SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Únor 2024, 09:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142439 příspěvků v 9983 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: jeroner
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T610 a dvě Sim karty
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE T610 a dvě Sim karty  (Zobrazeno 15516 x)
MarekHajn
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Příspěvků: 1723



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 30. Srpen 2005, 10:04 »

2Vorel: No zajímavé to je... ale bezpečnostní rizika jsou na můj vkus dost vysoká, takže bych se na to asi vykašlal...
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vděčný.
fireice
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 30. Srpen 2005, 18:14 »

To Vorel : Riziko je skutečně reálné.Pokud to nebude tvuj dobrej známej nešel bych do toho. Zajímal jsem se o to kdysi , ale tohle mi od toho odradilo.Používam 3simky a měnim je jak o život   Grin
uložena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpověď #17 v: 01. Září 2005, 18:19 »

Tak jsem si vše důkladně přečetl a přes ty rizika nejdu. Dnes dorazila boule v podobě adaptéru a až na ten vzhled jsem jinak nadmíru spokojen. Funguje to bezproblémově a dokonce jsem zjistil, že není třeba ani founa vypínat, prostě přepnu přepínač a vše se provede rychle samo Mrknutí   Takže spokojenost!!!!!!!
uložena
fireice
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 06. Září 2005, 18:01 »

Jsem rád že muj příspěvek pomohl  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpověď #19 v: 07. Září 2005, 06:45 »

Samozřejmě jsi mi moc pomohl a díky moc.   Zdraví Vorel
uložena
Staaford
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE T630
Příspěvků: 53



Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 24. Září 2008, 18:58 »

Nechcem zakladať zbytočne nový thread a tak kedže je to k téme, píšem sem.
Každopádne som z toho zúfalý  Sad .
Nakoľko som myslel, že T630 a T610 sú si podobné jak ľavá ruka s pravou, tak som si tento adaptér kúpil a vlastním T630. Na Slovesku to kúpiť nejde a tak som to objednával z CZE a za poštovné som platil jak žeraví, a odvtedy som si povedal zo zahraničia nikdy viac takéto malé sumy, pretože 30x preplatím.
Platil som myslím 560Sk za túto srandu a keď to chcem dať na T630, nič. Nielenže to nejde používať, ale ani to tam nasunúť, pretože bráni krytka fotoaparátu...
Dá sa s tým niečom robiť? Cheesy
Alebo ho mám pošlápať ten adaptér od jedu?  Huh
uložena
Staaford
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE T630
Příspěvků: 53



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 17. Leden 2009, 10:10 »

Nedávno som si kúpil T610, nakolko som už dosť do toho vrazil a chcel som, aby to šlo, no problém je, že ked ju zapnem s adaptérom, vypíše mi vložte kartu SIM. Vôbec mi na ten adapter nereaguje. Neviem čo stým. Poradí niekto?
Asi mi z toho už prepne.
Dal som za to okolo 500Sk a môžem si to teraz akurát....  Angry
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T610 a dvě Sim karty
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.006 sekund, 19 dotazů.