SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Prosinec 2022, 07:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vše okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: čeština
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: čeština  (Zobrazeno 64718 x)
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #60 v: 04. Březen 2009, 12:40 »

tak jsem ten návod trchu doplnil, myslím si že pak to dáš do pořádku:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19323.msg159542#msg159542
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
zahi
Uživatel
***
Příspěvků: 29


Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 04. Březen 2009, 14:02 »

Přes Total Commander se mi to už povedlo. Díky
uložena
jirka1234
Anonym
« Odpověď #62 v: 05. Březen 2009, 01:51 »

ahoj, tak CZ causa vyřešena. Na xda-developers je ke stažení verze APP_SW_X1i_GENERIC_CZ_CDF1223-1935_KOV_R2AA011.exe
instalace funguje bez problému v režimu přes  MicroSD.
verze software: R2AA011
ID upraveného provedení: R2A
Verze upraveného prostředí: GENERIC_CZ
Radio: 1.10.25.18

Instalace naprosto OK, rychlost OK, v základu GoogleMaps CZ 2.0.1.35, hry navíc Astraware Sudoku, Bejeweled 2.

Martin

Ahoj,
vím že je to blbá otázka ale fakt už nevím. Co znamená instalace v režimu přes microsd? Sem si to stáhnul nahrál na microsd a při spuštění to  píše to nějakou chybu. Díky moc. Cry
uložena
drak21
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: X1
Příspěvků: 13



Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 05. Březen 2009, 08:53 »

Ahoj,
no prvne to  budes muset spusti neb je to pripona exe a potom  udelat vse dle tohoto navodu
http://www.ce4you.cz/support/detail.asp?a=328
uložena

Sony Ericsson XPERIA X1i
SPL: OliNex Hard-SPL v1.0
ROM: Valkyrie_v3.3.41 FireStormLEO
OS: CE 5.2.23041
Radio Version: 1.10.25.18
Jirka1234
Anonym
« Odpověď #64 v: 05. Březen 2009, 15:26 »


Díky. Už se mi to povedlo.
uložena
ital.2
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 06. Březen 2009, 15:05 »

Na foru SmartManie se píše, že je CZ ROM dostupná i přes SEUS, Když mám R1A UK, přehraje mi mou X1 touto ROM nebo automaticky UK? Nechci přehrávat ROM jinou cestou než přes SEUS.díky
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #66 v: 06. Březen 2009, 15:08 »

SEUS prehraje UK na UK.
korektni reseni nabizim ja (ovsem neni zdarma  Smajlík )
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 06. Březen 2009, 15:20 »

reseni je napsane i tady na foru staci HLEDAT - nenapisu to znovu jen proto ze nefusuji Filipovi do kseftu.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #68 v: 06. Březen 2009, 15:24 »

klidne fusuj  Smajlík
reseni jsou tri
1. xda = image rom pres kartu nebo xda nastroje = poruseni security ochran X1 pres HardSPL (zdarma)
2. SEUS = podstrceni CZ ROM = nutne porusit ochranu pres HardSPL pred nahravanim (zdarma)
3. reseni pres mne = bez poruseni ochran. (300,-)

uložena
ital.2
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1
Příspěvků: 42


Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 06. Březen 2009, 15:30 »

SEUS prehraje UK na UK.
korektni reseni nabizim ja (ovsem neni zdarma  Smajlík )


Super,všechny možnosti znám, ale chtěl jsem si to zkusit sám,ale abych něco nepodělal,tak přes SEUS. Takže ještě vyzkoušim pár aplikací a pak se ti určitě ozvu.Díky moc
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 06. Březen 2009, 16:17 »

pokud neco neklapne dej vedet - je to fakt neuveritelne jednoduchy takze ............... 
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Dendas66
Anonym
« Odpověď #71 v: 06. Březen 2009, 21:53 »

prosim poradte spustil jsem seus..udelal jsem co bylo psáno a na monitoru mi deset minut beži ze probiha identifikace..... je to normalni ze to trva tak dlouho?? pls poradte co nejdrvi..je tam napsano ze nemam odpojovat foun...:-(
uložena
Dendas66
Anonym
« Odpověď #72 v: 06. Březen 2009, 22:25 »

uz mam te visty plnej zadek...jenom jsem to napojil na notas s XP tak vse slo hladce....:-(
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #73 v: 07. Březen 2009, 09:44 »

JJ, to verim s XP je to jistota.
uložena
vikino
Uživatel
***
Telefon: Xperia
Příspěvků: 15


Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 07. Březen 2009, 13:44 »

On tady nikdo ještě nezjistil, že CZ je ofiko na SEUSu?
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vše okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: čeština
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 18 dotazů.