SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Srpen 2022, 18:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vše okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: čeština
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: čeština  (Zobrazeno 62842 x)
Michal Oertelt
Anonym
« Odpověď #15 v: 22. Únor 2009, 22:06 »

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, co může udělat pro to, abych měl v X1 češtinu? Děkuji Michal Oertelt
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 22. Únor 2009, 23:04 »

obdobne prisveky uz priste smaznu. Bud napis SZ na Filipa a nebo hledej na netu. vse je tu uz ale xkrat uvedeno!!!
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
guyver52
Uživatel
***
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 22. Únor 2009, 23:07 »

Tak jsem díky Philipovi rozšířil řady majitelů s českou ROM. Jak se zde někomu nezdála cena za instalaci, tak musím oponovat, je to naprosto přiměřené. Abych to sám flashoval na to si netroufám, takhle jsem se nemusel o nic starat a jsem rád, že mi někdo v neděli věnoval několik desítek minut svého času. Zatím mi X1 přijde svižnější ohledně focení. Jinak mi asi bude chvíli trvat než si na češtinu zvyknu, za ty dva měsíce se mi angl. výrazy dostali pod kůži.
Mám jen tento dotaz. Kam si instalujete programy, je lepší do mobilu či na kartu, má to nějaký vliv na rychlost přístroje a pokud jsou instalované na kartu a provede se zase přehrání ROM, tak se již nemusí znovu instalovat?

Kazdy operacni system pro svou praci potrebuje jiste penzum volne pameti, takze pokud mas par aplikaci rozumne velikosti, ktere casto pouzivas, je lepsi si je nainstalovat primo do telefonu, pokud mas nejakou maxihru, kterou spustis jednou za uherak, dej si ji na kartu, at ti zbytecne nesedi v pameti a neomezuje operak. Pokud budes mit zasekanou pamet v telefonu, nemyslim ze by ti zpomalovala telefon samotna pritomnost dat, ale spustene aplikace a tam uz je jedno, odkud se spousteji, jestli z karty, nebo z telefonu. Pokud bude zasekana extremne, to uz samozrejme operacni system zpomaluje, jako u PC.
Co se tyka aplikaci instalovanych na karte, tak zrejme zalezi na aplikaci, zda je potreba ji znovu instalovat nebo ne, pokud je nahrana na karte. Rozhodne bych ale v pripade zmeny ROM nevahal a kvuli korektnimu spousteni aplikace znovu instaloval, aby se mohli v pripade potreby znovu usadit v telefonu. Pokud si das telefon dohromady a usoudis, ze je vse jak ma byt, nejlepsi je si telefon zalohovat. Ja pouzivam SPB backup a sem spokojen. V pripade, ze se neco po...., das Hardreset, nainstalujes SPB backup a obnovis vse ze zalohy, kterou musis mit samozrejme na karte, nebo v PC a nemas celkem problem. Mrknutí
uložena
Bobisky
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro
Příspěvků: 75



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 23. Únor 2009, 09:44 »

Díky za vyčerpávající info. Na zálohu používám jen PIMBackup a programy zatím vždy instaluji růčo, uvidíme časem a když tak si pořídím i ten program od SPB.
uložena

bosch909 - T28 - T610 - K750 - K800 - X1 - Mini pro
RG61
Uživatel
***
Telefon: X1i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 23. Únor 2009, 11:41 »

Tak jsem včera rozšířil řady češtinářů přes Philipa, ovšem vyskytl se mi nepříjemný problém. Po provedení restore ze zálohy přes resco backup managera se mi restart zastavil po nápisu xperia a pak už jen šedý displej. Pomohl až hard reset( zmáčknout obě kontextové klávesy a současně zadní reset pod krytem). Vše jsem pak raději doinstaloval ručně a ted to už je v pohodě. Děkuji Philipovi za cená doporučení.
uložena
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 23. Únor 2009, 12:38 »

ten nový FW má tolik změn že restore ze zálohy na něj nebude platit, vždyť je to jiný jazyk a jsou počeštěné celé windows a při restore obnovíš i windowsy a to nemůže fungovat. snad jen SPB backup umožní restore po výměně FW ale stejně to moc dobře nefunguje, spousta věcí se neobnoví. Jo a SPB backup v novém FW nefunguje správně, pláovaná záloha se nespustí  Undecided
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
Dendas66
Anonym
« Odpověď #21 v: 23. Únor 2009, 15:33 »

Jak to tady slyším asi si necham rači angličtinu.. na rchlost si vůbec nestěžuji...xperia je svižna a to v ni mám zakladní romku... v angličtině jsem se v xperii nesetkal ještě ze slovíčkem které bych neznal takže vše je v poho...
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #22 v: 24. Únor 2009, 19:23 »

JJ,souhlas,pouzivam anglickou R10 a maximalni spokojenost,vse funguje na vybornou a jak ma.Ale chapu,ze pro nekoho je anglictina problem,hlaven pro toho kdo s wm zacina.
« Poslední úprava: 24. Únor 2009, 19:36 od uiqjirka » uložena
blackman_82
Uživatel
***
Příspěvků: 29


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 24. Únor 2009, 19:26 »

to byla rychlost smaznuti meho prispevku Mrknutí no nic myslel sjem ze kdyz je v tom linku je volne dostupna Mrknutí (sam filip dal ten link).
Jinak nevim proc to neni volne dostupne. Ma dat filip na sebe paypay popr. c.u. a kdo bude chtit tak neco posle. myslim ze zase tolik by neprodelal ;-)
« Poslední úprava: 24. Únor 2009, 22:10 od blackman_82 » uložena

[email protected] by Filip Ludvik, SanDisk 512MB
Jozef35
Anonym
« Odpověď #24 v: 25. Únor 2009, 15:39 »

Neviem načo vám je tá čeština, hlavne mladým ľuďom. Tie "tri" anglické výrazy sa dokáže hádam naučiť každý. Moja mama je dôchodkyňa, češtinu nemá a nikdy jej to nevadilo. Ja som ju za 13 rokov nemal v žiadnom telefóne a po anglicky moc neviem. Keď dostanem do ruky lokalizovaný telefón tak sa v ňom neviem orientovať, tak idio...y je väčšina vecí preložených.
uložena
Gejza75
Uživatel
***
Telefon: Nokia N82
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 25. Únor 2009, 15:59 »

Neviem načo vám je tá čeština, hlavne mladým ľuďom. Tie "tri" anglické výrazy sa dokáže hádam naučiť každý. Moja mama je dôchodkyňa, češtinu nemá a nikdy jej to nevadilo. Ja som ju za 13 rokov nemal v žiadnom telefóne a po anglicky moc neviem. Keď dostanem do ruky lokalizovaný telefón tak sa v ňom neviem orientovať, tak idio...y je väčšina vecí preložených.

Nuž vieš, nie všetci sa narodili taký geniálny ako Ty a tvoja mama-dôchodkyňa. Takže si myslím, že Čeština je pre tých, ktorí nie sú až tak doma s angličtinou, či inými jazykmi. Trochu nechápem tvoj príspevok sem, keďže sa tu rieši čeština a nie vyťahovanie sa toho, aký je kto geniálny a že ju nepotrebuje...  Mrknutí
uložena
Dendas66
Anonym
« Odpověď #26 v: 25. Únor 2009, 16:11 »

JJ,souhlas,pouzivam anglickou R10 a maximalni spokojenost,vse funguje na vybornou a jak ma.Ale chapu,ze pro nekoho je anglictina problem,hlaven pro toho kdo s wm zacina.
ja taky začínám...byl jsem u nokii N70,n73,n95,n95 8gb ale už me omrzely.. nebýt fora smartmanie a semanie tak bych do dneška neuměl nainstalovat cab..:-) takže vřele dík všem...:-)
uložena
Jozef35
Anonym
« Odpověď #27 v: 25. Únor 2009, 17:30 »

Gejza75: Neviem čím sa vyťahujem. Na angličtinu v telefóne netreba vedieť po anglicky. Ide len o to, že kde sa pozriem tak sa rieši čeština do X1. Pritom je to telefón pre mladšie ročníky predpokladám. Starší človek na ten displej nedovidí  Grin  Menu telefónu obsahuje možno 100 slov, z toho sú 50 % názvy programov ktoré sa neprekladajú a 48 % známe slová z počítačovej terminológie. Ale máš pravdu. Je to fórum o češtine, tak si riešte češtinu.
uložena
pogo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO
Příspěvků: 446



Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 25. Únor 2009, 17:48 »

jozef35:: no já se třeba těšim, až konečně místo neustálého "DISMISS", tam bude česky pěkně třeba zahodit, zrušit, schodit... Tohle slovo mě už celkem otravuje
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 27. Únor 2009, 08:49 »

v té české romce je ale jedna chybka, v poště je položka "email náhled" samozřejmě to někdo blbě počeštil "outlook email"  Smajlík
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vše okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: čeština
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.