy, když jsem telefon měl telefon v ruce ( 2x ) vypadnul mu signál a zpět šel vrátit jen restartem (vodafone brand)

... čili nechci předbíhat, ale vypadá to na reklačku  Embarrassed Co myslíte?
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
verbatim
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Příspěvků: 775



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 25. Březen 2009, 11:35 »

Pokud by nepomohlo přehrání FW, pak asi ano... Ale osobně bych se podíval po jiném kousku od SE, kde budou plně funkční témata, tak jak si člověk u SE zvykl,kde se vyskytuje menu činností a kde si mohu nastavit zkratky takové, jaké sám uznám za vhodné. O indikaci posílání čehokoli přes bluetooth ani nemluvě.

No a z W810i, nebo kdybych měl jako hlavní telefon např. W800i - bych nepřecházel  na W302...

By mě zajímalo, jestli je toto SE přímo od SE, nebo je to Sagem se zeleným logem.. Nevíte někdo?
« Poslední úprava: 25. Březen 2009, 11:37 od verbatim » uložena



SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uživatelská recenze
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 25. Březen 2009, 12:02 »

Ja bych nanej take nepresel.

Je to pro cloveka, ktery mel kriteria 2500,- (ne dovozovka) , walkman, fotak vyhodou, ne joystik nejlepe a hlavne design, pokudmozno bily... Cili pokud nebude vypadavat signal, tak pro danou osobu by to melo plnit svuj ucel.. Puvodni vyber byl w200i
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Březen 2009, 15:02 »

Tak těch chyb sem našel docela dost:
1)Telefon nepřijme jar soubory poslané přes bluetooth
2)Pevně nastavené zkratky
3)Lenost telefonu
4)Nejdou přidávat nový schémata
5)Nic moc sluchátka v balení
6)Pomalé přetáčení videa
7)Nekvalitní klávesnice, po třech měsících používání mám ošoupanou čtyřku, pětku a šetku, ty co hodně hrajou hry budou mít to samý.
8)Záznam zvuku jen 30 vteřin
9)Méně kvalitní foťák, i když na občasný focení stačí
10)Jen jeden budík, chybí poznámky, paměť kódů, atd.

Určitě by se toho našlo víc, ale nechce se mi nad tim přemejšlet...
Co si naopak líbí je design mobilu, nízká cena, ale znovu bych do něj nešel.
uložena

Reklamator
Anonym
« Odpověď #4 v: 02. Duben 2009, 20:49 »

!!! POZOR DŮLEŽITÉ !!!

Včera se mi po téměř 2 měsících podařilo vyreklamovat - vrátit Sony Ericsson W302, který vykazoval závadu popisovanou v prvním příspěvku. Stručně řečeno - tento MT se zejména při přejezdu z místa na místo (často), ale i přes noc na pracovním stole (méně často) sám odpojil od sítě a nepomohlo nic jiného než vypnout a znovu zapnout, aby se opět připojil k síti. Nikdy nevydržel pod signálem déle než 8,5 hodiny. Koupil jsem ho v běžném internetovém obchodě. Prokázat tuto závadu bylo pro mne téměř nadlidské úsilí, ale bylo naštěstí korunováno úspěchem, díky servisnímu středisku brněnské firmy MIDOS a následně servisnímu středisku pražské firmy GSMOBILE. Tento mobil uvedla do své nabídky firma VODAFONE (dříve OSKAR), kterou i já užívám již od jejího vzniku a dosud k plné spokojenosti. Nedalo mi dnes a šel jsem se na tento mobil zeptat do prodejny VODAFONE. První, co mě zarazilo, byla skutečnost, že mobil zmizel z výloh všech obchodů VODAFONE. Odpověď prodavačky si dovolím odcitovat: "Ano, tento MT máme v nabídce, ale prodává se pouze v Čechách, na Moravě nyl stažen z prodeje, protože náhodně ztrácí signál. V současné době čekáme na novou verzi softwaru (zřejmě myslela firmware), která uvedenou závadu odstraní. Pokud jej chcete zakoupit, musíte vyčkat".  Snad vám někomu tato zpráva pomůže při řešení problémů. Hlášení, které mobil dává při poruše je "Žádný signál sítě" a to i v případě, že stojíte v Brně na centrálním náměstí Svobody nebo u Hlavního nádraží. O nepříjemnosti ztracených hovorů, pozdě došlých SMSek asi nikomu nic říkat nemusím.
uložena
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 02. Duben 2009, 21:55 »

Ano pred koupi nam taky bylo rikano, ze telefon byl docasne stazen k vuli technickym problemum (z e-shopu vodafone), posleze ho vratili, ovsem firmware asi jeste neaktualizovali...
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
Reklamator
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Duben 2009, 22:11 »

Ještě bych rád uvedl, že jsem tento mobil nekoupil u VODAFONE, ale v běžném internetovém obchodě v Brně s kamenou prodejnou - výdejem zboží a to v prosinci minulého roku - k vánoců - jako dárek - to byla ostuda.... Nevím, jestli se chyba projevuje i u ostatních operátorů, ale připadá mi neseriozní od výrobce, že tuto skutečnost nesdělil běžným prodejcům. Včera mi W302jka byla nabízena výměnou, což jsem samozřejmě odmítl. Další varianta samozřejmě je, že o tom prodejce ví a vesele tento mobil prodává dál. Mimochodem, při procházení Internetu jsem našel, že nový firmware je pro W302jku už k dispozici, datum vydání je 19. březen 2009. Bylo tam i nějaké kódové označení - RB0... nebo tak nějak. Je mi ale divné, že by mi mobil nespravili ani po čtvrté reklamaci přehráním firmwaru.
uložena
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Duben 2009, 06:20 »

Mno, tak já ho mám cca 3 měsíce a od sítě se mi ještě nikdy neodpojil. Jen tak jednou za měsíc zamrzne, na 20 vteřin bílej displej, ale to mě zas tak netrápí.
uložena

Job
Anonym
« Odpověď #8 v: 03. Duben 2009, 06:39 »

Asi tu závadu nemaj všecky, možná jen nějaká výrobní série. Taky nepíšeš kde bydlíš, podle toho co tu čtu to dělá jen na Moravě. Celý je to nějaký divný, protože mi přijde nenormální aby BTSky byly jiný na Moravě než v Čechách.
uložena
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 03. Duben 2009, 14:46 »

Hmmm bydlim v severních čechách-->Liberec.
uložena

Reklamator
Anonym
« Odpověď #10 v: 03. Duben 2009, 17:30 »

Udělej si výlet na Moravu  Smajlík !! A budeš vědět hned  Smajlík .
uložena
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Duben 2009, 09:14 »

Tak tam se mi zrovna nechce, nehledě na to že bych už do w302 nikdy nešel.
uložena

◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 25. Květen 2009, 12:34 »

Takže vypadá to, že Vodafone není schopen vyřešit problém s vypadáváním signálu.

Čili hned po první reklamaci sami nabízejí vracení peněz...
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
[email protected]@OO7
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i
Příspěvků: 267



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 25. Květen 2009, 17:48 »

OMG, taky by mi moh začít vypadávat signál, aspoň bych se ho zbavil...
uložena

◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 25. Květen 2009, 18:02 »

Jestli ho mas od Vodafone, tak se projed do OV treba, behem cesty ti vypadne signal, ukaz jim to a vyreklamuj. Respektive pokud opravdu vsechny w302 vypadavaji, tak to defacto muzes reklamovat s tim, ze ztraci signal...
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
Konishua1
Anonym
« Odpověď #15 v: 27. Květen 2009, 06:54 »

Prosim vas a signal vypadava aj kdyz mate o2???Prosim specha Cry Cry
uložena
Pingoo
Anonym
« Odpověď #16 v: 28. Květen 2009, 14:52 »

Tak já to bohužel musím potvrdit. V Čechách bez problémů, drží jak židovská víra, ale při výletu na víkendovou Jižní Moravu mi každou chvilku vypadl signál a ... restart. Nejspíš tam nezvládá přechod z jedné BTS na druhou. Odpovídá to našemu ježdění na kolech.
uložena
Pingoo
Anonym
« Odpověď #17 v: 28. Květen 2009, 14:54 »

Jen doplním: Vodafone.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Srpen 2009, 17:48 »

Jsem to umazal, toto je forum o mobilech a ne satelitnich maniaku.
uložena

PrĹŻzkumnĂ­k
Anonym
« Odpověď #19 v: 20. Listopad 2009, 14:33 »

já mám w302 a jsem u t-mobile a nikdy se mně nestratil signál,ale štve mě že mi tady nejede opera mini, nevite o jiném prohližeči který by mně jel?
« Poslední úprava: 21. Listopad 2009, 16:29 od Ganimed » uložena
A.Patek
Anonym
« Odpověď #20 v: 01. Prosinec 2009, 17:57 »

jak se u tohohle mobilu aktualizuje firmware, když SE update pro něj není? (pokud to teda de?) a je pro něj nějaká varianta PCSuite?

proč já si za tu K770i nepřiplatil....
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 02. Prosinec 2009, 16:03 »

A.Patek: No možná  by šel update FW u prodejce, doma ale asi těžko.

PrĚŝzkumnÄ�­k: Divil bych se, kdyby tam Opera mini rozjet nešla. Trojkovou verzi jsem rozjel i na Nokii 3120. (Pravda, byla kvůli sekání a "Nedostatek paměti" někdy ještě nepoužitelnější než vestavěný prohlížeč.) A divil bych se, kdyby na W302 nešla rozjet čtyřková (4.2). Jak se projevuje to, že to "nejde"?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
obluda zelená
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00
Příspěvků: 253



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 04. Prosinec 2009, 16:02 »

jak se u tohohle mobilu aktualizuje firmware, když SE update pro něj není? (pokud to teda de?) a je pro něj nějaká varianta PCSuite?

proč já si za tu K770i nepřiplatil....

Firmware u něho aktualizovat nejde. Maximálně v servisu. PC Suite ani nic podobného pro něj taky není.
uložena

Občas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
miva
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Vivaz+K770+různé
Příspěvků: 110



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 17. Březen 2010, 23:17 »

Tak první problém co se objevil na W302: Talefon se tvaří jako že všechno fungujë normálně ale nejde volat ani přímat hovory po těchto akcích se vždy kousne a vyhledácvá síť. Koukal jsem že tenhle model nepodporuje aktualzaci sw tak ho budu muset dát do servisu, zkoušel jem i jiné sim ale bez úspěchu
uložena

T28...T610...K700...W995,C901,X1
miva
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Vivaz+K770+různé
Příspěvků: 110



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 30. Březen 2010, 13:43 »

Nový problém hrozně skřípe a křápe hl. repráček Angry  Nefungují s tím sluchátka s ovládáním na kabelu
uložena

T28...T610...K700...W995,C901,X1
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 30. Březen 2010, 17:21 »

Otázka je, jestli ta sluchátka mají být vůbec podporována tímto modelem.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
miva
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Vivaz+K770+různé
Příspěvků: 110



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 01. Duben 2010, 11:08 »

Asi ne , zkusím někde si půjčit něco z této platformy a vyzkouším to
uložena

T28...T610...K700...W995,C901,X1
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 01. Duben 2010, 11:48 »

Zkus spíš hledat něco jako hpm-82 site:sonyericsson.com (podle modelu sluchátek) a podívat se do compatible phones.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 01. Duben 2010, 12:14 »

To určitě nepude. Tyhle Sagem modely nestojí za nic.
uložena
sasanka7
Uživatel
***
Telefon: SE W302
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 16. Listopad 2010, 12:48 »

ahoj, mam SE W302, sla jsem reklamovat pam. kartu, je pry v poradku, kdyz ji dam do mobilu, zapnu ho - zamrzne... prodejce te karty rekl, ze je problem v telefonu, ze potrebuje preinstalovat software, Update service pri tom vubec tento telefon nepodporuje... :-o novou pametovku se mi kupovat nechce, jeji reklamaci mi nechteji uznat :-(( takze co s tim mam delat?? Dekuji. Pripadne jestli mi poradite kde se zeptat Mrknutí...
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 v: 16. Listopad 2010, 14:15 »

Pokud potřebuješ přehrát firmware, tak asi jedine v servisu.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 16. Listopad 2010, 18:50 »

Zaměřil bych se na tu kartu - nějak se mi nepozdává výmluva prodejce. Zkus jí nacpat do jiného telefonu a naformátovat.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W302 - problémy, chyby, obecně
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.073 sekund, 18 dotazů.