SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
10. Prosinec 2024, 14:51

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142479 pspvk v 10020 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Pøenos souborù do/z T300
Strana: [1]
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Pøenos souborù do/z T300  (Zobrazeno 5797 x)
peepa
U¾ivatel
Pspvk: 5

Zobrazit profil
« v: 14. Z 2005, 08:20 »

Koupil jsem pro syna mírnì jetý T300. Doufal jsem, ¾e díky IR portu budu schopen dìlat kompletní správu telefonu (pomocí FMA), jak mi to funguje s mým T630.
FMA nìco z telefonu naèetl, ale hlásil stále chybu OBEX komunikace (tak¾e tøeba nezobrazil seznam ap.). Trochu jsem pátral mimo jiné i v tomto fóru a zjistil jsem, ¾e T300 zøejmì plnì OBEX nepodporuje.
Zkou¹el jsem dokonce i téma poslat do T630 a z ní pøes IR port pøímo do T300, ale ne¹lo to. eby nìjaká chyba v T300?
Je nìjaká jiná cesta, jak pøes IR port dostat nìco do mobilu, èi jak zálohovat seznam ap.? Nebo si holt musím poøídit kabel?
Díky za odpovìï.

Pepa, [email protected]
uloena
roxetak
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpov #1 v: 14. Z 2005, 10:41 »

Synchronizacia T300 s pc funguje. Je ale potrebne si stiahnut starsie FMA-cko, ktore najdete i na mojich strankach http://www.vcelar.wz.cz/programy.html, alebo v nastaveniach pri novsom FMA 2.0 je potreba vypnut synchronizaciu cez obex. Poslat nejake subory, ale kompatibilne s t300, teda tema urobena priamo pre t300, ci t310, t68i ...... nie pre t610. Dalej midy, imy, emy, gif, jpg a wbmp subory je mozne priamo poslat do mobilu z pc, v pc by sa po pripojeni a rozoznani mt ako druheho pocitaca malo otvorit okno irda komunikacie, cez ktore poslete subory priamo do mt, nepotrebujete ziadny soft. Subory ulozene v mt musite posielat po jednom subore do pc, nefunguje to ako pri t610, ked sa v FMA zobrazia v menu FILES subory ulozene v telefone. Mozne je odosielat i vizitky, udalosti a poznamky z kalendara atd. A samozrejme je potrebne si stiahnut softwer synchronizacny priamo zo www.sonyericsson.com aby pocitac vedel rozoznat telefon. Na odosielanie suborov do mt sluzi i christersson sendfile.
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
peepa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #2 v: 14. Z 2005, 11:13 »

Díky za rychlou odpovìï  Smajlk
Zkusím je¹tì va¹i star¹í verzi FMA (pou¾íval jsem 1.1.16 a 2), zkou¹el jsem tam vypnout OBEX - sice mi to naèetlo tel. seznam, ale pøenos dat do mobilu nefungoval. Témata ap. jsou pøímo pro t300, tam by problém být nemìl.
Taky se mi objeví po pøipojení mt k notebooku pøes IR port informace o tom, ¾e lze pøímo pøenést soubory (to je zøejmì vlastnost WinXP), ale nefunguje to, nahlásí chybu. Tak nevím...
uloena
peepa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 14. Z 2005, 11:18 »

Je¹tì zkusím popátrat na sonyericsson.com po nìjakém synchronizaèním SW, tu¹ím jsem u¾ od nich stahoval ovladaè pro modem t300, tak jsem doufal, ¾e víc u¾ potøeba není...
uloena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpov #4 v: 14. Z 2005, 20:28 »

Skuste a dajte vediet. Hlavne tam ide o stiahnutie phone monitoru, aby pocitac vedel s kym ma do cinenia.
uloena

Wolf
Anonym
« Odpov #5 v: 25. Z 2005, 17:02 »

Potøebuju pomoct napi¹tì mi prosím vás nìkdo na E-mail jak se dá smazat schéma já sem to vìdìl ale to vítì pamìt neslou¾í  Grin
uloena
peepa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #6 v: 26. Z 2005, 08:08 »

Tak jsem to nerozchodil ...  Angry
Zatímco s T630 funguje v¹echno bez problémù, s T300 témìø nic. Po zapnutí IR portu sice notebook telefon rozpozná (dal¹í zaøízení = T300), ale pøímý pøenos souborù do telefonu se nezdaøí. Nainstaloval jsem to star¹í FMA, to sice telefon obèas najde (tøeba a¾ na pátý pokus), jen¾e z telefonu naète jenom nìco a do telefonu odmítá cokoliv odeslat.
Jediný zpùsob, jak do T300 nìco dostat, je poslat to z NB do T630 a z nìj pøes IR port do T300. Je to pakárna, ale funguje to. Trochu je¹tì postrádám mo¾nost zálohovat telefonní seznam z T300 (fakt je, ¾e mùj syn tam moc èísel nemá, ale pøesto by se to obèas hodilo...).
Zkou¹el jsem také Phone Backup a SendFile, ale ty mi ten telefon vùbec nena¹ly. Zøejmì se tam musí laborovat s COM portem v nastavení Phone Monitoru, to jsem u¾ vzdal...
uloena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #7 v: 26. Z 2005, 21:31 »

Ja mam urobeny Irda port a na pc mi vsetko vachci ok. Zazalohujem si z t310 telefonny  zoznam, smsky, udalosti atd... Undecided Aky mas v notebooku OS - Win?? A odosielanie do notebooku z t300 ti ide?
uloena

roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #8 v: 26. Z 2005, 21:32 »

Potøebuju pomoct napi¹tì mi prosím vás nìkdo na E-mail jak se dá smazat schéma já sem to vìdìl ale to vítì pamìt neslou¾í  Grin
hele wolfe, vlku jedna mala a kde ho mas ten email Tongue
uloena

peepa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #9 v: 28. Z 2005, 11:09 »

Tak mi to funguje...  Cheesy
Vùbec nic jsem v nastavení nemìnil, jen jsem zkusil nìco odeslat z MT do NB pøes IR port. Najednou fungoval pøímý pøenos souborù (WinXP), dokonce FMA (ta star¹í verze) na¹el telefon a zazálohoval (pøesnìji "synchronizoval") telefonní seznam. Prostì je v¹e OK.
Musím øíct, ¾e jsem podobnou situaci u poèítaèù a podobné techniky za¾il u¾ víckrát, ale poka¾dé mì to trochu pøekvapí  Smajlk

Díky za rady a pomoc.
Peepa

P.S. Je¹tì mám dotaz k barvám na T300, ale na to asi zalo¾ím jiný pøíspìvek.
uloena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #10 v: 30. Z 2005, 10:18 »

Som rad, ze sa ti to podarilo Mrknut. Ono obcas to starsie FMA zablbne a nevie najst mt t3xx, no staci hladanie zrusit a dat hladat druhy krat, ci treti a ono ho najde aj pripoji. Takze vela zdaru. Cool
uloena

Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1]
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Pøenos souborù do/z T300
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.011 sekund, 17 dotaz.