SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Září 2022, 07:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak Xperii naučit více českých znaků a upravit jejich pořadí
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak Xperii naučit více českých znaků a upravit jejich pořadí  (Zobrazeno 48170 x)
Asterex
Uživatel
***
Telefon: SE XPERIA X1
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 22. Duben 2009, 10:01 »

Ve složce Windows sem narazil na soubor SymPad0405.txt. vypadá to že jsou v něm zapsány hodnoty Unicode. Nemá to něco společného s nastavením klávesnice?
uložena
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 22. Duben 2009, 17:18 »

asi ne, když X1 zná rozložení obou klávesnic a to jen dle kódu v registrech
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
salamas
Anonym
« Odpověď #47 v: 13. Květen 2009, 19:18 »

umí to i ten Tvůj total commander. V menu show odznač single window mode a v následujícím dialogu vyber 2 window mode. A rázem máš dvě okna.
 


Jak tady píšeš tak mam TCM v češtině a když tam dam 2okna tak mam stále 1okno.Nevíš proč???dík s.
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 13. Květen 2009, 19:59 »

Ptz dvě okna by byly na jednom screenu moc, tak je virtuálně hozený mimo a přepneš do něj v pravém horním rohu. Ale 2 okna současně nejdou.  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
salamas
Uživatel
***
Telefon: SE x1
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 13. Květen 2009, 20:53 »

joo dík už jsem na to přišel Cheesy
uložena
Pelko
Uživatel
***
Telefon: X1
Příspěvků: 98


Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 16. Květen 2009, 13:31 »

pro ty kdo maji QWERTZ s UK verzi woken a chteji rovnez psat v CJ tak jeste v registrech zmenit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\KEYBD\CurLan g

nastavit hodnotu 1031
aká tam bola default hodnota miesto tých 1031? som si to zmenil, ale nepáči sa mi to - zmenilo mi to aj napr. že po stlačení "?" mi to hodí "ô" a podobné hovadiny
uložena
Twin.Spark
Uživatel
***
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 24. Červen 2009, 19:55 »

Mám problém, přehrál jsem si taky ten soubor sym.0405.txt ale když píšu a mačkám klávesu áü tak to nepíše vůbec žádné znaky. Dříve mi to chodilo. V adresáři windows mám soubor sym.0405.txt a sym.0407.txt, v registrech mám teď 405. Nevíte kde je problém?
Díky
         Bob

Tak mám najednou stejný problém, obávám se, jestli s tím něco neprovedla nějaká softwarová klávesnice. ROM origo R3AA007 CZ, v registrech 405, ve widlích soubor sym.0405.txt, ale tlačítko áü nejede a mačkáním písmene za sebou se píše dál za sebou písmenko bez diakritiky... Kruci co to mohlo zmrvit?

Edit 25.6. 00:25
Tak po 4 hodinách zkoumání jsem zjistil, kde je problém, ale vyřešil jej jen částečně. U mě to dělá balík SW klávesnice Touch-IT (z HTC Touch-HD Blackstone http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442154&highlight=Touch-IT+keyboard). Když ji odstraním a softreset, tak už přes HW tlačítko áü zadám dle souboru sym.0405.txt diakritiku. Bohužel jsem se nedopátral tomu, proč. Jako laik bych řekl, že je to buď tím, že HTC (aspoň můj Touch Pro) nemají toto HW tlačítko, a nebo je problém, že ta klávesnice je zatím jen v ENG (tedy 0409) verzi. Nepomohlo ani nahrát soubor jako sym.0409.txt, ani vypnout u klávesnic XT9... Na odkazovaném foru jestli jsem to dobře pochopil, tam někdo píše s německou klávesnicí, že při přepnutí XT9 na Němčinu a asi použití souboru jako 0407 (kod německé klávesnice) to rozchodil i vč. návrhů slov XT9...

Nebyl By tu nějakej hodně šikovnej človíček, co by se zkusil na to podívat? Nevím třeba, kde se ukládají soubory těch klávesnic z Blackstonu, jestli třeba by tam nestačilo něco přejmenovat na 0405 (pokud by tam bylo 0409) nebo tak něco???
« Poslední úprava: 24. Červen 2009, 23:36 od Twin.Spark » uložena
Miila
Uživatel
***
Telefon: X1i-Black (R3AA007/CZ)
Příspěvků: 19



Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 25. Červen 2009, 09:20 »

Doslechl jsem se ze vetsina klavesnic s XT9 vyradi klavesu áü z provozu. U me konkretne to dela HTC_Diamond_keyboards-decent_SIPs_for_your_X1 i OEM_SE_XPeria_Keyboard. Staci je mit nainstalovane a uz to nefacha. Uz jsem se s tim smiril, protoze ta druha zminovana klavesnice je super. M
uložena
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #53 v: 28. Červen 2009, 10:27 »

no nevim XT9 je sice fajn ale občas potřebuji psát s diakritikou a tak je podle mne lepší fingertouch keyboard
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
Twin.Spark
Uživatel
***
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 28. Červen 2009, 12:03 »

No na psaní diakritiky je FingerTouch výborná (i včetně implementace smajlíků), ale já potřebuji XT9 kvůli klasické alfanumerické klávesnici, kterou má asi nejlepší, bohužel se mi doteď nepodařilo najít téměř žádnou jinou AN klávesnici (mimo integrovanou v balíku HTC nebo event. Sunnysoft Interwrite, v obou ale AN není tak velká). Ale ani na XT9 bohužel nejde psát poslepu, aspoň jsem se to zatím nenaučil...

Ale napadla mě jedna věc. Co vlastně to HW tlačítko áü ovládá? Myslím jakého programu, souboru, spouštěče, nebo co mapuje? Co za program si načítá data ze souboru sym.0405.txt??? Protože to tlačítko, které výše zmíněné klávesnice vyřadí z provozu, se dá namapovat v AE Button. Jen nevím na co to namapovat. Netušíte někdo???

Jinak ale diakritika ani tak není problémem, protože na HW klávesnici je ještě tlačítko "Sym" a tam máme veškerou diakritiku, jen ve více polích, ale v nouzi stačí...
uložena
oak
Anonym
« Odpověď #55 v: 26. Červenec 2009, 17:12 »

Pro X1 - přepsal jsem si pouze soubor sym.0409.txt k obrazu svému a běhá super, díky.



CČ ....
uložena
Martin.H
Anonym
« Odpověď #56 v: 11. Září 2009, 10:41 »

Mam stejný problem s qwerty klavesnicí. Nestačilo by v txt souboru přehodit posloupnost písmenek Z a Y  (jako přímo v tom textáku) Huh Že by to potom psalo ,,y,, na y   a ,,z,, na z. Dík za odpověd. Huh Huh
uložena
HujiK
Uživatel
***
Příspěvků: 18


Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 11. Září 2009, 11:55 »

Mam stejný problem s qwerty klavesnicí. Nestačilo by v txt souboru přehodit posloupnost písmenek Z a Y  (jako přímo v tom textáku) Huh Že by to potom psalo ,,y,, na y   a ,,z,, na z. Dík za odpověd. Huh Huh

Možná jo, ale otázkou je rozložení klávesnice ... tzn že nejspíš nebudeš mít pod jednotlivejma klávesama korektní znaky ...
uložena
mega-s
Uživatel
***
Telefon: W610i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 12. Září 2009, 19:33 »

I když přepíši soubor na změnu kláves, tak po restartu je to zpátky v původním natavení a klávesa je zase špatně. nejde mi nastavit česká klávesnice. může to být nějakým programem při spuštění??
uložena
Kranich
Anonym
« Odpověď #59 v: 20. Září 2009, 20:31 »

Při snaze přepsat dosavadní soubor 0405.txt mi to vyhodí hlášku, že soubor se nalezá na ROM a nelze jej přepsat, nevíte někdo co s tím? Nějaká úprava v registrech? Mám aktualizovanou verzi přes SEUS. Dík Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak Xperii naučit více českých znaků a upravit jejich pořadí
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 17 dotazů.