SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Duben 2024, 08:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142444 příspěvků v 9987 tématech od 23753 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C905 světelné čidlo
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C905 světelné čidlo  (Zobrazeno 9555 x)
Milan_C905
Uživatel
***
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« v: 03. Březen 2009, 08:46 »

Hoj, nevíte jak rozpoznám, že světelné čidlo na C905 funguje??? U C902 je to jasné, tam se dislej jasně ztmavuje a rozsvěcí a vypíná i podsvícení klávesnice podle intenzity světla prostředí, ale tady u mojí 905 jsem si ničeho takového nevšiml... Jak funguje Vám??
uložena

C905, C702, K790i, K750i
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 03. Březen 2009, 08:56 »

funguje mi uplne stejne jako to popisujes u C902
uložena
Milan_C905
Uživatel
***
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 03. Březen 2009, 09:49 »

U C902 mi to až přehnaně blikalo, tady ten rozdíl okem nepoznám... a když zhasne klávesnice a já do ní ťuknu tak se stejně rozsvítí... Myslím, že by to mělo být znatelný okem
uložena

C905, C702, K790i, K750i
hans christian
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Březen 2009, 16:03 »

Musí být větší rozdíl v intenzitě osvětlení . Mě to trvalo 2měsíce ,než jsem si všim ,že to funguje. Myslím ,ale ,že je to llíp nastavený ,než u 902 tam byly moc velké změny v tom podsvícení displeje.
uložena
oldboy63
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905 Black, M2 16GB xperia NEO - 32GB
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 03. Březen 2009, 16:30 »

už som to niekde písal, skúsil som v šere zasvietiť na čidlo baterkou. rozdiel bol viditeľný. displej sa viac rozžiaril a podsvietenie klávesnice zhaslo.
uložena

Myslieť, znamená ho^no vedieť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-70 + MS-410, MMR-70) xperia NEO - 32GB
borek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905
Příspěvků: 129



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 03. Březen 2009, 17:11 »

co je nejdivnejsi tak o tom cidle se nepise vubec nikde ani v navodu ani nikde v recenzi  Huh
uložena

my precious je c905
oldboy63
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905 Black, M2 16GB xperia NEO - 32GB
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Březen 2009, 20:42 »

čítaš málo recenzií.  Mrknutí
uložena

Myslieť, znamená ho^no vedieť!
motorola talkabout 2288, ericsson t65,SE K700i, SE K800i (M2 4GB), SE C905 Black - (M2 16GB, HPM-70, MPS-70 + MS-410, MMR-70) xperia NEO - 32GB
Milan_C905
Uživatel
***
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Březen 2009, 08:57 »

jak říká oldboy  Grin Fakt je, že čidlo opravdu premává a funguje. Rozdíl mezi podsvícením displeje je patrný (ikdyž ne tolik jako u C902) ale je. Stejně tak za přímého svitu (třeba žárovky) klávesnice opravdu zhasne. Paráda Mrknutí
uložena

C905, C702, K790i, K750i
pafpaf
Anonym
« Odpověď #8 v: 12. Březen 2009, 11:03 »

Čidlo je vedle sluchátka nad displejem, můžeš to zkusit zastínit za světla palcem a displej viditelně potemní. Jinak v prvních recenzích to čidlo považovali za kameru pro videohovory.  Smajlík
uložena
VilciD
Anonym
« Odpověď #9 v: 12. Březen 2009, 13:22 »

skús to čidlo, je nad displejom, taký krúžok, zakryť prstom. A pekne uvidíš, ako displej tmavne. A keď odokryješ, rozjasní sa.. Aj ja som nad tým špekuloval.. Mrknutí
uložena
Anford
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C902 (fw: R3DA028)
Příspěvků: 21



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Březen 2009, 16:59 »

No a nevíte někdo jak to čidlo vypnout u C902? Mám za ním totiž prach díky té pohyblivé krytky fotáku... Lips sealed A tak si to myslí, že jsem ve tmě...
uložena
Matrix_One
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 44



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 13. Březen 2009, 17:51 »

A jak s tím souvisí ta krytka ?
uložena

C905 - R1EA033
Petr Novotný
Anonym
« Odpověď #12 v: 15. Březen 2009, 16:43 »

Krytka s tím souvisí hodně, jelikož díky ní, jak se odsouvá a přisouvá, tak se za ní dostal prach... a tudíž si ten display myslí, že je furt ve tmě...
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Březen 2009, 17:09 »

to jako tvrdis ze po otevreni krytky fotoaparatu se ti dostal prach pod cast predniho krytu na cidlo ktere reguluje podsvetleni a je umistene vedle reproduktoru ? Vsiml sis vubec jakou ma ten telefon konstrukci ?

A tak beru zpet ted jsem si vsiml Anford nevsiml sis tak nahodou ze to je tema o C905 ? a ne C902 ?
« Poslední úprava: 15. Březen 2009, 17:12 od Ganimed » uložena

Matrix_One
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 44



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 15. Březen 2009, 20:05 »

To Petr Novotný:
Jakou by mělo funkci čidlo kdyby bylo pod krytkou foťaku ?
uložena

C905 - R1EA033
lysohlavec
Uživatel
***
Telefon: Satio Silver
Příspěvků: 109


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 15. Březen 2009, 20:12 »

asi si tu niekto myli svetelne cidlo, ktore reguluje osvetlenie displeja a svetelne cidlo na blesk...
uložena
Matrix_One
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 44



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 15. Březen 2009, 20:19 »

Taky se mi trochu zdá. Kdyby bylo pod krytkou, tak to má telefon tmu skoro pořád Smajlík
uložena

C905 - R1EA033
Milan_C905
Uživatel
***
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 16. Březen 2009, 13:19 »

2 Anford: předpokládám, že máš na mysli, že když u C902 vysuneš foťák, tak zepředu ti za tu vysunutou část napadá prach. Vypnout se jinak nedá a je pravda, že sem se dostává hodně prachu Undecided No prostě smůla, musíš se snažit to vyfoukat noo a nebo si pořídit C905 Mrknutí
uložena

C905, C702, K790i, K750i
Stanson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905
Příspěvků: 7



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 10. Červenec 2009, 19:37 »

Tak já musím poznamenat, že ať čidlo zakrývám nebo do něho svítím, žádnou změnu nepozoruji.
Testováno při plném i sníženém jasu - předpokládám že se jen zvišuje/snižuje jas podle intenzity světla na čidlo

Edit 14.7.2009 - Tak po vyndání a zandání baterie čidlo OK.
« Poslední úprava: 14. Červenec 2009, 14:10 od Stanson » uložena
zoombaby
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i, SE C905
Příspěvků: 28


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 10. Červenec 2009, 21:13 »

Tak já musím poznamenat, že ať čidlo zakrývám nebo do něho svítím, žádnou změnu nepozoruji.
Testováno při plném i sníženém jasu - předpokládám že se jen zvišuje/snižuje jas podle intenzity světla na čidlo
taky už mi nefunguje:)
uložena

SE C905 Black, 8 GB Memory stick micro, reproduktor MAS-100
SE K800i Black
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C905 světelné čidlo
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 19 dotazů.