SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
14. Prosinec 2024, 17:35

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a v¹e okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: èe¹tina
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: èe¹tina  (Zobrazeno 78742 x)
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #30 v: 27. Únor 2009, 13:42 »

takze,

na ftp ( http://philipfotos.com/SEMania/X1i_CZ/ ) jsem ke screenum ihned pridal ROM ( http://philipfotos.com/SEMania/X1i_CZ/X1i_CZ_R2AA011 ) (probehl re-upload - proto zmena data poslani)

nikdo z vas nebyl az do ted ROM prelozit pro flash pres pametovku, etc..

posilam format pro SEUS (napad od drak21 http://www.ce4you.cz/forums/_redirect_post.asp?action=post&p=316751 )
ROM: http://philipfotos.com/SEMania/X1i_CZ/X1i_CZ_R2AA011_SEUS_Format (probiha upload)

edit: upload dokoncen.
« Poslední úprava: 27. Únor 2009, 14:21 od Philip » ulo¾ena
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví: Mu¾
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Pøíspìvkù: 379

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 27. Únor 2009, 14:27 »

Panove uvedomte si, ze instalaci CZ rom do pristroje s ENG porusujete licencni ujednani. Proc si myslite ze SEUS vam nenabizi upgrade na CZ? Protoze vsichni mate Xka anglicka a vzdy budou anglicka, pokud vam to nacerno nekdo nepredela. Filip ma pristup k nastrojum, ktere nejsou zadara a umoznuji to. Kdyz si zakoupite telefon s jinym language packem a pujdete do servisu ze chcete CZ zaplatite, a daleko vic. SonyEricsson ma jine nastroje na aktualizaci FW a nejsou tak snadno dostupne jako u jinych widlous pristroju. Tak se zamyslete sami nad sebou.

Milda 
ulo¾ena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Ivyn
U¾ivatel
Telefon: X1
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 27. Únor 2009, 14:55 »

Nový pøíspìvekod TakyPepa 27. 2. 2009 12:06
Tak se v tom vyznejte...

Zeptal jsem se u MS:
Dobrý den, vá¾ení pøátelé!
V souvislosti se stále odkládaným zahájením prodeje "èeské" Xperie se na internetu objevují nejrùznìj¹í dohady, pøípadnì "zaruèené" zprávy, vyznívající v tom smyslu, ¾e za zdr¾ení je odpovìdný MS. Jsem jedním z netrpìlivých èekatelù na èeskou Xperii a proto si dovoluji po¾ádat Vás o odpovìdi na následující otázky:
Skuteènì je¹tì MS nedodal èesky komunikující Windows mobile pro tento telefon?
Kdy, podle Va¹eho názoru, bude Xperia s "èeskými" Windows mobile v prodeji?
Je pravda (a pokud ano, tak proè) zakázal MS dodateènou instalaci "èeských" Windows mobile do telefonù zakoupených s anglickou verzí systému?
Doufám, ¾e mi odpovíte.

A odpovìdìli:
Dekujeme Vam, ze jste kontaktoval Zakaznicke centrum spolecnosti Microsoft
Vec: Èeská verze Windows mobile pro SE Xperia X1

Reseni: v ramci Windows Mobile zalezi vzdy na vyrobci daneho zarizeni, jestli danou verzi, ci dany jazykovy balicek bude podporovat a bude ho do zarizeni instalovat. Bohuzel tedy nedokazeme rici za vyrobce Xperia, kdy bude tento balicek do sveho zarizeni instalovat. Spolecnost Microsoft nezakazuje instalaci ceskych Windows Mobile do telefonu ktere byly zakoupenu s anglickou jazykovou verzi. Vzdy zalezi na danem vyrobci telefonu zda zmenu umozni ci nikoliv.

Pokud mate dalsi dotazy, nevahejte se na nas prosim obratit.

S pozdravem, s pranim pekneho dne.

Microsoft s.r.o.
Zakaznicke centrum
ulo¾ena
drak21
U¾ivatel
Telefon: X1
Pøíspìvkù: 13

Zobrazit profil
« Odpovìï #33 v: 27. Únor 2009, 15:11 »

To:Philip
Dekuji za uvolneni verze pro SEU Smajlík
jen jsem te chtel pozadat o kontrolu souboru ohledne velikosti,novy soubor je mensi nez ten puvodni(ten od tebe) a pri instalaci pres SEU mi to hodilo chybu na 99% po restartu telefon nabehl ale nevim jak to bude s funkcnosti ted testuji.

Dekuji predem za odpoved
ulo¾ena

Sony Ericsson XPERIA X1i
SPL: OliNex Hard-SPL v1.0
ROM: Valkyrie_v3.3.41 FireStormLEO
Radio Version: 1.10.25.18
Gejza75
U¾ivatel
Telefon: Nokia N82
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #34 v: 27. Únor 2009, 15:12 »

Philip nám dal k dispozícii ïal¹iu verziu èeskej ROM. Mám v¹ak pocit, ¾e bez hlb¹ích znalostí èo ïalej s òou sa nepohneme ïalej. Zmenou názvu na Kovsimg.nbh a presunom na SD kartu to asi nepôjde. Alebo sa mýlim. Povedzte ¾e áno. Skú¹al to u¾ niekto? Ako to pou¾i» v SEUS toti¾ neviem. Poradí niekto?
« Poslední úprava: 27. Únor 2009, 15:15 od Gejza75 » ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #35 v: 27. Únor 2009, 15:15 »

drak21: velikost je 100% ok.
ulo¾ena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Pøíspìvkù: 379

Zobrazit profil
« Odpovìï #36 v: 27. Únor 2009, 15:33 »

To: gejza75

Varianta SD karta opravdu nejde.

Milda
ulo¾ena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
ostvon
Anonym
« Odpovìï #37 v: 27. Únor 2009, 19:49 »

Prosím taky o èe¹tinu na X1 dìkuji
ulo¾ena
uiqjirka
Anonym
« Odpovìï #38 v: 27. Únor 2009, 20:38 »

Vse potrebne uz mas v prispevku od Filipa.Bud si stahnes soubor pro SEUS a flash udelas sam podle odkazu na topic ce4you anebo vyuzijes sluzeb Filipa a bude te to stat 300Kc,ale zase budes mit bezpecny flash vhodny zejmena pro novacky.
ulo¾ena
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 27. Únor 2009, 23:16 »

vratme se k tematu nebo to tu zamkneme. tahle diskuse smeruje do pekla!
ulo¾ena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MIKE-BIKER
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White
Pøíspìvkù: 1031

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 28. Únor 2009, 00:34 »

Pod Avatarem je Ikonka Soukromé zprávy. Není tam na parádu. Mrknutí
ulo¾ena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
uiqjirka
Anonym
« Odpovìï #41 v: 28. Únor 2009, 21:45 »

Sice je funkcni,ale neni to zrovna cisty bezpecny flash.Konci s errorem na 99%.Ano sice zarizeni nabehne a funguje korektne,ale....
Nektere asi mrzi funkcnost Xperie.
ulo¾ena
Bobisky
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro
Pøíspìvkù: 75

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 28. Únor 2009, 23:31 »

To Ivyn a dal¹í ..... (pro mì nepublikovatelné): Máte dvì mo¾nosti, zakoupili jste X1 UK a buï jste spokojeni a nebo chcete èe¹tinu. Tak¾e buï (jako já oslovíte Filipa a jste rádi, ¾e to máte bez starostí a v¹e v poøádku) a nebo si pátráte dál (skrblete si), ale u¾ s tím neotravujte normální u¾ivatele. Já díky tomuto fóru jsem rád, ¾e v pøípadì problému se mám na koho obrátit. A myslím, ¾e kvùli tomu to tady je.
ulo¾ena

bosch909 - T28 - T610 - K750 - K800 - X1 - Mini pro
Joza
Anonym
« Odpovìï #43 v: 01. Bøezen 2009, 00:11 »

Téma bylo dnes razantnì proèi¹tìno od rùzných výlevù, offtopicù a podobných nesmyslù. Budu rád, kdy¾ se zde téma v této formì udr¾í a nebudu to muset dále korigovat. Jakékoliv dal¹í úlety od tématu a diskuze o tom, co je a není správné budu nejen mazat, ale také právem postihovat. Na podobné vìci není fórum stavìno.
ulo¾ena
andys007
U¾ivatel
Telefon: Xperia X10i
Pøíspìvkù: 194

Zobrazit profil
« Odpovìï #44 v: 01. Bøezen 2009, 10:06 »

Cus vsetkym vcera som si stiahol romku od filipa pre SEUS ..."diky" a skusal som si dat restore cez program SPB backup 2, a nejak sa mi to zaseklo pri restartovani tel. naskocilo mi logo SE a potom prebehla uvodna animacia xperia a zostal mi sedy display zo slabim podsvietenim.. a potom sa mi uz len podarilo ho resetnut... neviete kde moze byt chybka??? ..dik vsetkym cuus.

Cool Undecided Cool
ulo¾ena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedµa,... Xperia X10i zase spä»  Cheesy
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a v¹e okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: èe¹tina
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.