SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Říjen 2024, 22:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142468 příspěvků v 10010 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ObecnĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MMS
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MMS  (Zobrazeno 5588 x)
Yaris
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1,Nokia N95 8GB,6310i,Dancall 2711

Zobrazit profil
MMS
« v: 12. Leden 2009, 13:14 »

dravím,nemڞu rozchodit mms u O2,poradí pls nÏkdo?Moc díky
uložena
Ganimed
AdministrĂĄtor
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Leden 2009, 21:11 »

Nevim ale nenastavi se tak nahodou X1 podle karty a operatora sama ? Neni to vlastnost WM ? Jinak tady je nejake rucni nastaveni http://smartmania.cz/images/navody/datovaNastaveni/O2_CZ.pdf
uložena

Yaris
Uživatel
Telefon: Xperia X1,Nokia N95 8GB,6310i,Dancall 2711

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Leden 2009, 22:36 »

Už jsem to vyøešil,nastavuje se to samo byl problÊm u O2,jel jen internet ale MMS ne!
uložena
johnkazaa
Uživatel
Telefon: XPERIA, p910i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 18. Květen 2009, 14:21 »

Mam takovej problem, Internet i MMS mam nastaveny dobre, mam O2. Ale kdyz posilam MMS tak se mi to podari treba az na treti pokus, dost casto mi to pise chybu v odeslani. A taky mi se mi z jednoho cisla MMS nezobrazujou a pise mi to jenom ze si ji muzu vyzvednout na internetu (jako od jednoho cloveka co mi je posila, od jinych lidi to normalne funguje). Tak jestli nahodou nekdo nevite jak to spravit??? Diky
uložena
sanysek
Uživatel
Telefon: d460 - T68i - Z600 - XPERIA

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Květen 2009, 20:29 »

No ja u T.mobile musim akorat prepnout datovy prenost (z internetovyho na MMS) a pak bezi MMS jestli treba kvuli tomu...
uložena
johnkazaa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Květen 2009, 21:17 »

jojo to se mi taky vzdycky pta, ze mam prepnout a i kdyz prepnu tak to obcas nejde....dneska zase mi prisli dve mms i z jinych cisel a obe mam na internetu jenom, pritom nekdy mi pridou primo na telefon, tak to nechapu
uložena
sanysek
Uživatel
Telefon: d460 - T68i - Z600 - XPERIA

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 19. Květen 2009, 17:27 »

tak to nevim, ja s MMS zadny problem nemel...
uložena
johnkazaa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Červen 2009, 13:11 »

Mam takovej problem, Internet i MMS mam nastaveny dobre, mam O2. Ale kdyz posilam MMS tak se mi to podari treba az na treti pokus, dost casto mi to pise chybu v odeslani. A taky se mi dost casto MMS nezobrazujou a pise mi to jenom ze si ji muzu vyzvednout na internetu. Tak jestli nahodou nekdo nevite jak to spravit??? Diky

neprisel ste nahodou nekdo na neco??? uz sem z toho docela zoufalej, zkousel sem volat snad na vsechny linky co existujou  Grin mam normalne nastaveny MMS tak jak by nastaveny bejt meli aspon doufam, potvrdili mi to i na tech o2 linkach, ze prej kdyz obcas prijdou tak sou nastaveny dobre a ze bude chyba ve formatu ve kterym sou posilany, ale to se mi zase nezda protoze sem zkousel poslat normalne fotky z jinyho sonyericssonu, ale obcas pridou a obcas ne, proste to nechapu.....Sem vdecnej za kazdej napad protoze MMS pouzivam casto a tohle mi docela stve...diky
uložena
Miila
Uživatel
Telefon: X1i-Black (R3AA007/CZ)

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Červen 2009, 16:49 »

taky mi MMS u O2 blbly, nastavil jsem Rezim nacitani: Rucne, Pocet pokusu 4 a zatim dobry. Jen se to vzdy zepta jestli tu MMS chci stahnout.
M
uložena
johnkazaa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Červen 2009, 09:25 »

tak sem to zkusil, ale to taky nepomohlo tak uz nevim :-(...jenom se rozsvitil display a nic se nestalo, ale diky. Nepomohlo by treba prehrat ROMku nebo Hard Reset? Jestli to ma vliv i na tohle, abych to nedelal zbytecne
uložena
johnkazaa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 03. Červenec 2009, 09:46 »

Kdyby se to nekomu stalo, tak sem to vyresil hard resetem...ted uz to bezi, mozna to bylo nejakym programem nebo necim jinym, ale hlavni je ze to funguje  Smajlík
uložena
johnkazaa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Červenec 2009, 09:36 »

tak jeste jednou doplnim, protoze se mi to zase zacalo dĂ­t...tak sem smazal vsechny zpravy a zase to jede, mel sem tam dost MMS tak jestli tomu treba nevadilo prave tohle, ze je pro to vyhrazena nejaka pamet nebo tak, ale zase to bezi a to je hlavni :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ObecnĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MMS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 19 dotazů.