SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
05. Øíjen 2024, 01:45

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142467 pøíspìvkù v 10009 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavení Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 59790 x)
Porosz
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: C905 M2 8Gb, w760i (shit)
Pøíspìvkù: 26

Zobrazit profil
« Odpovìï #75 v: 16. Bøezen 2010, 17:22 »

Zdravim,
Potøeboval bych také poradit.
Mám skoro nový c905. Pøed tím, ne¾ jsem ho zaèal pou¾ívat, tak jsem pøehrál soft pøes A2uploader a aktualizoval jsem ho pøes SEUS (tak¾e mám nejnovìj¹í soft).
Od operátora (vodafone) jsem si nastavil a aktivoval internet v mobilu. Ten chodí bez problémù.
Nedávno jsem ve mìstì zkou¹el wi-fi, a na¹lo mi to pár sítí. Tak jsem se pøipojil na nìjakou restauraci, a bì¾í to v pohodì. Je¹tì jsem zkusil jinou sí» s veøejným internetem, a taky v poho. Zkou¹el jsem to jak pøes originální prohlí¾eè, tak i pøes operu 4.2 i 5 beta a v¹echno jede bez nastavování èehokoliv.
Ale vèera jsem zkou¹el zabezpeèenou wi-fi u kámo¹e a s tím mám problémy.
Sí» mi to na¹lo, dal jsem pøipojit, napsal jsem heslo a ukázalo se mi, ¾e se to pøipojilo (zelená ikonka). Tak jsem zkusil jít na net pøes originální prohlí¾eè, ale tam mi to po chvíli èekání napí¹e chyba komunikace...
Dnes jsem se zkou¹el pøipojit na zabezpeèenou sí» od sousedù. Heslo jsem po pár pokusech odhalil. Napsalo mi to, ¾e se to pøipojilo, ale na net ne¹lo jít, jako u kámo¹e.
Je¹tì jsem se dnes ve mìstì zkou¹el pøipojit na nezabezpeèenou sí», a to fungovalo.

Pøedem díky za rady jak to mám nastavit.
ulo¾ena
0.0.0.1
U¾ivatel
Telefon: C905
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #76 v: 09. Duben 2010, 23:20 »

Ahoj, tak dle dat nevím, jestli tu je je¹tì nìkdo aktivní, ale zkusím to. Mám takový problém.
Mam SE C905 a tak rùznì si hraji s tím co umí èi neumí. Momentálnì se sna¾ím rozchodit internet do mobilu pøijímaný pøes wifi z no»ase, kde mám internet od Ufona pøes ten jejich CDMA modem do USB, nedaøí se. Nemáte tu nìkdo s tím zku¹enost?
Díky za jakoukoliv odpovìï. Mrknutí
ulo¾ena
C905
U¾ivatel
Telefon: SE C905
Pøíspìvkù: 14

Zobrazit profil
« Odpovìï #77 v: 13. Prosinec 2010, 16:23 »

Ahoj potøeboval bych pomoct s nastavením Wi-fi ale YOUTUBE wi-fi mne jede internet jde ale youtube nejde se pripojit na servr proste nevím cim to je jednou mi to slo bez problemu nacetlo mi video,ale ted mi to uz nejak nejde a to jsem snim nic nedelal tak prosím o radu díky pøedem kdy¾tak mi napi¹te na email [email protected]  jeste jednou moc diky
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #78 v: 13. Prosinec 2010, 20:28 »

Odstran wifi pripojenie v telefone a nanovo pripoj
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
C905
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #79 v: 17. Prosinec 2010, 09:03 »

Odstran wifi pripojenie v telefone a nanovo pripoj

-  dìkuji moc za odpovìd jste velmi laskavy ze jste sem napsal a to jako ze mam odstranit primo jako tu wi-fi a nebo to pripojeni internetu napriklad GPRS takovej profil pripojeni k internetu a pak datovy tok tak to mam odstranit a udelat novy profil nebo jak to myslite prosím popisteto podrobne dekuji moc za odpoved Buriánek.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #80 v: 17. Prosinec 2010, 09:36 »

Presne, medzi pripojeniami mate nejake nastavenie wifi siete, napr. Moja wifina, na ktoru sa pripajate. Takze toto nastavenie s telefonu odstranite, opatovne dohladate Moja wifinka, pripojite a nastavite heslo. Este moze byt problem v nastaveni bezpecnosti, mozno si youtube aplikacia nerozumie s WPA, ci WEP zabezpecenim wifiny, tak potom treba zmenit nastavenia zabezpecenia na routri.
ulo¾ena

C905
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #81 v: 17. Prosinec 2010, 13:49 »

Dìkuji velmi za odpovìï jste velice laskavy ze mne to tak pekne vysvetlujete,ale ja se pripojuji na cizi wi-fi ktera nema heslo a nemuzu to v pocitaci nastavit protoze je to cizi wi-fi tak nevím jestli mam odstranit jako to nastaveni v internetu v mobilu a dat tam znovu nove opravdu nevim jak to mam udelat dìkuji Buriánek.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #82 v: 21. Prosinec 2010, 07:26 »

To neva, ci je to cudzia wifina. Podstatne je, ze nie je zabezpecena a jedine co potrebujes je ip-cka routra, a samozrejme, logina a password do routra. A zmenis vsetko. Len potrebujes vediet znacku a typ routra :-D  Grin Grin
ulo¾ena

C905
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #83 v: 21. Prosinec 2010, 10:32 »

Díky za rady jste moc hodní vsichny a ja nevim jak se ten router jmenuje protoze je cizi a ja se k nemu nedostanu takze nevim jakej je to typ,jestli mate nejake typy jak bych mohl zjistit typ toho routera a jeste bych chtel dodat ze na te wifine jak jsem byl pripojeny tak jsem neznal typ routera ani heslo a youtube mi slo tak nevim cim by to mohlo byt jednou mi to fungovalo a pak mi to prestalo fungovat tak by mne zajimalo cim by to mohlo byt tak predem diky vsem Buriánek
« Poslední úprava: 21. Prosinec 2010, 10:36 od C905 » ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #84 v: 21. Prosinec 2010, 22:45 »

tych moznosti, preco to raz islo a druhy raz nie je mraky, tazko to takto zistit a povedat toto za to moze. Odskusam nejake video na youtube teraz u seba. Uvidim, ci pojde. Co sa tyka nastaveni routra skus pouzit ip 182.168.1.1, zadaj ju do prehliadaca - ie, mf a login a heslo do routra byva vacsinou admin, alebo user Mrknutí
ulo¾ena

kopape
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 12

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #85 v: 26. Únor 2011, 12:15 »

Zdravím v¹echny.Také patøím k tìm ne¹ikùm,kteøí se neumí pøipojit pøes wifi.Proèetl jsem si zde v¹echny rady a udìlal toto:
1.Nainstaloval Operu
2.Zru¹il v¹ude pøipojit pomocí (Nechal jsem tam jen O2,ale neaktivní)
3.Nastavil povolit místní pøipojení na ANO.
Pøi spu¹tìní Opery pøes O2 je v¹e OK.Pøes wifi (zelená ikonka je nahoøe) mi to ale skoèí do Nastavení pro internet,kde je pøipojit pomocí prázdné.Kdy¾ zde vytvoøím nové pøipojení(ani¾ bych vìdìl,co pøesnì nastavit),tak toto Opera pøejde,ale pøi naèítání stránky mi ohlásí,¾e se nelze pøipojit.
Jestli by nìkdo dokázal poradit,tak prosím polopatì.Díky moc.
ulo¾ena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #86 v: 26. Únor 2011, 14:06 »

kdyz vejdes do aplikaci a najedes na operu a das moznosti tak je tam taky nastaveni a povilis mistni pripojeni.zkus se pripojit na vic siti,ne jenom na jednu,protoze u nekterych-napr.t-mobile,vim ze se musis pripojit pres normalni prohlizec a tam mas stranku kde je tlacitko pripojit a az pak to jde.no ale stejne,musis si bejt taky jistej jestli mas dobre heslo,protoze se i me stava ze se pripoji a spatne vyplnim heslo a ukaze se i presto zelena ikonka nebo u nas ve skole kdyz se pripojim se spravnym heslem tak to taky nekdy nejde,ale zelena ikonka tam je.zkus se taky napred pripojit pres interni prohlizec,nez pres operu abys zjistil jestli to opravdu jde.a ucty pro operatora tam mit muzes,ja je mam,takze se opera na nic nepta a pres wifi se pripoji,ale kdyz je wifi pripojena a nejde tak mi ohlasi ze se nepodarilo pripojit,pres operatora to ani uz nezkusi..
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
kopape
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #87 v: 26. Únor 2011, 14:15 »

Cituji
kdyz vejdes do aplikaci a najedes na operu a das moznosti tak je tam taky nastaveni a povilis mistni pripojeni.
Ano,tohle je ok,pochopil a udìlal jsem. Roll Eyes
Cituji
zkus se pripojit na vic siti
Tak tohle nevím,jak se pøipojit na víc sítí.Myslí¹ vytvoøit v - Pøopojit pomocí - nové? Undecided
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #88 v: 26. Únor 2011, 14:22 »

myslim vyzkouset vic wifi siti,ne jenom jednu,jestli ji zkousis jen na jednom miste.
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
kopape
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #89 v: 26. Únor 2011, 14:25 »

Cituji
vyzkouset vic wifi siti
Aha,odpoledne vyzkou¹ím,zatím jsem zkou¹el jen tu jednu. Mrknutí
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 19 dotazù.