SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Květen 2024, 17:14

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142449 příspěvků v 9991 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: výměna mikrofonu na SE v630i-k618i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: výměna mikrofonu na SE v630i-k618i  (Zobrazeno 7659 x)
Capa
Uživatel
***
Telefon: K750i
Příspěvků: 14



Zobrazit profil WWW
« v: 27. Leden 2009, 21:27 »

Pls, nemáte  někdo zkušenost s výměnou reproduktoru na tomhle:http://www.mobilmania.cz/Katalog-mobilu/sc-63-c-1-ci-7700/default.aspx modelu Huh

Je tam ten mikrofon připájený? Nerad bych jej nadobro utrhl...


Protože ten nový zmetek je na dva malé kontakty, které rozhodně nevypadají, že by se měly pájet. Jsou to dvě malé pružinky jako na klasické vsazení a jen dotyk...
uložena

Siemens c35i - Nokia 5100 - Nokia 3310 - Nokia 5510 - Siemens M65 - Nokia 6210 - Sony Ericsson k750i
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 27. Leden 2009, 21:32 »

Jasne ze se to nikdy nepaji.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Capa
Uživatel
***
Telefon: K750i
Příspěvků: 14



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 27. Leden 2009, 21:36 »

To si taky myslim. Nebo spíš tuším teda...
Ale když ten originál co tam je drží na tom tišťáku jako čert, tak bych jej nerad nenávratně utrhnul.
uložena

Siemens c35i - Nokia 5100 - Nokia 3310 - Nokia 5510 - Siemens M65 - Nokia 6210 - Sony Ericsson k750i
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 27. Leden 2009, 22:19 »

Sory ja si tu fotku moc neprohlizel.todle vypada spis jako pripajeny ikdyz mam zkusenosti ze plno mobilu (vlastne vsechny co jsem rozebiral) mely repro i mikrak oddelene.Spis bych to sam nedelal,jestli je to fakt pripajeny tak bys to musel delat mikropajkou a navic ty kontakty asi budou pod tim tak se tam asi tezko dostanes..podle me to je na 80% pripajeny.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
ROFUS
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X10+16GB iPhone 3G 16GB WHITE iPhone 3GS 16GB BLACK SE R800 PLAY 8GB
Příspěvků: 75



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 25. Březen 2009, 15:13 »

je tam na 100% pripajeny ale nevim jestli je to jeste aktualni  Grin
uložena

ROFUS je Ďábluv kamarád
quick
Anonym
« Odpověď #5 v: 09. Září 2009, 17:56 »

Ahoj,
rezek parádní...
Prosimťa,chcu sa optat jak jsi dopadl s výměnou mikrofonu na V630. Zrovna to taky řešim, nějak mě přestalo byt slyšet - původní jsem již urval, moc nechtěl, ale nakonec povolil Smajlík . Teď tam zkouším dat nový, ale vůbec nevim co má byt s čím spojené. Na první pohled sa mi to zdálo byt jasné - střed spojit se středvým kontaktem a okraj s krajním plochým kontaktem. Jenže když to zkoušim tak někdy funguje a někdy ne, podle toho jak s ním pohnu a jak na potvoru když ho dám na pevno tak zrovna nefunguje, ale když zapnu nahrávání a jen na zkusmo s ním pohybuju po tych kontaktoch tak to chvilama funguje.
Za jakoukoliv pomoc děkuju
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: výměna mikrofonu na SE v630i-k618i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 17 dotazů.