SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Červenec 2024, 16:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142457 příspěvků v 9999 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: NastavenĂ­ Wi-Fi v C905
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: NastavenĂ­ Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 59163 x)
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #105 v: 01. Březen 2011, 11:39 »

To jo,kdy¾ jsem pøipojen na wifi a spustím Operu,tak ji ani nenapadne,aby zkou¹ela operátora.Jen mi napí¹e,a» si zkontroluji nastavení.A jak jsem psal vý¹,POVOLIT MÍSTNÍ PØIPOJENÍ - mám Ano.Tak¾e vùbec netu¹ím,jaké nastavení si mám je¹tì zkontrolovat.Proto¾e podle v¹ech rad a doporuèení zde na fóru,kterými jsem se øídil,by to mìlo fungovat.Jen¾e... Sad
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 01. Březen 2011, 16:27 »

Ak to potom nie je priamo nezabezpecena siet. Moze byt zabezpecena na mac adresy. Odskusaj ine zariadenie, ci sa ti pripoji. Vyskusaj este restartovat zariadenie. Obnovenie povodnych nastaveni. Nic ine okrem tohto ti neporadim. Najlepsie by to bolo priamo otestovat. Potom uz jedine servis.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 01. Březen 2011, 19:32 »

Pøipoj se na wifi dej možnosti-upøesnit-stav pøipojení tam by se ti mÏlo objevit-síla signålu zabezpeèení IP adresa-maska podsítÏ server DNS u všeho by mÏli bít nÏjakÊ hodnoty.Pak je tam ještÏ moje adresa MAC otevøeš a tam musí bít takÊ nÏjakÊ to èíslo.Pokud to není vyplnÏnÊ tak to musíš nastavit ruènÏ ovšem ty hodnoty musíš znåt od poskytovatele internetu.Jinak mÏ våžnÏ nic nenapadå a v tom pøípadÏ už asi pomڞe jen servis.
« Poslední úprava: 01. Březen 2011, 19:34 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #108 v: 02. Březen 2011, 00:41 »

Díky všem za rady,nevím,zda stihnu dnes vyzkoušet,ale urèitÏ dåm vÏdÏt.
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 02. Březen 2011, 07:18 »

este mi napadlo, ze moze byt problem v routri, je viacero wifi noriem - 802,11 a, b, g, n. Takze este moze byt problem v tomto. C 905 ma podporu len pre niektore (ru) s wifi noriem, alebo je problem, ze je to 5 GHz pasmo a nie 2,4 GHz. Blizsie info na wikipedii.org: http://sk.wikipedia.org/wiki/Bezdr%C3%B4tov%C3%A1_lok%C3%A1lna_sie%C5%A5

Vysledok: Nie vzdy je problem na strane telefonu :-)
« Poslední úprava: 02. Březen 2011, 07:20 od .:roxetak:. » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 02. Březen 2011, 19:04 »

len taka podotazka? uz som cital, ze sa daju doinstalovat do telefonu certifikaty na wifi. pomoze to? viete nejake odkazy?
uložena

Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 02. Březen 2011, 19:38 »

NÏco k wifi je tu ale neumím EN tak nevím k èemu to je.http://store.ovi.com/content/3729?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications tady ještÏ nÏco snad na telefonovåní pøes wifi.http://store.ovi.com/content/28281?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications tady další nÏjakå aplikace.http://store.ovi.com/content/18817?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications A ještÏ nÏco.http://store.ovi.com/content/15072?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications Ale k èemu to vše je nemåm tušení.ještÏ jedna vÏcièka.http://www.online-slovnik.cz/prekladac holt ale musí se to nÏjak obejít èi najít jinde protože OVI rozpoznå telefon a tak na sonika øekne že není podporovån pøi pokusu o stažení.Jå jsem vyøešil stažení QR èteèky tak že jsem ji našel podle nåzvu jinde a ståhl do Soníka.
« Poslední úprava: 02. Březen 2011, 20:25 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #112 v: 02. Březen 2011, 21:37 »

HandyWi ti posluzi na pripojenie cez hotspoty, neviem vsak ci je to java. Lebo symbian aplikacie ti v c905 nepomozu. Vopium Free Wi-Fi & IM calls mas nieco ako skype len v ruzovom, teda voice over IP :-) Boingo wifi je to iste ako Handy Wi. Este raz pravdepodobne su to symbian aplikacie. A su ti pokial nemas boingo ucet, vopium ucet na dve veci, ci na tri veci. Na h, k a p.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 02. Březen 2011, 22:25 »

Jak psal nade mnou o tÏch certifikåtech a jsem to špatnÏ pochopil jsou to aplikace pro symbian aplikace S60 5th.Nevím èi to smazat a nebo to nechat pøesunout do symbianu.Tøeba by se nÏkomu mohlo hodit.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 03. Březen 2011, 21:06 »

tie certifikaty som myslel subory *.cer
uložena

mirek3110
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 09. Listopad 2013, 13:18 »

Restartovat c905 a zkusit znovu.Jinak je tam slabsi prijimac a kde funguje notas tak nemusi jet mobil.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: NastavenĂ­ Wi-Fi v C905
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 19 dotazů.