SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 17:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TIPY A TRIKY NA X1
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: TIPY A TRIKY NA X1  (Zobrazeno 66244 x)
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 02. Leden 2009, 11:34 »

1) SPB PocketPlus, pak si můžeš na Today dát co chceš.
2) Žádný je to totéž.
3) V nastavení: Message (dáš zaškrtnout When replyinng to e-mail, include body.)
4) Pokud chceš např. přes WiFi, musíš použít app. např. NoData. Tam si vypneš GPRS. Jinak pokud máš zapnuté WIFI, tak přístroj se zkouší připojit přes WiFi a pokud mu to nejde, automaticky přejde na GRPS. Takto GPRS vyřadíš z provozu.
5) Dtto, nebo nastavení v QIPu dáš WiFi. Já mám Slick a tam to nejde.
6) Ano, snadno. Settings > Buttons. Můžeš tam namapovat téměř cokoli.
7) Např. TC (Total Comander). Je zdarma, spousta lidí ho důvěrně zná i z PC. Dá se s ním hrabat i v registrech.  Smajlík
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
ssamuell
Uživatel
***
Telefon: Xperia X1i - SE P990i
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 02. Leden 2009, 11:53 »

DAKUJEM  Cheesy

ina moznost ako SPB PocketPlus?
vytvorit .dll by nestacilo?

a este jedna otazka
po resete si fon stiahne automaticky vsetky nastavenia operatora, mms, net..

v nastaveni email uctu sa da zadefinovat cez ktory net ucet sa ma potom pripajat - vidim 4 moznosti.
ak vsak idem do settings/connetions/conections vidim iba jeden ucet
kde sa daju editovat tie ostatne?


uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 02. Leden 2009, 18:55 »

Asi ano, ale já jsem to nezkoumal. Spb PP mi plně vyhovuje! V settings si můžeš nastavit třeba několik připojení. Ale v praxi využiješ jen připojení přes WIFI - to je zvlášť, přes WAP a přes GPRS. Všechno se dá nastavit. Já mám jen Internet - tj. přes GPRS a EDGE (např. Opera, Slick atd.) a WAP - (MMS). Jiné opravdu nepotřebuju.  Cool
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
ssamuell
Uživatel
***
Telefon: Xperia X1i - SE P990i
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 03. Leden 2009, 10:27 »

vcera som sa tomu este chvilu venoval

HKLM/Software/Microsoft/Today/Items
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 03. Leden 2009, 12:22 »

Jj, ale já se nerad v registrech zbytečně hrabu. Spb mi přijde elegantnější. Ale zkus to... Cool. Nezapomeň na zálohu!  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
ssamuell
Uživatel
***
Telefon: Xperia X1i - SE P990i
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 08. Leden 2009, 15:37 »

Prosin Vas, kde a co treba nastavit, aby pri prepinani panelov Xperia nevybrovala a nevydavala zvuk?
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 08. Leden 2009, 17:07 »

pokud vypneš zvuky, tak jen krátce zavibruje. Určitě to jde udělat změnou v ROM, ale pochybuju, že to někomu vadí tolik, aby to dělal. Zkus se podívat na XDA-developers..
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 03. Únor 2009, 09:21 »

Nazdar kluci! Existuje nejaký program, ktorý by dostal logo operátora na Xperia panel?
uložena
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 03. Únor 2009, 09:50 »

na kterej? si změň obrázek plochy, jsou ve windows adresáři nebo v adresáři panelu, jinak lze jednosuše změnit i plocha spb panelu
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 03. Únor 2009, 10:22 »

na kterej? si změň obrázek plochy, jsou ve windows adresáři nebo v adresáři panelu, jinak lze jednosuše změnit i plocha spb panelu
[/quo
na kterej? si změň obrázek plochy, jsou ve windows adresáři nebo v adresáři panelu, jinak lze jednosuše změnit i plocha spb panelu
Myslel som Sony Ericsson panel. Tento: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/x1?lc=sk&cc=sk Ešte som to nerobil, tak poraď český příteli...
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 03. Únor 2009, 10:30 »

nelze  Undecided
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 03. Únor 2009, 11:23 »

lze slovenský bratře (a to doslova  Mrknutí)... v adresáři c:/program files/panels/sonyericssonpanel/images jsou podkladové obrázky zruš třeba hnusnou zelenou a ulož si tam pod názvem 03h.jpg (podklad horizontálně v 800x428 pix) a 03v.jpg (vertikální obrázek v 480x748 pix) přepiš v total commander a pak vyber příslušnou barvu nastavení panelu... BUM, PRÁSK, KOČIČÍ HŘBET A MÁŠ TO!!! (citace z Metráčka  Mrknutí)
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 03. Únor 2009, 12:28 »

no dobre pokud se tedy logem operatora mysli tapeta panelu  Roll Eyes
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 03. Únor 2009, 13:36 »

v to doufám  Cheesy
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 03. Únor 2009, 20:08 »

v to doufám  Cheesy
Díky český příteli, trochu som si oživil telefón. No ja by som potreboval, aby sa mi tam zobrazoval aktuálny operátor,napr: T-Mobile, O2 atď. Dá sa to dostať na ten panel? Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: TIPY A TRIKY NA X1
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.