SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
14. Záøí 2024, 12:01

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavení Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 59678 x)
Pekti
U¾ivatel
Telefon: SE C905
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #60 v: 09. Listopad 2009, 17:19 »

Tak jsem zde pøeèetl v¹echny rady na pøipojení pøes WiFi,vìt¹inu z toho jsem vyzkou¹el av¹ak stále mám tento problém.U dcery se pøipojím na její zabezpeèenou sí» WiFi,spojení se uskuteèní bez problémù.Av¹ak pokud otevøu prohlí¾eè a zadám napø.seznam.cz tak mi to po chvilce hledání oznámí toto: "Chyba komunikace.Zkuste to znovu nebo po¾ádejte o pomoc svého mobilního operátora."Pøes operátora se pøipojím bez problémù av¹ak za drahý peníz.Není mi tedy jasné,proè mi pøes pøipojení WiFi nejde internetový prohlí¾eè.Poradí mi prosím nìkdo?
ulo¾ena
zoombaby
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE K800i, SE C905
Pøíspìvkù: 28

Zobrazit profil
« Odpovìï #61 v: 10. Listopad 2009, 09:52 »

Tak jsem zde pøeèetl v¹echny rady na pøipojení pøes WiFi,vìt¹inu z toho jsem vyzkou¹el av¹ak stále mám tento problém.U dcery se pøipojím na její zabezpeèenou sí» WiFi,spojení se uskuteèní bez problémù.Av¹ak pokud otevøu prohlí¾eè a zadám napø.seznam.cz tak mi to po chvilce hledání oznámí toto: "Chyba komunikace.Zkuste to znovu nebo po¾ádejte o pomoc svého mobilního operátora."Pøes operátora se pøipojím bez problémù av¹ak za drahý peníz.Není mi tedy jasné,proè mi pøes pøipojení WiFi nejde internetový prohlí¾eè.Poradí mi prosím nìkdo?

Zkus si stáhnout Operu mini a nepou¾ívat vnitøní prohlí¾eè
http://www.opera.com/mini/download/
ulo¾ena

SE C905 Black, 8 GB Memory stick micro, reproduktor MAS-100
SE K800i Black
Pekti
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #62 v: 10. Listopad 2009, 13:06 »

Díky za radu,av¹ak na této stránce není uveden mobil.tedy mùj SE C905 a tak nevím zda a který pro sta¾ení zvolit.
ulo¾ena
C510
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA PRO
Pøíspìvkù: 272

Zobrazit profil
« Odpovìï #63 v: 10. Listopad 2009, 14:15 »

Verzia pre tvoj telefon je tu: http://www.opera.com/mini/download/generic/generic_advanced_midp_2/
Stiahni si ten druhy (.jar subor)  Mrknutí
ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #64 v: 10. Listopad 2009, 14:53 »

Opera mini patøí mezi aplikace, kde je lep¹í mít jak jar, tak i jad. Nabízí toti¾ i digitálnì podepsanou verzi, které je mo¾né napøíklad nastavit pøístup na internet bez ptaní.
Pokud stahuje¹ pøímo z mobilu, prostì bì¾ na jad. Pokud ne, tak je to trochu slo¾itìj¹í, zvlá¹» v pøípadì absolutní cesty v jadu.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #65 v: 10. Listopad 2009, 15:11 »

Jinak prohlizecem to nemusi byt. Nekdy byva i problem s wifi routerem. Co mas za model routeru ? Napis oznaceni.
ulo¾ena

Pekti
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #66 v: 10. Listopad 2009, 15:40 »

Jinak prohlizecem to nemusi byt. Nekdy byva i problem s wifi routerem. Co mas za model routeru ? Napis oznaceni.
Dcera samozøejmì neví jaký router má a tak se bude muset spojit s tím kdo jí tu sí» dìlal,tak pak se samozøejmì ozvu. Díky
A je¹tì dík C510 za ten odkaz.
« Poslední úprava: 10. Listopad 2009, 15:44 od Pekti » ulo¾ena
detron
U¾ivatel
Telefon: SE c905
Pøíspìvkù: 48

Zobrazit profil
« Odpovìï #67 v: 14. Listopad 2009, 22:01 »

zdravím mam takový problém. Zkou¹el jsem to nastavit podle toho návodu vis, ale nìjak nemam ve slo¾ce pøipojit pomoci ¾ádné zálo¾ky  a nevím si s tím rady. Pomu¾e mi nìkdo???
Tak¾e vyøe¹eno  Smajlík Smajlík problém byl v prohlí¾eèi, u¾ to fakèí jak má
« Poslední úprava: 15. Listopad 2009, 07:55 od detron » ulo¾ena

SE C905 R1FA035, Camdriver, Flash menu, Acustic, 4GB M2
papa-g
U¾ivatel
Telefon: c 905

Zobrazit profil
« Odpovìï #68 v: 15. Listopad 2009, 13:12 »

cavte kupil som c 905 v orange pripajal som sa na domacu siet vi fi as kim mi neprisla faktura na 7 litrov ked som to dal reklamovat neuznali mi reklamaciu ze je tam zaoxidovane cosi po prichode domov mi uz telefon vobec nesiel tak som ho musel dat opravit na vlasne naklady a zistil som ze ak kupite telefon v orange tak vam vifi nepojde je blokovana orange softom
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #69 v: 16. Listopad 2009, 08:28 »

jo Orange ty telefony dost przni s tim wifi to tu uz ale nekdo rikal. Nejlepsi je do telefonu nahrat origo firmware. Navod jak na to je zde na foru v sekci navody.
ulo¾ena

roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #70 v: 18. Listopad 2009, 11:28 »

Vidis, mal si si pre istotu pozriet cez co sa ti ten telefon pripaja. Toto by bolo fakt na raklamaciu. Som zvedavy ako maju osetrene blokovanie wifi u telefonov v zmluve? Ci nejak podobne ako ma Tm osetrene blokovanie telefonov :-) Asi sa len stazovat na telekomunikacny urad, ci SOI-ku. Neviem ci to ale pomoze :-) Je to jedna hnusna mafia, tu na slovensku, pocnuc hore .... Ale najjednoduchsie je pre teba momentalne riesenie od Ganimeda - a to flash cez update servis - SEUS (najprv, ale musis editnut CDA) na original soft.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Michhall
U¾ivatel
Telefon: xperia Neo v2.3.4. 32GB 1,8Ghz + root NightElf Kernel
Pøíspìvkù: 40

Zobrazit profil
« Odpovìï #71 v: 02. Únor 2010, 21:21 »

skou¹el jsem to tøikrá poka¾dé s odstupem, mùj otec øíká se ¾e pokud to nejde tak skusit za chvíly.  Nevím si s tím vá¾nì rady.
Sdílení v síti povoleno,  místní pøipoj povoleno. Ve wifi nastaveno IP, maska, brána, DNS. Vyskou¹eno opera mini 3.1, 4.2, 5 beta.
Rád by jsem tohle u¾ vyøe¹il i mnohým dal¹ím.
ulo¾ena
underbiker
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 40

Zobrazit profil
« Odpovìï #72 v: 07. Únor 2010, 10:15 »

Já si smazal v¹echny typy pøipojení v mobilu abych se omylem nepøipojil na internet kterej je draze placenej, a a¾ kdy¾ jsem se pøipojil na nìjakou volnou Wi-Fi sí» spustil operu mini tak to po mì chtìlo zalo¾it nové pøipojení a tak mi jeden chlápek ze Sony Ericssonu poradil, ¾e teda nechápe proè ty mobily tohle po¾adují i kdy¾ chcete jet pøes Wi-Fi ale staèí tam zadat nìjaký hovadiny a ulozit nìjaký nesmyslný pøipojení a pak u¾ se normálnì pøipíchnete pokuï máte dostateènì silný signál na Wi-Fi. Mì to takhle funguje.
ulo¾ena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
ozzy6
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #73 v: 12. Bøezen 2010, 18:26 »

Pls poradte mi ja mam taky problem ze men nechce najst ziadnu siet vzdy len hlada a hlada a naisto viem ze je dostupna nejala siet lebo siny telefon mi chyti hned potreboval by som nastacenia na to komplet ak mate niekto tak pls dajte sem alebo [email protected] alebo poradte mi nieco        za vsetky odpovede DIKES  Cool 
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #74 v: 12. Bøezen 2010, 18:53 »

Myslel jsem, ¾e se zavedení povinné registrace pøestane http://forum.semania.cz/index.php?topic=23583.0 mít smysl, ale ty si to rad¹i pøeèti...
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 19 dotazù.