SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Září 2024, 01:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142465 příspěvků v 10007 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ObecnĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Synchronizace kalendare, ukolu ... pres Active sync
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Synchronizace kalendare, ukolu ... pres Active sync  (Zobrazeno 9372 x)
MR
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 29. Květen 2009, 06:45 »

Pro ideålní synchronizaci používåm program XTNDConnect PC, kde si mڞete vše nastavit. Pracuje samozøejmÏ z ActiveSync. ProblÊmy s používåním programu ActiveSync jsem øešil od zaèåtku, chtÏl jsem díky tomu X1 prodat, protože na pråci je absolutnÏ nevhodný.
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 29. Květen 2009, 17:56 »

To ale nenĂ­ XperiĂ­Ă­, ale Mrkvochvostem. WM je v pohodĂŹ, problĂŠm je v PC. Outlook používĂĄm jen na synchronizaci, neb funkci plĂĄnovaèe, ĂşkolovnĂ­ku atd. pøevzal mobil - od toho ho koneènĂŹ mĂĄm. Faktem je, že jsem z Symbianu - UIQ3 zvyklĂ˝ na potíže pøi synchronizaci, takže mĂŹ to nerozhĂĄzĂ­. WM je o nĂŹkolik tøíd uživatelsky pøíjemnĂŹjší.. Cool. Ale spokojen nejsem.  Angry. KromĂŹ souborĂš *.pst jsou tam ještĂŹ nĂŹkde nĂŹjakĂŠ další, kde jsou "schovĂĄny" Ăşdaje, kterĂŠ jsem dĂĄvno vymazal. SamozøejmĂŹ nikdo od Supportu nenĂ­ schopen problĂŠm vyøešit.  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedĂĄ srovnat!!!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ObecnĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Synchronizace kalendare, ukolu ... pres Active sync
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.006 sekund, 17 dotazů.