SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
27. Únor 2024, 07:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142439 příspěvků v 9983 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: jeroner
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: c905i gps
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11
Poslat téma Tisk
Autor Téma: c905i gps  (Zobrazeno 49373 x)
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #120 v: 09. Únor 2010, 19:44 »

Zkus to smazat (asi stačí jen nainstalovanou aplikaci), znovu nainstalovat a už ukončovat jen přes Menu -> Exit (Konec), pokud's tak zatím nedělal.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
underbiker
Uživatel
***
Příspěvků: 40



Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 09. Únor 2010, 19:47 »

Taky uz jsem znova prisel na to CZ a ikony v menu taky funguji, musel jsem toho dost zmenit ze stazeneho souboru od detrona aby mi fungovaly ikony.

Jinak porad to pise "no map data"

Pripada mi ze tam ty mapy vubec nejsou v tom stazenem souboru.

Jak jsem rikal jiz vyse mapy s CZ mapou jsou velike cca 30 kdyz jsou zabaleny!! a tady to ma http://www.ulozto.cz/3925819/we-travel0.9.10full.zip jen 6 MB ? Tak kde je problem? Je to v poradku?




Jinak pokud to budete mazat a znovu instalovat musite logicky vsechny kroky znovu provest, tak nezapominat!!
uložena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
detron
Uživatel
***
Telefon: SE c905
Příspěvků: 48


Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 09. Únor 2010, 19:52 »

ted na uloz to nahravam moji slozku we travel
 za chvili tu bude link
 aby ti sli mapy musis nakonfigurovat mapy a cilovou slozku jak jsem tu psal, pokud to neudelas tak ti to nepojede!!!!
a pokud to nechapes tak uz nevim jak jinak to vysvetlit Sad


http://www.ulozto.cz/3934158/wetrave-by-detronl.rar


mapa je v poradku je stazena ze stranek we travel, jestli chces tak si najdi jinou, ale predem rikam, ze se ti to nepodari
« Poslední úprava: 09. Únor 2010, 20:06 od detron » uložena

SE C905 R1FA035, Camdriver, Flash menu, Acustic, 4GB M2
underbiker
Uživatel
***
Příspěvků: 40



Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 09. Únor 2010, 20:12 »

Tak jsem se nastval a ve slozce we travel\Maps jsem smazal pouvodni slozku "demoghent" a dal ten stazenej soubor mczech_republic.zip  (30.55 MB) samozrejme rozbalenej Cheesy

a najednou se mi mapy nacetly a hned je tam napsano kde se prave nachazim, vse v Cz (sice s chybami), a ikony v menu taky jdou

Ted jenom vyzkouset poradne navadeni az budu venku.



A jeste neco, nevim jak na nedotykovem mobilu pouzit oddalovani a priblizeni mapy??
uložena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #124 v: 09. Únor 2010, 20:22 »

Oddalování a přibližování pomocí # a 9.

Ty mapy jsem nemazal, jen přepnul, ale toto je taky cesta.

BTW: 3D mapy vypadají zajímavě.

BTW2: Netušíte někdo, kde jsem v té aplikaci narazil na augmented reality?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
detron
Uživatel
***
Telefon: SE c905
Příspěvků: 48


Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 09. Únor 2010, 20:28 »

no heureka!!! gratuluju  Cheesy Mrknutí
uložena

SE C905 R1FA035, Camdriver, Flash menu, Acustic, 4GB M2
underbiker
Uživatel
***
Příspěvků: 40



Zobrazit profil
« Odpověď #126 v: 09. Únor 2010, 20:30 »

no heureka!!! gratuluju  Cheesy Mrknutí

Cheesy Tak jsem rad ze jsme se k necemu uz dopracovali, Diky ti mili muzi!!! Cheesy

Uz tomu tak nejak rozumim takze jestli chcete poradit ptejte se klidne me Smajlík
uložena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #127 v: 09. Únor 2010, 20:32 »

Spíš je lepší se ptát na fóru a kdo ví, ten odpoví.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
detron
Uživatel
***
Telefon: SE c905
Příspěvků: 48


Zobrazit profil
« Odpověď #128 v: 09. Únor 2010, 20:33 »

neni zac
 jen jedna poznamka: pokud nemas uplne plny signal gps, tak ti to nevypocita cestu.

Davej spis hybrid nez car, nevim proc ele na hybridu to vypocita rychlej nez car
uložena

SE C905 R1FA035, Camdriver, Flash menu, Acustic, 4GB M2
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #129 v: 09. Únor 2010, 20:42 »

No ale třeba pěší mi to nedovolí zvolit. Má někdo jiné zkušenosti? Je to mapou?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
underbiker
Uživatel
***
Příspěvků: 40



Zobrazit profil
« Odpověď #130 v: 09. Únor 2010, 21:09 »

to v6ak: hele me to normalne pusti i kdyz tam zadam ze chci jit pesky..
uložena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 09. Únor 2010, 22:39 »

Tak po další hodině vše odstraněno a odinstalováno z telefonu i z paměťové karty a opět vložení na paměťovou kartu nainstalování konečně vše šlape.Nevím jak je to možné dělal jsem vše jako před tím i vloženy naprosto stejné soubory zkontrolováno podle posledního linku a stažení z ulož to je v tom něco nadpřirozeného.Takže mnohokrát děkuji za rady.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #132 v: 10. Únor 2010, 08:27 »

Skřítci  Cool Jak to šlape vlastně na dotykovém displeji? mě toto na Satio přijde jako krkolomné řešení (v porovnání se sygicem např.)
uložena
detron
Uživatel
***
Telefon: SE c905
Příspěvků: 48


Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 10. Únor 2010, 14:49 »

nemuzu posoudit, ale v nastaveni je pozka dotykovy displej, takze by to melo jit

jeste mensi dotaz, jak dlouho se vam nacita trasa, mi to nekdy napise no route found nestalo se vam to???
« Poslední úprava: 10. Únor 2010, 16:04 od detron » uložena

SE C905 R1FA035, Camdriver, Flash menu, Acustic, 4GB M2
rombo1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10
Příspěvků: 374



Zobrazit profil
« Odpověď #134 v: 10. Únor 2010, 18:26 »

Skřítci  Cool Jak to šlape vlastně na dotykovém displeji? mě toto na Satio přijde jako krkolomné řešení (v porovnání se sygicem např.)
nema zmysel we-travel davat na satio...

tam radsej sygic, garmin, tomtom a pod..
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: c905i gps
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 19 dotazů.