SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Květen 2024, 15:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142449 příspěvků v 9991 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavení Wi-Fi v C905  (Zobrazeno 58371 x)
kamishek
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« v: 04. Prosinec 2008, 21:44 »

Prosím nějakého ochotného majitele (či uživatele) C905 o radu, jak nastavit wi-fi tak, abych se mohla doma připojit na internet. Síť už jsem našla, ale stejně se odmítá připojit na internet. Už vážně nevím, co s ním ještě udělat... Sad
uložena
LoFAS
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: W980
Příspěvků: 31



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Prosinec 2008, 22:00 »

Zdravím, telefon nemá zrovna nejdokonalejší přijímač........možná by to chtělo zkusit jít co nejblíž k vysílači, tam by to mohlo jít, pokud tedy nejde o něco jiného  Roll Eyes
uložena
kamishek
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 04. Prosinec 2008, 22:03 »

Obávám se, že to bude v něčem jiném. Když se pokusím připojit na net, tak mi to napíše hlášku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo požádejte o pomoc mobilního operátora." Což teda jaksi nechápu, když se chci připojit přes wi-fi. Ono to spolu nějak souvisí?  Shocked
uložena
Milan_C905
Uživatel
***
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Prosinec 2008, 16:54 »

Ahoj,
nejsem si tak úplně jistý, ale musíš mít nějaký podporovaný prohlížeč pomocí kterého se běžně připojuješ. Rozdíl od běžného připojení přes SIM je pouze v tom, že pokud budeš ve Wi-Fi, tak prohlížeč to sám pozná a připojí se automaticky přes Wi-Fi než přes SIM...
« Poslední úprava: 13. Prosinec 2008, 11:00 od Milan_C905 » uložena

C905, C702, K790i, K750i
jan flajs
Anonym
« Odpověď #4 v: 13. Prosinec 2008, 10:38 »

Mě doma najde telefon  čtyři sítě a k žádné nejde připojit, v restauraci kde je Wi-Fi zdarma dostanu heslo a telefon se k internetu normálně připojí. Žádné jiné nastavení v telefonu nemám ani na wap nebo mms .Když se ikona antény zobrazí zeleně tak otevřu internetový prohlížeč . Takže síť Wi-Fi není běžně přístupná volně
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Prosinec 2008, 11:04 »

No a co by si cekal u tebe doma maji ty site zabezpecene mi by se taky nelibilo kdyby se nekdo pripojoval na muj net a ja to platil nedej boze mit tak nejaky FUP a dotycny by ti ho cerpal, tak to bych si dal zalezet a tomu cloveku dal na budku  Grin. I kdyz je fakt ze vetsina lidi ktera ma internet prez Wi-Fi to nema zabezpecene.
uložena

Kozelsky
Uživatel
***
Telefon: SE C905 Black
Příspěvků: 28


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Prosinec 2008, 18:59 »

Jinak ja to WIFI testoval doma na sve siti a telefon ho ma celkem dobry. Pripojim se i venku asi 15m od Routeru pres dve zdi z Ytongu  Cheesy i pres betonovy strop.
uložena
kamishek
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Prosinec 2008, 00:15 »

Tak moje situace je taková, že mám do bytu přivedený kabel a teprve doma mám přes router vybudovanou vlastní zabezpečenou bezdrátovou síť, na kterou jsem se snažila připojit. MAC adresu telefonu mám ve filtru povolenou, ikonka hlásí, že se do sítě připojil, ale na net jsem se prostě nijak nemohla dostat Embarrassed V současné chvíli jsem tak na cca dva měsíce bez telefonu, takže případné rady, jak na to, budu zkoušet až poté...  Undecided
uložena
Kozelsky
Uživatel
***
Telefon: SE C905 Black
Příspěvků: 28


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Prosinec 2008, 10:48 »

Ja mam v MENU : NASTAVENI - PRIPOJENI - NAST. DATOVEHO TOKU - a pak zalozka MOBILNI PRIPOJENI a MISTNI. V MOBILNIM jsou zobrazeny datove komunikace od VODAFONE a v MISTNIM mam USB, BLT. a WIFI7 (nevim proc je tam ta 7). A mam vybrano to WIFI7. Jenze pri pripojeni jsem zatim nezjistil, jak se muzu podivat ktere pripojeni je aktivni, pres ktere to vlastne jede. Melo by to jet pres to WIFI, kdyz ho mam zapnute a pripojene.
uložena
Kozelsky
Uživatel
***
Telefon: SE C905 Black
Příspěvků: 28


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Prosinec 2008, 10:58 »

Aha tak pokud jedu pres WIFI, tak v prehledu CITACE DAT je porad 0. Takze citac pocita jen kdyz to jede pred DATA mobilni site.
uložena
Kozelsky
Uživatel
***
Telefon: SE C905 Black
Příspěvků: 28


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Prosinec 2008, 11:12 »

Obávám se, že to bude v něčem jiném. Když se pokusím připojit na net, tak mi to napíše hlášku "Chyba komunikace. Opakujte akci nebo požádejte o pomoc mobilního operátora." Což teda jaksi nechápu, když se chci připojit přes wi-fi. Ono to spolu nějak souvisí?  Shocked

Tak tu hlasku to pise kdyz nemas vybrano pripojneni pres WIFI a jsi pripojena k siti WIFI. Ted jsme to zkousel, nastavil jsem si VODAFONE CZ viz. jak jsem psal vyse a pak jsem sel na Internet a pote to napise tu hlasku tvoji. Takze musis mit nastaveno WIFI a pak ti to uz pojede.
uložena
kamishek
Uživatel
***
Telefon: SE C905
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Prosinec 2008, 14:50 »

Ok, díky za radu, jakmile budu mít opět ten telefon zpět, tak to prozkouším Smajlík
uložena
Kozelsky
Uživatel
***
Telefon: SE C905 Black
Příspěvků: 28


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Prosinec 2008, 23:14 »

Jo a jeste musi byt v tom NAST DATOVEHO TOKU nastavena volba Povolit mistni pripojeni ANO.
uložena
X.KUSI
Anonym
« Odpověď #13 v: 18. Prosinec 2008, 22:39 »

 :jak to tak pozoruji tak se s tim telefonem nemuže nikdo připojit mně to mojí sít našlo ale internet nenaběhne tak co s tim!!!!!!!!!! Roll Eyes Undecided
uložena
Lukas69
Anonym
« Odpověď #14 v: 19. Prosinec 2008, 02:14 »

ahoj. ja mam podobny problem. doma mi najde domacu wifi, ale ked sa chcem pripojit tak to pise ze "neplatny pristupovy vyraz". nemam ju ani zaheslovanu. v skole sa pripojim v pohode
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavení Wi-Fi v C905
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 19 dotazů.