SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Únor 2024, 09:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142439 příspěvků v 9983 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: jeroner
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavení Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 56859 x)
Porosz
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C905 M2 8Gb, w760i (shit)
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #75 v: 16. Březen 2010, 17:22 »

Zdravim,
Potřeboval bych také poradit.
Mám skoro nový c905. Před tím, než jsem ho začal používat, tak jsem přehrál soft přes A2uploader a aktualizoval jsem ho přes SEUS (takže mám nejnovější soft).
Od operátora (vodafone) jsem si nastavil a aktivoval internet v mobilu. Ten chodí bez problémů.
Nedávno jsem ve městě zkoušel wi-fi, a našlo mi to pár sítí. Tak jsem se připojil na nějakou restauraci, a běží to v pohodě. Ještě jsem zkusil jinou síť s veřejným internetem, a taky v poho. Zkoušel jsem to jak přes originální prohlížeč, tak i přes operu 4.2 i 5 beta a všechno jede bez nastavování čehokoliv.
Ale včera jsem zkoušel zabezpečenou wi-fi u kámoše a s tím mám problémy.
Síť mi to našlo, dal jsem připojit, napsal jsem heslo a ukázalo se mi, že se to připojilo (zelená ikonka). Tak jsem zkusil jít na net přes originální prohlížeč, ale tam mi to po chvíli čekání napíše chyba komunikace...
Dnes jsem se zkoušel připojit na zabezpečenou síť od sousedů. Heslo jsem po pár pokusech odhalil. Napsalo mi to, že se to připojilo, ale na net nešlo jít, jako u kámoše.
Ještě jsem se dnes ve městě zkoušel připojit na nezabezpečenou síť, a to fungovalo.
 
Předem díky za rady jak to mám nastavit.
uložena
0.0.0.1
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #76 v: 09. Duben 2010, 23:20 »

Ahoj, tak dle dat nevím, jestli tu je ještě někdo aktivní, ale zkusím to. Mám takový problém.
Mam SE C905 a tak různě si hraji s tím co umí či neumí. Momentálně se snažím rozchodit internet do mobilu přijímaný přes wifi z noťase, kde mám internet od Ufona přes ten jejich CDMA modem do USB, nedaří se. Nemáte tu někdo s tím zkušenost?
Díky za jakoukoliv odpověď. Mrknutí
uložena
C905
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 14



Zobrazit profil
« Odpověď #77 v: 13. Prosinec 2010, 16:23 »

Ahoj potřeboval bych pomoct s nastavením Wi-fi ale YOUTUBE wi-fi mne jede internet jde ale youtube nejde se pripojit na servr proste nevím cim to je jednou mi to slo bez problemu nacetlo mi video,ale ted mi to uz nejak nejde a to jsem snim nic nedelal tak prosím o radu díky předem kdyžtak mi napište na email [email protected]  jeste jednou moc diky
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #78 v: 13. Prosinec 2010, 20:28 »

Odstran wifi pripojenie v telefone a nanovo pripoj
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
C905
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 14



Zobrazit profil
« Odpověď #79 v: 17. Prosinec 2010, 09:03 »

Odstran wifi pripojenie v telefone a nanovo pripoj


-  děkuji moc za odpověd jste velmi laskavy ze jste sem napsal a to jako ze mam odstranit primo jako tu wi-fi a nebo to pripojeni internetu napriklad GPRS takovej profil pripojeni k internetu a pak datovy tok tak to mam odstranit a udelat novy profil nebo jak to myslite prosím popisteto podrobne dekuji moc za odpoved Buriánek.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #80 v: 17. Prosinec 2010, 09:36 »

Presne, medzi pripojeniami mate nejake nastavenie wifi siete, napr. Moja wifina, na ktoru sa pripajate. Takze toto nastavenie s telefonu odstranite, opatovne dohladate Moja wifinka, pripojite a nastavite heslo. Este moze byt problem v nastaveni bezpecnosti, mozno si youtube aplikacia nerozumie s WPA, ci WEP zabezpecenim wifiny, tak potom treba zmenit nastavenia zabezpecenia na routri.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
C905
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 14



Zobrazit profil
« Odpověď #81 v: 17. Prosinec 2010, 13:49 »

Děkuji velmi za odpověď jste velice laskavy ze mne to tak pekne vysvetlujete,ale ja se pripojuji na cizi wi-fi ktera nema heslo a nemuzu to v pocitaci nastavit protoze je to cizi wi-fi tak nevím jestli mam odstranit jako to nastaveni v internetu v mobilu a dat tam znovu nove opravdu nevim jak to mam udelat děkuji Buriánek.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #82 v: 21. Prosinec 2010, 07:26 »

To neva, ci je to cudzia wifina. Podstatne je, ze nie je zabezpecena a jedine co potrebujes je ip-cka routra, a samozrejme, logina a password do routra. A zmenis vsetko. Len potrebujes vediet znacku a typ routra :-D  Grin Grin
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
C905
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 14



Zobrazit profil
« Odpověď #83 v: 21. Prosinec 2010, 10:32 »

Díky za rady jste moc hodní vsichny a ja nevim jak se ten router jmenuje protoze je cizi a ja se k nemu nedostanu takze nevim jakej je to typ,jestli mate nejake typy jak bych mohl zjistit typ toho routera a jeste bych chtel dodat ze na te wifine jak jsem byl pripojeny tak jsem neznal typ routera ani heslo a youtube mi slo tak nevim cim by to mohlo byt jednou mi to fungovalo a pak mi to prestalo fungovat tak by mne zajimalo cim by to mohlo byt tak predem diky vsem Buriánek
« Poslední úprava: 21. Prosinec 2010, 10:36 od C905 » uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #84 v: 21. Prosinec 2010, 22:45 »

tych moznosti, preco to raz islo a druhy raz nie je mraky, tazko to takto zistit a povedat toto za to moze. Odskusam nejake video na youtube teraz u seba. Uvidim, ci pojde. Co sa tyka nastaveni routra skus pouzit ip 182.168.1.1, zadaj ju do prehliadaca - ie, mf a login a heslo do routra byva vacsinou admin, alebo user Mrknutí
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #85 v: 26. Únor 2011, 12:15 »

Zdravím všechny.Také patřím k těm nešikům,kteří se neumí připojit přes wifi.Pročetl jsem si zde všechny rady a udělal toto:
1.Nainstaloval Operu
2.Zrušil všude připojit pomocí (Nechal jsem tam jen O2,ale neaktivní)
3.Nastavil povolit místní připojení na ANO.
Při spuštění Opery přes O2 je vše OK.Přes wifi (zelená ikonka je nahoře) mi to ale skočí do Nastavení pro internet,kde je připojit pomocí prázdné.Když zde vytvořím nové připojení(aniž bych věděl,co přesně nastavit),tak toto Opera přejde,ale při načítání stránky mi ohlásí,že se nelze připojit.
Jestli by někdo dokázal poradit,tak prosím polopatě.Díky moc.
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #86 v: 26. Únor 2011, 14:06 »

kdyz vejdes do aplikaci a najedes na operu a das moznosti tak je tam taky nastaveni a povilis mistni pripojeni.zkus se pripojit na vic siti,ne jenom na jednu,protoze u nekterych-napr.t-mobile,vim ze se musis pripojit pres normalni prohlizec a tam mas stranku kde je tlacitko pripojit a az pak to jde.no ale stejne,musis si bejt taky jistej jestli mas dobre heslo,protoze se i me stava ze se pripoji a spatne vyplnim heslo a ukaze se i presto zelena ikonka nebo u nas ve skole kdyz se pripojim se spravnym heslem tak to taky nekdy nejde,ale zelena ikonka tam je.zkus se taky napred pripojit pres interni prohlizec,nez pres operu abys zjistil jestli to opravdu jde.a ucty pro operatora tam mit muzes,ja je mam,takze se opera na nic nepta a pres wifi se pripoji,ale kdyz je wifi pripojena a nejde tak mi ohlasi ze se nepodarilo pripojit,pres operatora to ani uz nezkusi..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #87 v: 26. Únor 2011, 14:15 »

Cituji
kdyz vejdes do aplikaci a najedes na operu a das moznosti tak je tam taky nastaveni a povilis mistni pripojeni.
Ano,tohle je ok,pochopil a udělal jsem. Roll Eyes
Cituji
zkus se pripojit na vic siti
Tak tohle nevím,jak se připojit na víc sítí.Myslíš vytvořit v - Přopojit pomocí - nové? Undecided
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #88 v: 26. Únor 2011, 14:22 »

myslim vyzkouset vic wifi siti,ne jenom jednu,jestli ji zkousis jen na jednom miste.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
kopape
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 12



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #89 v: 26. Únor 2011, 14:25 »

Cituji
vyzkouset vic wifi siti
Aha,odpoledne vyzkouším,zatím jsem zkoušel jen tu jednu. Mrknutí
uložena

Modely historických plachetnic na
http://kopape.webnode.cz/
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 18 dotazů.