SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
10. Prosinec 2024, 15:44

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142479 pspvk v 10020 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Porovnanie K/F 500 s K300i
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Porovnanie K/F 500 s K300i  (Zobrazeno 16406 x)
roxetak
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« v: 27. Duben 2005, 08:52 »

Poradte, ktory je podla Vas lepsi, ktory sa rozhodne oplati viac kupit. Cool
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
anawarr
U¾ivatel
Pspvk: 142

Zobrazit profil
« Odpov #1 v: 27. Duben 2005, 09:27 »

Poradte, ktory je podla Vas lepsi, ktory sa rozhodne oplati viac kupit. Cool

to je podle toho, co od telefonu oèekává¹, já tchýni koupím K300i, proto¾e se jedná o novìj¹í model.
uloena
joejog
Anonym
« Odpov #2 v: 27. Duben 2005, 09:53 »

K300 je sice novìj¹í model ale s o mnoho hor¹ím displejem a vy¹¹í cenou , tak nevim , pro mì je lep¹í K500
uloena
anawarr
U¾ivatel
Pspvk: 142

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 27. Duben 2005, 09:58 »

K300 je sice novìj¹í model ale s o mnoho hor¹ím displejem a vy¹¹í cenou , tak nevim , pro mì je lep¹í K500

v¾dyï pí¹u, ¾e je to pro tchýni Grin Grin Grin .....ne vá¾nì K 500 je o nìco lep¹í, hlavnì díky displeji
uloena
MartinVagner
Anonym
« Odpov #4 v: 27. Duben 2005, 10:09 »

Oba telefony jsem mìl v ruce a mùj názor zní: K300i lépe sedí v ruce a design má daleko hezèí, na druhou stranu má men¹í displej. K500i jej má, ale o kapánek zase hrub¹í. Jinak se vzájemnì pøekrývají. Cena K300i pùjde daleko rychleji dolù ne¾ K500i a pokud bude K300i stát okolo 3500-4000 kè, tak bude tì¾ko konkurence schopná. Fo»ák, 12 MB pamìti, podpora MP3...dobrý pomìr výkon/cena.

A pozor! Model K500i nedosáhl v Evropì takových výsledkù jak se oèekávalo a do mìsíce bude ukonèena výroba! A K300i ji nahradí....

Tak¾e komu lépe sedí K500i, tak moc neváhejte za pár mìsícù tøeba nebudou....
uloena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10
Pspvk: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpov #5 v: 28. Duben 2005, 18:19 »

Je ¹koda ¾e se K500i pøestane vyrábìt  Sad
uloena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pspvk: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpov #6 v: 29. Duben 2005, 14:13 »

Oba telefony jsem mìl v ruce a mùj názor zní: K300i lépe sedí v ruce a design má daleko hezèí, na druhou stranu má men‘í displej. K500i jej má, ale o kapánek zase hrub‘í. Jinak se vzájemnì pøekrývají. Cena K300i pùjde daleko rychleji dolù neœ K500i a pokud bude K300i stát okolo 3500-4000 kè, tak bude tìœko konkurence schopná. Fo»ák, 12 MB pamìti, podpora MP3...dobrý pomìr výkon/cena.

A pozor! Model K500i nedosáhl v Evropì takových výsledkù jak se oèekávalo a do mìsíce bude ukonèena výroba! A K300i ji nahradí....

Takœe komu lépe sedí K500i, tak moc neváhejte za pár mìsícù tøeba nebudou....

COE???!!! Ufff, tak to mì vá¾nì srazilo do kolen. K500i je za ty peníze perfektní telefon. Já sám, pøi tom jak jsem nároènej, jsem se do nìj "zamiloval"... A oni ho odpískaj, no to snad není mo¾ný...

Mì osobnì se K300i vùbec nelíbí. Pøipomíná mi kuøe Calimero. Já osobnì bych spí¹ odpískal K300i a zlevnil K500i. Podle mì by se prodávala mnohem líp.
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
MartinVagner
Anonym
« Odpov #7 v: 30. Duben 2005, 20:45 »

Model K500i prostì v Evropì nazaujal a èeský trh na tom nemù¾e nic zmìnit
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #8 v: 01. Kvten 2005, 19:46 »

Model K500i prostì v Evropì nazaujal a èeský trh na tom nemù¾e nic zmìnit

Chápu. Svìt je holt postavenej na hlavu...:-)
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpov #9 v: 25. Kvten 2005, 10:22 »

Rozhodol som sa nekoniec pre K508 predavanu T-mobile Slovensko, lenze sa nechcem uz viac viazat. Nestoji to za to, platit mesacne 1000 - 2000 Sk. Tongue
uloena

MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #10 v: 11. ervenec 2005, 13:59 »

Nemù¾u si pomoct, ale i po del¹í dobì je K500i fakt super. Svoji K500i jsem dal pøítelkyni... chvíli jsem mìl nìco jiného a dneska jsem se vrátil k F500i a budu opìt spokojenej, proto¾e za ty prachy je to ú¾asnej telefonek...
uloena

roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #11 v: 13. ervenec 2005, 23:09 »

Len tak mimohodom mimo temu. Solidny nastupca za mt t300, ci t310 prisiel az po nekonecnej dobe dvoch rokov a za toho povazujem oba phoniky K300i alebo K,F500i. Stale sa tlacili nastupci bud v highendovej triede T68i - t610, t630, K700 a v lowend T100, t200 - t230, t290i. Pricom sa musela t230-tka "kut poriadne za horuca". A sit "horucou ihlou". A zastupca, zastupenie se v strednej triede vypadlo na cele dva roky. Stacilo ku t230-tke pridat javu a Irda. Ale to uz je ina tema do tlachania.
Mimochodom este stale som sa nerozhodol, rozhodoval som sa medzi K500i, T630, ale nakoniec asi vyhra CX75 ci M75 knkurencnej firmy Siemens.
« Posledn prava: 13. ervenec 2005, 23:12 od roxetak » uloena

MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #12 v: 14. ervenec 2005, 09:29 »

2roxetak: To je ale pøesnì pøístup SE. Piluje si high-end modely jako P910i, K(D)750i, W800i, Z800i, døíve K700i, T610/630, Z600... ale na ostatní, resp. na levnìj¹í modely pro bì¾né u¾ivatele neskuteènì prdí... Kde jsou telefony jako SE T100? Nebo nástupci Erikù T66, R600, T20 ... Ericsson mìl své portfolio pomìrnì dost ¹iroké a zahrnovalo modely v podstatì pro v¹echny u¾ivatele. SE se bohu¾el zamìøuje jen na ty technicky vyspìlé kusy a to je chyba... Levnìj¹í a jednodu¹¹í modely se budou v¾dy prodávat víc ne¾ ty high-end kusy. Bì¾ných u¾ivatelù, kterým staèí obyè mobil ne volání a SMS je podstatnì víc, ne¾ tìch, kteøí vy¾adují nadupaný telefon.

A na druhou stranu zmiòovaný Siemens to bere pøesnì naopak. Má spoustu kvalitních, levných modelù a na ty lep¹í prdí. V¹echny poslední vy¹¹í modely stojí za vyli¾. A jak Siemens dopadl? Nic moc... Tak¾e nejlep¹í je být nìkde uprostøed a sna¾it se uspokojit co nej¹ir¹í skupinu u¾ivatelù, resp. tu nejpoèetnìj¹í skupinu u¾ivatelù. Vyprofilovat se jen pro úzkou skupinu mù¾e být docela dost problém, proto¾e hrozí, ¾e tato skupina nedoká¾e zaplatit náklady na vývoj a výrobu nových modelù. Stále platí a platit bude, ¾e více vydìláte na více levnìj¹ích kusech ne¾ na ménì dra¾¹ích.

A opìt se vrátím ke sterému kli¹é, proto je Nokia tam kde je, doká¾e uspokojit celé spektrum u¾ivatelù. Od jednoduchých telefonù, pøes støední tøídu, stylovky a¾ k ¹pièkovým s OS nebo bez nìj. Mnozí nadávají a posmívají se, ¾e Nokia umí jen pøevlíkat kryty. Ano, ale za cenu minimálních nákladù má ¹iroké spektrum telefonù pro v¹echny. Nemluvím teï o ergonomii, kvalitì, technologicíh, funkcích. To je kapitola sama pro sebe a co si budeme povídat taky to tam není úplnì super. Mluvím pouze o poètu modelù a jejich rozhození do jednotlivýcch tøíd. A a» se smìje kdo chce jak chce, funguje to a v¾dycky to fungovat bude. Bláboly o tom jak Nokie ztrácí podíl na trhu a výraznì klesají zisky, to jsou jen a jen fale¹né informace, které vypou¹tìjí marketingová oddìlení jiných znaèek...Mrknut Podíl na trhu se sní¾il, ale jen díky tomu, ¾e SE, Samsung aj. pøi¹ly se super nadupanými high-end modely, ale ve støední a nejni¾¹í tøídì je to stále jednoznaènì rozdìlené.

Omlouvám se za offtopic, ale nechal jsem volných prùchod my¹lenkám, skrz prsty dál...Mrknut
uloena

roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #13 v: 15. ervenec 2005, 10:18 »

Ja viem mne sa velmi paci K750i a este viac W800i no ale Siemens CX75 bude rozhodne lacnejsi a to rozhodne. Bude lepsia podpora u operatora, napr CX65 je v Pomaranci za 1Sk. Undecided
uloena

MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #14 v: 15. ervenec 2005, 10:28 »

2roxetak: Ale CX75 ti nenabídne to co K750i nebo W800i. Je to telefon o tøídu ní¾ a je to znát. A hlavnì, klasika, displej bude opìt jak struhadlo a ikony smutný a fádní... A nespraví to ani cena 1Sk...
uloena

Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Porovnanie K/F 500 s K300i
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.008 sekund, 17 dotaz.