Aèkoliv u¾ na SEManii jednu sekci o mobilnÃm tuningu máme, nakonec jsem neodolal a zalo¾il sekci novou, specializovanou na platformu A200 (K850i a telefony následujÃcà po nÃ, typicky s displejem 240 x 320 pixelù a plnou podporou rychlých dat, tedy EDGE, UMTS i HSDPA). Dùvodù mám pro to hned nìkolik.
Pøedev¹Ãm stávajÃcà sekce se stala velmi nepøehlednou (na tomto mÃstì je tøeba si pøiznat, ¾e je to i moje chyba, jeliko¾ fórum mám na starost a odpovÃdám za poøádek na nìm ¹éfredaktorovi SEManie
, na svou obranu ale podotknu, ¾e jsem se do tuningu nikdy nehrnul a vzhledem ktehdej¹Ãmu vlastnictvà M600i ani nemìl na èem úpravy zkou¹et) a najÃt zde nìjaký kloudný návod bylo takøka nemo¾né... Tenkrát mi pøi¹lo mnohem jednodu¹¹à smìøovat zájemce na se-tuning, kde se této problematice pøeci jen vìnujà vÃce. S pøÃchodem nové platformy navÃc tuning ustal (nebylo v domácÃch podmÃnkách èÃm tunit), proto jsem o nové sekci nijak neuva¾oval. Nynà u¾ ale èas velmi pokroèil a na trhu je spousta telefonù na platformì A200, navÃc se objevila mo¾nost v domácÃch podmÃnkách upravovat telefony.
Kdy¾ se k tomu pøipoète fakt, ¾e nynà vlastnÃm C702, která je na tuning velmi vhodná a umo¾òuje mi vìt¹inu vìcà zkou¹et, je situace jiná ne¾ døÃve. NavÃc mùj vìrný souputnÃk a tester snad v¹eho, co lze se Sony Ericssony dìlat, VaRo poøÃdil W902, tudþ mám jistotu, ¾e sem i od nìj bude stabilnì proudit pøÃliv nových my¹lenek a nápadù.
VìøÃm, ¾e se vám nová sekce bude lÃbit, budu se tady hned od zaèátku sna¾it udr¾et poøádek, aby v¹e bylo dostupné a snadno vyhledatelné. Brzy snad dáme dokupy dostatek rùzných návodù, ka¾dého zajÃmá nebo si chce upravit nìco jiného. Tak¾e vzhùru do úprav a pokud se náhodou nìkdy nìco nepovede, nepanikaøte
Pokud nepomù¾e fullflash pøes SEUS II, je¹tì v¾dy je ¹ance na pomoc u Philipa. Jo¾a
PS: pokud sem budete dávat vlastnà soubory na tuning, sna¾te se v¾dy napsat, pro který telefon jsou, pokud pøilo¾Ãte i screeny co vlastnì dìlajà (tøeba jiné ikony, nový splash atd.) zlobit se urèitì nebudeme.