SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 18:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD
Strana: [1] 2 3 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD  (Zobrazeno 63320 x)
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« v: 13. Listopad 2008, 08:22 »

Tak jsem do xperie dohrál Touch Flo 3D HD, jednoduchá instalace pouhého 33Mb souboru  Smajlík
Funguje správně jen se rozhodí v režimu na šířku, ale to je asi velikostí displeje. Pokud má někdo zájem nechť hledá TF3D_HD (přípona CAB)  Cool
"nahradí" základní panel plochy a jde normálně vypnout bez odinstalace.
fotka je mizerná (fotím totiž Cyber-shotem) tak je to na youtube


« Poslední úprava: 18. Duben 2009, 07:56 od Jozef Cmar » uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 13. Listopad 2008, 08:48 »

Tak udelej Screen obrazovky neni to nic sloziteho treba pomoci aplikace vSnap, docela mne to zajima jak to s tim TF3D vypada
uložena

_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 13. Listopad 2008, 09:32 »



v landscape módu to nsnímá... Huh
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 13. Listopad 2008, 10:45 »

nastav si capture after na delsi cas, spust ho v normalnim modu a pak telefon otevri at se prepne do landscape modu a najdi v telefonu ten screen, samozrejme pokud pouzivas ten vSnap.
« Poslední úprava: 13. Listopad 2008, 10:47 od Ganimed » uložena

_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 14. Listopad 2008, 12:46 »

Jinak Touch flo lze již nainstalovat jako samostatný panel, pak vám zůstane i plocha dnes. Pomocí pár dodělávek jsem si doinstaloval ovládání hlasitosti, ovládání vytáčení čísel a comm manager z HTC, mají o fous lepší grafiku, a pár vychytávek. Myslím si, že pak ten telefon obsahuje vše pro ty co váhají mezi HTC s Touch 3D a X1i s X panely. Odpo. sem hodím nějaké screenshoots
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
dendas
Anonym
« Odpověď #5 v: 14. Listopad 2008, 15:25 »

prosim pošlete odkaz na download plnohodnotného touch fluo 3D na xperii...dík
uložena
_eXplorer_
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTc HD2, C905
Příspěvků: 401



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 14. Listopad 2008, 22:07 »

vše potřebné je zde...

p.s. pokud není nahraný jako extra panel, dost zpomaluje systém, pokud je jako panel neběží na pozadí a ten je v pohodě. Mrknutí
uložena

S10 N8110 T10s RC922 R320s T28s S25 N5110 R380s T66m S55 T68m/i T610 HBH-30 P800 P900 T230 K700 K500 T290i P910i T39m MotoV3 K750i W800 HBH300 N7650 K600i N70 E61 W900i K800i HCB-700 MBW-100 P990i M600i P1 X680 K550i E65 W380 I600 K770 N95_8GB Xperia X1 C905 iPhone Blackberry 9000 HD2
dendas
Anonym
« Odpověď #7 v: 14. Listopad 2008, 22:12 »

please poslete mi ten odkaz co jsem chtěl...díky
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 15. Listopad 2008, 02:49 »

Myslim ze komercni ovladani z HTC ti tu asi tezko nekdo da. Toto neni Warforum jak to tu nalinkujes tak ti to smazou a jeste dostanes napomenuti. Jinak Google ti pomuze.
uložena

dendas
Anonym
« Odpověď #9 v: 15. Listopad 2008, 06:53 »

už sem to našel..dík...ten soubor má 33  mb tak jak bylo napsano nahoře...
uložena
dendas
Anonym
« Odpověď #10 v: 15. Listopad 2008, 06:54 »

akorat please poradte jak se to instaluje...je tam plno souborů... Cry
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 15. Listopad 2008, 13:03 »

mas 3 moznosti jak do WM dostat nejaky program.

1. formou CAB souboru, soubor s touto koncovkou presunes do zarizeni a instalaci spustis poklikanim na tento soubor v samotnem zarizeni, pokud v PC pouzivas WinRar zobrazi ti tento soubor stejnou ikonou jako RAR soubor tak ze ho nerozbaluj, mrkni na vlastnosti

2. formou exe souboru s PC, po pripojeni X1 prez ActiveSync k PC, poklikas na soubor v pc a instalace se spusti na Pc a pak to okno s instalaci vyskoci i na X1

3. formou exe souboru pro WM v zarizeni, tahle varianta se neobjevuje moc casto exe soubor spustitelny na WM presunes do X1 a poklikanim na nej program spustis
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 15. Listopad 2008, 13:12 »

akorat please poradte jak se to instaluje...je tam plno souborů... Cry
Nedá mi to, ale pokud sis koupil XPERII a nevíš, jak se instalují programy, pak ji asi moc na práci nemáš co? A použití Googlu ti viditelně taky moc nevoní.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Listopad 2008, 13:48 »

No to je ten problem co uz jsem tu psal proc si lide kupuji takove stroje aniz by na nich umeli pracovat, alespon se naucit ty zaklady ? Asi jde jen o image jinak to nevidim, proc si ti lide nekoupi do zacatku nejaky levny pristroj ktery je dostatecne nauci ? Ja mam Hp 614 neni to moc dobra hracka ale i prez vady co ma jsem si ho koupil naucil jsem se na nem odladil chyby a nemuzu si stezovat, funguje jak hodinky.

Kdyz uz si kupujete Wm tak prece vite do ceho jdete ne ? Rozhodne mne zarazi otazky typu:
Proc mne X1 nevzbudi kdyz je vypnuta, Proc neprehrava to nebo ono, Proc nema profily, atd. Na vetsinu odpovim tohle: Proc se tomu asi rika kapesni pocitac ? Protoze se jako pocitac chova dokonce ma mobilni windows.
uložena

dendas
Anonym
« Odpověď #14 v: 15. Listopad 2008, 14:13 »

opravdu dík...pro info.presel sem ze simbianu (N95) na WM, a chci se tomu naučit, protože sem na symbianu umel vse...od certifikaci az po laděni systému... tak dík že mi poradite.. v tom připade proc je toto forum...prosim poradte nekdo s tou instalaci.. díky
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 18 dotazů.