SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
16. Leden 2025, 20:25

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142486 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson V630i problémy :(
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson V630i problémy :(  (Zobrazeno 9479 x)
BluefirE
Anonym
« v: 15. Bøezen 2009, 21:48 »

Ahoj mám takový problém s telefonem sony Ericsson V630i. Kdy¾ jdu do kontaktù a ¹ípkou dolù tak se mobil sám vypne a zapne. Druhý problém je to ¾e ¹patnì funguje ta ,,díra,, na sluchátka a nabíjeèku. A ten poslední je to ¾e kdy¾ chci otevøít slo¾ku aplikace nebo hry napí¹e mi to operace se nezdaøila. Pøemý¹lel jsem o reklamaci jen¾e mobil si dokonce i ,,zaplaval,,, (spadnul mi do vody) má prasklý displej a nedr¾í na nìm zadní kryt. Myslíte ¾e mám nìjakou ¹anci ¾e tu reklamaci pøijmou? Dìkuji za odpovìï.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #1 v: 15. Bøezen 2009, 21:52 »

Ne.
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 30. Bøezen 2009, 14:56 »

,,zaplaval,,, (spadnul mi do vody)... ¾e tu reklamaci pøijmou?
Tì¾ko. Asi u baterky bude indikátor, který vodou asi zèervenal. A vevnitø to taky bude vidìt.
Ohlednì tìch kontaktù by to mohl opravit fullflash. (Viz hledání, mo¾ná nejen na tomto fóru, na se-tuningu by nìco mìlo být.) Prvnì to chce pochopitelnì zálohovat, napø. pomocí MyPhoneExploreru.
Samozøejmì to mù¾e být risk - pokud je po¹kozený a bude nìjakým zpùsobem v háji konektor...
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
prcek
Anonym
« Odpovìï #3 v: 11. Kvìten 2009, 15:56 »

Dobrý den, mám problém.V mobilu na displeji se mi stále objevuje ,, ¾ádný pøístup k síti ,, nejde mi ani volat, prostì nic.Poradte mi.
ulo¾ena
jahudka.paja
Anonym
« Odpovìï #4 v: 04. Èerven 2009, 00:13 »

To prcek: Vyøe¹il jsi to nìjak? Mám stejnej problem a co ted s tím ... Cry
ulo¾ena
dsmor
Anonym
« Odpovìï #5 v: 15. Èerven 2009, 15:37 »

s tìmaq aplikacema ,mi pomohlo prehrat software,najdesw to na sonnyericsson.cz
ulo¾ena
Malejsk
Anonym
« Odpovìï #6 v: 24. Záøí 2009, 18:54 »

Zdravim tak mam taky problem ze dam aplikace a hry  =  operace se nezdarila.........    nevim co stim Firmware sem prehral a nic kartu sem taky prehral a nic proste nevim jak stim rady.. jinak mobil slape moc gut...  jen ty aplikace...  !!! !!! !!! a stalo se to tak ze sem mobil pripojil k pc a nahral si tam veci a pak odpojil a celej se restartoval do puvodniho nastaveni a  od ty doby nejdou ty aplikace    .....  Cry Cry Cry Cry dokaze me nekdo poradit prosim moc  uz fakt nevim co stim... zoufalej Sad Sad Sad Sad Sad Sad :(diky za odpovedi  Lips sealed Mrknutí
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson V630i problémy :(
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 17 dotazù.