SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
09. Únor 2025, 00:17

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pár problémù ...
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pár problémù ...  (Zobrazeno 5830 x)
Deba
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: W760i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« v: 29. Èervenec 2008, 09:39 »

Máte u¾ ho nìkdo a je nìjaká zku¹enost?? Èekal jsem od nìj teda víc ale koukam telefon nic moc (mo¾ná ¾e sem opìt trefil zas blbej kus) ale vysledoval jsem tohle:

1) Telefon je celkovì takovej pomalej
2) pøi pøehrávání písnièek ve walkmanu se walkmanu se písnièka tøeba na 3 vtìøiny zastaví a zas rozjede, dìlá to náhodnì
3) menu média=tragédie (pomohlo vypnutí automatického otoèení displeje)
4) kdy¾ pustim walkman telefon ze o dost zpomalí. ...

Mù¾e to bejt jenom nevyladìnej soft od SE??

EDIT: a GPS jsem vùbec nerozjel, funkce stopaø mì prostì nenajde, celkovì GPS taková divná ...
« Poslední úprava: 29. Èervenec 2008, 10:05 od Deba » ulo¾ena

SE K750i - po 3 dnech co byl novej, tak køuplej displej - výmìna u Filipa (thnx)
SE W580i - po 4 mìsících spad do kýblu s 1cm vody - po smrti
SE K770i - novej, trefim CID 53, je¹tì k prdu proto¾e nevydr¾el den nabitej -->servis-->¹el z domu
Teï SE W760i - tak u¾ snad .... Smajlík
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #1 v: 29. Èervenec 2008, 09:45 »

verze fw? vypada to na stary
ulo¾ena
Deba
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 29. Èervenec 2008, 09:50 »

R3BA035
ulo¾ena

SE K750i - po 3 dnech co byl novej, tak køuplej displej - výmìna u Filipa (thnx)
SE K770i - novej, trefim CID 53, je¹tì k prdu proto¾e nevydr¾el den nabitej -->servis-->¹el z domu
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #3 v: 29. Èervenec 2008, 15:13 »

zanedlouho bude novy fw, doporucuji pak prehrat pomoci full flashe
ulo¾ena
Deba
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 31. Èervenec 2008, 21:28 »

Tak snad to pomuze proto¾e telefon jsem si kupoval defakto kùli Walkmanu a to ¾e mi hraje písnièka kerá má 2 minuty 56 vteøin a 4 krát se zastaví (dneska dokonce jednou i 14 vteøin), pak jsou tøi písnièky bez problémù, a kdy¾ dam playlist znova seká se to jinde a to co se seklo pøedtim tak najednou jde a to co ¹lo se najednou seká to vá¾nì seeeee*e!!! Sice teda asi full flash bude muset pøijít ale z toho taky nemam vá¾nì radost ... zase nastavovat vyzvánìní pro celej muj seznam (150 lidí, ale poznam hned kdo mi co chce - hlavnì vim podle zvonìní ¾e po práci to nemam brát ani ¹éfovi:)  ) .... a to co jsem tak èet, tak tohle zazálohovat nejde ... kdyby to ¹lo aspoò nastavit pøes nìjakej program v PC ... dìlat to v telefonu, kerej je pomalej jak ¹nek i v menu (a to nemluvim o telefonim seznamu nebo o menu "média"), to je zá¾itek ... zase tak 4 hodiny práce  Embarrassed ........... Upøímnì jsem z tohodle kousku vá¾nì zatim dost zklamanej ...
ulo¾ena

køeèek™
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 01. Srpen 2008, 19:36 »

S tim musí¹ poèítat jedná se o nový model SE,tak se èasem budou vychytávat jeho chybièky a urèitì neèeká jen jedno pøehrávání FW...co¾ tì lituji s nastavováním!
ulo¾ena
Deba
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 04. Srpen 2008, 11:14 »

Jo tomu rozumim ale nechápu proè vypou¹tí nový modely s nevychytanim FW .. jo jasnì sem tam se nìco schová ale prostì nerozumim tomu kdy¾ o tìch chybách ví a stejnì to pustí  Grin
ulo¾ena

køeèek™
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 04. Srpen 2008, 14:21 »

To je vizitka SE,nemají poøádnì dodìlanej phone a je¹tì ho vpustí do prodeje za dlouhou dobu
ulo¾ena
petr.cvi
U¾ivatel
Telefon: SE W760i
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 17. Srpen 2008, 17:52 »

Ahoj,

bohu¾el si myslím, ¾e se nejedná o vydný kus. Já mám ty samé problémy. Navíc:

a) náhodné restartování telefonu
b) opakuvaný budík obèas budí obèas ne
c) telefon obèas zamrzává

Dnes jsem zksil narát nový FW tak doufám, ¾e se to zlep¹í.
ulo¾ena
Dom(Windows)
Anonym
« Odpovìï #9 v: 17. Srpen 2008, 18:52 »

Ty jo, vy ste smolari, ja vlastnim k850i, telfon zalozeny na stejne platforme a mam jen 2 problemy: obcasne restarty a pomalejsi telefon pri prehrabani hudby Smajlík
ulo¾ena
Deba
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 18. Srpen 2008, 05:27 »

Tak jsem po full flashi a musim øíct ¾e teda ho¹i od SE asi ¹li do sebe ....Skoro v¹ecko ted ¹lape, telefon je v menu u¾ koneènì rychlej, akorát ¾e kdy¾ pustim Walkmana tak se to zas zpomalí jako pøedtim, ale aspoò ty mp3ky se u¾ nesekaj, co¾ mì tì¹í asi tak nejvíc Smajlík Akorát jediná vìc co se zhor¹ila je, ¾e se mi pùlka tìch orígo her seká (a ¾e Rollercoaster byl v práci dobrej ¾rout èasu)  Grin Tak snad dal¹í software  Cheesy ...
ulo¾ena

Mida
U¾ivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i
Pøíspìvkù: 237

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 18. Srpen 2008, 17:44 »

Po nekolika verzich firmware se ti prace s telefonem urcite vylepsi!  Mrknutí
Mel jsem podobne starosti s K850kou, jeste bych byl rad za dalsi verzi firmu,ale uz to jaksi zacina vaznou a kdo vi,jestli jeste bude  Huh

Jinak k tomu prehravaci,asi kazdy A2 telefon se pri spustenem prehravaci spomaly, jestli to dela ten walkman 3 verze??

PS:a jinak Deba mas zajimavy podpis,opravdu jsi na ty telefony mel zatim "stesti"...  Mrknutí
ulo¾ena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
petr.cvi
U¾ivatel
Telefon: SE W760i
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 18. Srpen 2008, 18:23 »

Ahojte,

podaøilo se vám rozchodit navigaci na W760? Jak se to dìlá? Mì se to nepovedlo, vùbec to nenajde výchozí/aktuální pozici. Navíc Wayfinder má pouze omezenou platnost a rád bych to pøed vypr¹ením alespoò rozchodil... PLS HELP
ulo¾ena
Deba
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 19. Srpen 2008, 06:26 »

JO navigace mi na tom taky nejde ... dìlá to úplnì to samý .. nenajde to výchozí pozici ...ale myslim ¾e u¾ jsem to tu psal ..

to Mida: Jo stane se no  Grin
ulo¾ena

buflybub
Anonym
« Odpovìï #14 v: 18. Leden 2009, 14:49 »

tak navigace mi facha v pohode az na jedinou vec..v navode pisou ze by mela ukazovat i nadmorskou vysku ale nikde jsem ji nenasel a gpx co z toho lezou ji taky neukazuji.nemuze to byt treba chybnym nastevenim nebo tak?
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pár problémù ...
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 18 dotazù.