SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Září 2022, 00:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD  (Zobrazeno 64685 x)
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 22. Květen 2009, 16:30 »

Trvá to dlouho, doporučuji udělat před instalací zálohu a s ní pak přepsat systémové soubory, je to snažší než odinstalace

jj zálohu jsem měl udělanou , ale pak se mě hrznul telefon, že pořádně mi ani nenastartoval.. Šel jsem pak na trenál a po trenálu nastartovanej telefon, tak jsem na to koukal jak na svatýho jiřího.. Poté na systémovém disku nebyl TF ale na odebrání pořád svítil, tak jsem to neřešil a když jsem měl poté telefon připojený k počítači , tak jsem tam dal odinstalaci a podařilo se... Jinak neznáš nějakou plně funkční TF3D , ale která lze jako samostatný panel a nepřehrává se celá romka? Diky
uložena
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 22. Květen 2009, 23:05 »

Mě se neptej, já jí Tf moc nemusím, resp. v X1 žádná dohraná nefungovala tak pěkně a svižně jako třeba v Tuch pro, ale třeba ti poradí Kolda.o ten je furt zkouší
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 23. Květen 2009, 00:17 »

no já bych právě chtěl nějakou co by se doinstalovala a byla jako panel... tu co kolda asi zkouší jsou hlavně romky že?
Ale pokud by mohl tak bych byl rád za jeho názor..Smajlík to co potřebuji:)
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 24. Květen 2009, 18:49 »

dohrane opravdu nefunguji - ty co jsou soucasti ROM tak se muzou s HTC zarizenim smele srovnavat.
testoval jsem dve verze dohranych TFR3D - jdna se mi ani nepodarila nainstalovat a druha byla desne pomala.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 24. Květen 2009, 21:40 »

aha , no já měl taky jednu a nebyla špatná ... poté co jsem nechal telefon dát na českou lokalizaci jsem nic neinstaloval... Pač si myslím že jsou novější... Mohl bys mi případně dát nějakej odkaz kde bych našel na dohrání... ROM asi nechci přehrávat...
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 25. Květen 2009, 12:37 »

no jak jsem rikal - par verzi venku bylo drive ale bylo tam toliko chyb a bylo to tak pomale ze uz je to asi stazene. Nepodarilo se mi dohledat :-(
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 25. Květen 2009, 14:12 »

aha takže ted už asi žádná vverze pro doinstalování není... jen na přehrání romky? to já se moc necítím na to přehrávat rom:) zvlášt když mi nejede ani SEUS:ú) tak jak by měl..
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 25. Květen 2009, 16:50 »

Je to jednodušší než přes SEUS. Stáhneš ROMku, která je určená pro tvůj mobil - pro EN je to R3AA010, Generic UK, nebo R3AA007, Generic CZ, přejmenuješ na KOVSIMG.nbh, zformátuješ SD kartu by FAT32, nahraješ ROMku, vložíš kartu do stroje, zmáčkneš Power a Vol+ a už to běží, už to klouže... Smajlík
SEUS nepotřebuješ... Cool
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 25. Květen 2009, 17:49 »

no jo ale asi tím ztratím záruku ne?nebo jak to přesně je?zformátuji kartu ,  Cry 
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 25. Květen 2009, 19:48 »

Pokud chceš neoficiální ROM, musíš pochopitelně provést HardSpl a tím pádem ztrácíš záruku. Samozřejmě v případě zaslání přístroje do servisu lze nahrát z5 původní bootloader, ale pokud ti klekne, tak jsi v riti, to je jasné.  Grin
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 26. Květen 2009, 15:08 »

jeste otestuj TUHLE verzi TF3D - treba ti to pobezi
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #116 v: 26. Květen 2009, 15:36 »

ahoj koldo, zkus prosím tě ještě jednou ten odkaz, nechce to najít... diky moc
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #117 v: 26. Květen 2009, 17:24 »

jeste otestuj TUHLE verzi TF3D - treba ti to pobezi


To je take pekne pomala,to je predchozi Beta 2.Opravdu je lepsi flashnout ukuchtenou rom,ktera uz TF3D verze 2 obsahuje.
uložena
GEGI
Uživatel
***
Telefon: XPERIA X1
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 26. Květen 2009, 19:20 »

ja si zatim netroufam prehravat rom a tak chci zkusit tohle... akorát mi ten odkaz nevalí..
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #119 v: 26. Květen 2009, 19:26 »

Bud rad,je to silene pomale a odinstalace je minimalne na hodinu.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 17 dotazů.