SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Říjen 2022, 16:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavení Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 50219 x)
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #105 v: 01. Březen 2011, 11:39 »

To jo,když jsem připojen na wifi a spustím Operu,tak ji ani nenapadne,aby zkoušela operátora.Jen mi napíše,ať si zkontroluji nastavení.A jak jsem psal výš,POVOLIT MÍSTNÍ PŘIPOJENÍ - mám Ano.Takže vůbec netuším,jaké nastavení si mám ještě zkontrolovat.Protože podle všech rad a doporučení zde na fóru,kterými jsem se řídil,by to mělo fungovat.Jenže... Sad
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 01. Březen 2011, 16:27 »

Ak to potom nie je priamo nezabezpecena siet. Moze byt zabezpecena na mac adresy. Odskusaj ine zariadenie, ci sa ti pripoji. Vyskusaj este restartovat zariadenie. Obnovenie povodnych nastaveni. Nic ine okrem tohto ti neporadim. Najlepsie by to bolo priamo otestovat. Potom uz jedine servis.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 01. Březen 2011, 19:32 »

Připoj se na wifi dej možnosti-upřesnit-stav připojení tam by se ti mělo objevit-síla signálu zabezpečení IP adresa-maska podsítě server DNS u všeho by měli bít nějaké hodnoty.Pak je tam ještě moje adresa MAC otevřeš a tam musí bít také nějaké to číslo.Pokud to není vyplněné tak to musíš nastavit ručně ovšem ty hodnoty musíš znát od poskytovatele internetu.Jinak mě vážně nic nenapadá a v tom případě už asi pomůže jen servis.
« Poslední úprava: 01. Březen 2011, 19:34 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #108 v: 02. Březen 2011, 00:41 »

Díky všem za rady,nevím,zda stihnu dnes vyzkoušet,ale určitě dám vědět.
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 02. Březen 2011, 07:18 »

este mi napadlo, ze moze byt problem v routri, je viacero wifi noriem - 802,11 a, b, g, n. Takze este moze byt problem v tomto. C 905 ma podporu len pre niektore (ru) s wifi noriem, alebo je problem, ze je to 5 GHz pasmo a nie 2,4 GHz. Blizsie info na wikipedii.org: http://sk.wikipedia.org/wiki/Bezdr%C3%B4tov%C3%A1_lok%C3%A1lna_sie%C5%A5

Vysledok: Nie vzdy je problem na strane telefonu :-)
« Poslední úprava: 02. Březen 2011, 07:20 od .:roxetak:. » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 02. Březen 2011, 19:04 »

len taka podotazka? uz som cital, ze sa daju doinstalovat do telefonu certifikaty na wifi. pomoze to? viete nejake odkazy?
uložena

Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 02. Březen 2011, 19:38 »

Něco k wifi je tu ale neumím EN tak nevím k čemu to je.http://store.ovi.com/content/3729?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications tady ještě něco snad na telefonování přes wifi.http://store.ovi.com/content/28281?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications tady další nějaká aplikace.http://store.ovi.com/content/18817?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications A ještě něco.http://store.ovi.com/content/15072?clickSource=related%2Bcontent&contentArea=applications Ale k čemu to vše je nemám tušení.ještě jedna věcička.http://www.online-slovnik.cz/prekladac holt ale musí se to nějak obejít či najít jinde protože OVI rozpozná telefon a tak na sonika řekne že není podporován při pokusu o stažení.Já jsem vyřešil stažení QR čtečky tak že jsem ji našel podle názvu jinde a stáhl do Soníka.
« Poslední úprava: 02. Březen 2011, 20:25 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #112 v: 02. Březen 2011, 21:37 »

HandyWi ti posluzi na pripojenie cez hotspoty, neviem vsak ci je to java. Lebo symbian aplikacie ti v c905 nepomozu. Vopium Free Wi-Fi & IM calls mas nieco ako skype len v ruzovom, teda voice over IP :-) Boingo wifi je to iste ako Handy Wi. Este raz pravdepodobne su to symbian aplikacie. A su ti pokial nemas boingo ucet, vopium ucet na dve veci, ci na tri veci. Na h, k a p.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 02. Březen 2011, 22:25 »

Jak psal nade mnou o těch certifikátech a jsem to špatně pochopil jsou to aplikace pro symbian aplikace S60 5th.Nevím či to smazat a nebo to nechat přesunout do symbianu.Třeba by se někomu mohlo hodit.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 03. Březen 2011, 21:06 »

tie certifikaty som myslel subory *.cer
uložena

mirek3110
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 09. Listopad 2013, 13:18 »

Restartovat c905 a zkusit znovu.Jinak je tam slabsi prijimac a kde funguje notas tak nemusi jet mobil.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 19 dotazů.