SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
18. Leden 2025, 10:56

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavení Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 60728 x)
kamishek
U¾ivatel
Telefon: SE C905
Pøíspìvkù: 4

Zobrazit profil
« v: 04. Prosinec 2008, 21:44 »

Prosím nìjakého ochotného majitele (èi u¾ivatele) C905 o radu, jak nastavit wi-fi tak, abych se mohla doma pøipojit na internet. Sí» u¾ jsem na¹la, ale stejnì se odmítá pøipojit na internet. U¾ vá¾nì nevím, co s ním je¹tì udìlat... Sad
ulo¾ena
LoFAS
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: W980
Pøíspìvkù: 31

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 04. Prosinec 2008, 22:00 »

Zdravím, telefon nemá zrovna nejdokonalej¹í pøijímaè........mo¾ná by to chtìlo zkusit jít co nejblí¾ k vysílaèi, tam by to mohlo jít, pokud tedy nejde o nìco jiného  Roll Eyes
ulo¾ena
kamishek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 04. Prosinec 2008, 22:03 »

Obávám se, ¾e to bude v nìèem jiném. Kdy¾ se pokusím pøipojit na net, tak mi to napí¹e hlá¹ku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo po¾ádejte o pomoc mobilního operátora." Co¾ teda jaksi nechápu, kdy¾ se chci pøipojit pøes wi-fi. Ono to spolu nìjak souvisí?  Shocked
ulo¾ena
Milan_C905
U¾ivatel
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Pøíspìvkù: 132

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 10. Prosinec 2008, 16:54 »

Ahoj,
nejsem si tak úplnì jistý, ale musí¹ mít nìjaký podporovaný prohlí¾eè pomocí kterého se bì¾nì pøipojuje¹. Rozdíl od bì¾ného pøipojení pøes SIM je pouze v tom, ¾e pokud bude¹ ve Wi-Fi, tak prohlí¾eè to sám pozná a pøipojí se automaticky pøes Wi-Fi ne¾ pøes SIM...
« Poslední úprava: 13. Prosinec 2008, 11:00 od Milan_C905 » ulo¾ena

C905, C702, K790i, K750i
jan flajs
Anonym
« Odpovìï #4 v: 13. Prosinec 2008, 10:38 »

Mì doma najde telefon  Ã¨tyøi sítì a k ¾ádné nejde pøipojit, v restauraci kde je Wi-Fi zdarma dostanu heslo a telefon se k internetu normálnì pøipojí. ®ádné jiné nastavení v telefonu nemám ani na wap nebo mms .Kdy¾ se ikona antény zobrazí zelenì tak otevøu internetový prohlí¾eè . Tak¾e sí» Wi-Fi není bì¾nì pøístupná volnì
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 13. Prosinec 2008, 11:04 »

No a co by si cekal u tebe doma maji ty site zabezpecene mi by se taky nelibilo kdyby se nekdo pripojoval na muj net a ja to platil nedej boze mit tak nejaky FUP a dotycny by ti ho cerpal, tak to bych si dal zalezet a tomu cloveku dal na budku  Grin. I kdyz je fakt ze vetsina lidi ktera ma internet prez Wi-Fi to nema zabezpecene.
ulo¾ena

Kozelsky
U¾ivatel
Telefon: SE C905 Black
Pøíspìvkù: 28

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 13. Prosinec 2008, 18:59 »

Jinak ja to WIFI testoval doma na sve siti a telefon ho ma celkem dobry. Pripojim se i venku asi 15m od Routeru pres dve zdi z Ytongu  Cheesy i pres betonovy strop.
ulo¾ena
kamishek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 14. Prosinec 2008, 00:15 »

Tak moje situace je taková, ¾e mám do bytu pøivedený kabel a teprve doma mám pøes router vybudovanou vlastní zabezpeèenou bezdrátovou sí», na kterou jsem se sna¾ila pøipojit. MAC adresu telefonu mám ve filtru povolenou, ikonka hlásí, ¾e se do sítì pøipojil, ale na net jsem se prostì nijak nemohla dostat Embarrassed V souèasné chvíli jsem tak na cca dva mìsíce bez telefonu, tak¾e pøípadné rady, jak na to, budu zkou¹et a¾ poté...  Undecided
ulo¾ena
Kozelsky
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 14. Prosinec 2008, 10:48 »

Ja mam v MENU : NASTAVENI - PRIPOJENI - NAST. DATOVEHO TOKU - a pak zalozka MOBILNI PRIPOJENI a MISTNI. V MOBILNIM jsou zobrazeny datove komunikace od VODAFONE a v MISTNIM mam USB, BLT. a WIFI7 (nevim proc je tam ta 7). A mam vybrano to WIFI7. Jenze pri pripojeni jsem zatim nezjistil, jak se muzu podivat ktere pripojeni je aktivni, pres ktere to vlastne jede. Melo by to jet pres to WIFI, kdyz ho mam zapnute a pripojene.
ulo¾ena
Kozelsky
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 14. Prosinec 2008, 10:58 »

Aha tak pokud jedu pres WIFI, tak v prehledu CITACE DAT je porad 0. Takze citac pocita jen kdyz to jede pred DATA mobilni site.
ulo¾ena
Kozelsky
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 14. Prosinec 2008, 11:12 »

Obávám se, ¾e to bude v nìèem jiném. Kdy¾ se pokusím pøipojit na net, tak mi to napí¹e hlá¹ku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo po¾ádejte o pomoc mobilního operátora." Co¾ teda jaksi nechápu, kdy¾ se chci pøipojit pøes wi-fi. Ono to spolu nìjak souvisí?  Shocked

Tak tu hlasku to pise kdyz nemas vybrano pripojneni pres WIFI a jsi pripojena k siti WIFI. Ted jsme to zkousel, nastavil jsem si VODAFONE CZ viz. jak jsem psal vyse a pak jsem sel na Internet a pote to napise tu hlasku tvoji. Takze musis mit nastaveno WIFI a pak ti to uz pojede.
ulo¾ena
kamishek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 14. Prosinec 2008, 14:50 »

Ok, díky za radu, jakmile budu mít opìt ten telefon zpìt, tak to prozkou¹ím Smajlík
ulo¾ena
Kozelsky
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 14. Prosinec 2008, 23:14 »

Jo a jeste musi byt v tom NAST DATOVEHO TOKU nastavena volba Povolit mistni pripojeni ANO.
ulo¾ena
X.KUSI
Anonym
« Odpovìï #13 v: 18. Prosinec 2008, 22:39 »

:jak to tak pozoruji tak se s tim telefonem nemu¾e nikdo pøipojit mnì to mojí sít na¹lo ale internet nenabìhne tak co s tim!!!!!!!!!! Roll Eyes Undecided
ulo¾ena
Lukas69
Anonym
« Odpovìï #14 v: 19. Prosinec 2008, 02:14 »

ahoj. ja mam podobny problem. doma mi najde domacu wifi, ale ked sa chcem pripojit tak to pise ze "neplatny pristupovy vyraz". nemam ju ani zaheslovanu. v skole sa pripojim v pohode
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 19 dotazù.