SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Záøí 2024, 11:50

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X1 v redakci
Strana: [1] 2 3 ... 5  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia X1 v redakci  (Zobrazeno 30435 x)
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 857

Zobrazit profil WWW
« v: 01. Øíjen 2008, 14:11 »

Dnes nám dorazil do redakce Sony Ericsson XPERIA X1, v tomto threadu se mù¾ete ptát na to, co vás zajímá  Smajlík
ulo¾ena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
vito2
Anonym
« Odpovìï #1 v: 01. Øíjen 2008, 14:50 »

Keï¾e pracujem v Orangei na SVK tak sa mi dnes dostal do ruky SE Xperia X1.  Grin poviem Vám bol som unesený. E¹te ju budem testova» cca 2 dni tak¾e Vám potom poviem svoje dojmy. Ale na prvý pohµad je BOMBA.
ulo¾ena
Curuj
U¾ivatel
Telefon: P1i, C510
Pøíspìvkù: 24

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 01. Øíjen 2008, 15:10 »

vito2: to oran¾ový u¾ majú Xperiu? Shocked budú ju aj predáva»? èi nevie¹?
inak, mòa zaujíma, èi mi ju nepo¾ièiate na chvíµu Grin oná má v sebe u¾ Operu 9.5, ¾e? u¾ som zvedavý iba na dostupnos» na SR a cenu Smajlík
ulo¾ena

MIKE-BIKER
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White
Pøíspìvkù: 1031

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 01. Øíjen 2008, 15:40 »

Mì by zajímalo, jak vypadá klávesnice v porovnání s HTC Raphaelem?  Roll Eyes
EDIT: Myslím komfort pøi práci, maèkání tlaèítek atd...nemyslím vizuálnì.  Mrknutí
ulo¾ena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
peterss
Anonym
« Odpovìï #4 v: 01. Øíjen 2008, 15:47 »

mne by zajiímal prvni dojem  Smajlík
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 01. Øíjen 2008, 16:06 »

Nejak ji porovnej hlavne velikostne v zavrenem stavu s jinymi mobily a pak taky v otevrenem stavu, dej tu prosim par fotek at to porovnani jde videt.
ulo¾ena

luxo
Anonym
« Odpovìï #6 v: 01. Øíjen 2008, 16:30 »

niekde bolo avyzovane ,ze zmenily velkost ram na vecsiu je to tak? aka je odozva tlacidiel nehrozi, ze zadny krit na baterke sa bude samovone otvarat?
ulo¾ena
MIKE-BIKER
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White
Pøíspìvkù: 1031

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 01. Øíjen 2008, 16:49 »

Pùvodní velikost mìlay být 128Mb, pak 256Mb, teï se dokonce ¹pitá o 384Mb.  Mrknutí
ulo¾ena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
Joza
Anonym
« Odpovìï #8 v: 01. Øíjen 2008, 17:16 »

Pamet je 384 MB definitivnì
ulo¾ena
DS
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 277

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 01. Øíjen 2008, 17:17 »

jak je na tom telefon s rychlosti? ma fw se kterym bude prodavan nebo to je jen nejaka predprodejni verze fw?
ulo¾ena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Joza
Anonym
« Odpovìï #10 v: 01. Øíjen 2008, 17:35 »

Sice XPERIE není u mì, ale ná¹ prototyp má dost ranný FW, zdaleka se nejedná o prodejní kus. Na svìtì jsou v obìhu u¾ i XPERIE s výraznì novìj¹ím a rychlej¹ím FW
ulo¾ena
ital.2
Anonym
« Odpovìï #11 v: 01. Øíjen 2008, 18:37 »

Mám jeden dotaz, X1 má dvì barevné varianty, ale v¹ude v e-shopech je v nabídce pouze èerná, která pro mì neni atraktivní a pøi koupi takového pøístroje u mì hraje roli i malièkost. Pøímo v e-shopu SE mi zdìlili, ¾e opravdu jde do prodeje jen èerná a a¾ podle prodejnosti nasadí ¹edou, tak by mì zajímalo, nakolik je toto pravdìpodobné. Jinak by to pro mì znamenalo dal¹í èekání.
ulo¾ena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 01. Øíjen 2008, 19:22 »

Teï jsem se vrátil ze ¹koly, mìl jsem vyuèování od 8 do 6ti  a XPERIA lezela na stole v pokoji Mrknutí design je velmi luxusní, tìlo kovové, v èerné barevné variantì vypadá fakt nádhernì. Telefon je mùj vkus docela tì¾ký, dìlají to ale kryty. V¹iml jsem si èidla podsvìtlení displeje, klávesnice bude asi po pøesedlání z P1i problém, ale vìøím ¾e si po dobu testování zvyknu. Klávesy jsou zarovnané s povrchem a v phlopøíèce nepatrnì vyvý¹eny, hmatovì zatím poslepu nic moc. Zatím si zvykám na ovládání Windows Mobile a zkou¹ím Xperia panely, pøetáèení panelù má jísté odezvy, ale je to prostì a jen prototyp  Smajlík zítra se ozvu s dal¹ími detaily

Ji¾ nyní mohu zmínit, ¾e XPeria bude podporovat 16 GB microSD, je to napsáno i ve Whitepaperu. Kryt baterie dr¾í pevnì, nevypadne za chodu ani náhodou. Prototyp podle prvního prozkoumání nebude mít ramku 384 MB, tak¾e hodnotit rychlost je pøedèasné, zítra zjistím podrobnìj¹í info.
ulo¾ena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
mars
Anonym
« Odpovìï #13 v: 02. Øíjen 2008, 08:40 »

trochu nechápu tu poznámku s klávesnicí. Ta musí být oproti P1 naprosto luxusní, u¾ jen její velikost a samostatné klávesy musí udìlat svoje. P1 mìla sice klávesnici OK, ale s WM zaøízeními jako TyTN 1,2 a dal¹í se absolutnì nemohla rovnat.  Mrknutí
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 02. Øíjen 2008, 08:58 »

Jak dlouho budete mit X1 zapujcenou ? Ta klavesnice podle obrazku nevypada spatne myslim ze na ni bych konretne ja psal urcite rychleji nez na P1 na P1 mne ta klavesnice nesedi zkousel jsem ji a rychleji nez na ni vytukam stylusem pismena na displeji od ipaqa.
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3 ... 5  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X1 v redakci
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 18 dotazù.