SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Záøí 2024, 10:54

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902  (Zobrazeno 120233 x)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #180 v: 21. Leden 2009, 12:37 »

Dnes by mìla, potvora jedna, dorazit...  Mrknutí
ulo¾ena
Drakkan
U¾ivatel
Telefon: SE W902
Pøíspìvkù: 28

Zobrazit profil
« Odpovìï #181 v: 21. Leden 2009, 14:06 »

nemu¾u se doèkat Cheesy
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #182 v: 21. Leden 2009, 14:47 »

U¾ je na nabíjeèce...  Mrknutí
ulo¾ena
Tonanek
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: W902 (W810,R520m)
Pøíspìvkù: 648

Zobrazit profil
« Odpovìï #183 v: 21. Leden 2009, 14:51 »

Vikla se ti taky zadni kryt?
ulo¾ena

TONY
Drakkan
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #184 v: 21. Leden 2009, 16:50 »

mnì teda vubec, akorat display u¾ mam u»apaný jak sviòa Cheesy
ulo¾ena
theo2
U¾ivatel
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120
Pøíspìvkù: 149

Zobrazit profil
« Odpovìï #185 v: 21. Leden 2009, 16:50 »

Co se týká mýho kousku, tak konstrukce je hodnì solidní, zadní (møí¾kovanej) kryt se nevikla - akorat ma malinkatou vuli (tak 0,1 mm) v podélným smìru (jak se vysunuje). Tak¾e pøi normálním dr¾ení se nic neviklá, ¾ádný vùle atd.
ulo¾ena
Axess
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 13

Zobrazit profil
« Odpovìï #186 v: 21. Leden 2009, 19:29 »

to Tonanek: me nerozciluje napis Vodafone, ale VF Live! na prave kontextove klavese Undecided ..cekam na uvolneni noveho FW

...zkus se mrknout sem...
Dík za tip! Mrknutí VF Live! ¹el do kytek a u¾ mám taky na pravé kontextovce Kalendáø Cheesy ...Teda ne¾ pøijdu na to, co bych tam vlastnì chtìl. Roll Eyes
ulo¾ena

Sagem MC920 -> Nokia 3330 -> SE T610 -> SE D750i -> SE W902 ;-)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #187 v: 21. Leden 2009, 22:10 »

Aè v permanentním èasovém presu, termín podání dph klientù se nezadr¾itelnì blí¾í... alespoò pár prvních poznatkù.

1. Telefon se mi napoprvé v prodejnì VF nelíbil tak, jak se mi líbí teï...
2. Subjektivnì mám pocit, ¾e je svi¾nìj¹í ne¾ C902-ka, kterou jsem mìl døíve
3. Zatím mu nemám, co vytknout... a¾ na vìèné upatlání displeje, ale oproti C902-ce je to obr, nemù¾u se na nìj vynadívat...  Mrknutí

Telefon pøi¹el skuteènì minimálnì brandovaný VF. Startovací a vypínací animace s logem VF a pravá kontextová klávesa na VF live:

a v tpa 3 VF flash menu, upravené originály o ikony ala VF, defaultní ikon-menu ale brandování od operátora, na¹tìstí, nepotkalo:

Telefon pøi¹el dnes = dalo se oèekávat, ¾e v nìm bude aktuální verze firmu (R3DA026) a CDF VF/CZ:

Po pøipojení k SEUSuII hlá¹ka:

Tak¾e vzhùru na a2uploder:

W902-ka s ním pracuje svi¾nì i v re¾imu dr¾eného stisku 2+5 i "C" pøed pøipojením ke kabelu, funguje obojí...

V¹em vøele doporuèuji zazálohovat si v¹e, co lze. Díky a2uploaderu to ji¾ není problém. Staèí najet na to, co chci zálohovat, pak pravou my¹ a potvrdit výbìr "read"

... a u¾ bì¾í záloha tpa, které se zazálohuje do adresáøe, kde máte a2uploader ulo¾en, tak se novì vytvoøí podadresáø se zálohou:

Pøedem jsem avizoval prvotní snahu o debranding mobilu. Finta v upgradem custom xml souboru k tomu nevedla.

Nevzdal jsem to, bojoval a ejhle, pravá kontextová klávesa debrandována... a místo VF live ji¾ defaultní Kontakt

Ne¹el jsem zdlouhavou cestou jako Kamil, ale jednoduchou destrukèní.  Grin

Takto vypadá custom adresáø od VF (mìl jsem zálohu = byl jsem stateèný...):

U¾ z názvu vidíte soubor, který nevypadá sympaticky (oznaèen modøe). Pravá my¹ v a2uploaderu a delete a spolu s ním ¹ly i v¹echny VF certifikáty, zprvu se jim nechtìlo, ale staèí opìt pravá my¹ a dát jim atribut jen pro ètení a delete fachá... smáznul jsem 11 souborù a po startu mobilu pravá kontextová klávesa debrandována, mo¾ná by staèilo smazat pouze ten jeden soubor RIGHT SOFTKEY HOOK, ale jak øíkám tlaèí mì èas, ne¾ abych v¹e uvádìl do pùvodního stavu a postup pouze se smáznutím 1 ho souboru opakoval. Svého jsem dosáhl... Ostatní branding (startovací a vypínací VF logo zatím øe¹it nebudu, a¾ do chvíle, kdy bude na SEUSu nebo jinde uvolnìna novìj¹í verze firmu...)

Kontakty jsem si tam pøeposlal z P1-ky, tak¾e vcelku good, a¾ na ikonu mobilu u kontaktù, v¹ude místo ní mám ikonu "jiné èíslo", ale v¹e ostatní po posledního detailu vè. fota u kontaktu... odpadá spousta práce...

V¹em doporuèuji kontakty pravidelnì zálohovat na pamì»ovou kartu, jejich obnova je pak otázkou m¾iku, pøi pøípadné výmìnì modelu...

Zatím jsem alespoò obohatil svùj mobil o nová flash menu, vè. schémat k nim a poupravil si chyby a nedostatky schémat v médiích:
Tato byla v mé 902-ce u¾ od operátora...

Obecnì lze øíci, ¾e nejvíc asi 902-ce slu¹ej schémata s oran¾ovou barvou, napø. klasický walkman nebo moderní Twist:

Prùbì¾nì budu sbírat, testovat a pak uploadovat grafické packy (flash menu+schémata, funkèní na tomto modelu).... Tak a pokraèování pøí¹tì, jdu zas úètovat...  Mrknutí Undecided
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #188 v: 22. Leden 2009, 02:07 »

Pøed zaèátkem tuningu W902 pro zopakování cesty k jednotlivým driverùm:

Klávesové zkratky u fo»áku:

Zaslechl jsem náøek nad absencí klávesové zkratky na makro, je to krapet del¹í, ale zkratka je. A to "7"-ka a pak vybrat dokument.
Mo¾ná pro druhé samozøejmá vìc, ale opakování - matka moudrosti, chcete si posvítit? => pøepnìte na video a stisknìte "*", hvìzdièkou i vypnete...
Nebo si do vlastních zkratek pøidejte "svìtlo"...  Mrknutí

Asi jsem støevo, ale jak dr¾íze mobil se stisknutým tlaèítkem walkmana, kdy¾ chcete "pøehodit" dal¹í písnièku cuknutím mobilu? Nìjak furt nemám 100%-ní úspì¹nost.

Sluchátka v balení W902-ky mì silnì zklamaly. Buï mám divný ïoury do u¹í, nebo tam ty ¹pusty neumím správnì napasovat.  Angry Undecided Teï mám na u¹ích svoje starý dobrý Kossy porty Pro a to je jiná.... prostì parááááda! Basujou mi i panenky v oèích a natøásaj se u¹ní boltce!
« Poslední úprava: 22. Leden 2009, 13:34 od VaRo » ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #189 v: 22. Leden 2009, 02:40 »

Klasiètí "emoutíci" mají v W902-ce tuto podobu:

dají se vymìnit za ty z C905-ky, pokud by se nìkomu líbily:

ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #190 v: 22. Leden 2009, 03:20 »

U¾ bych øekl, ¾e neplatí, ¾e Vodafone neumí udìlat pìkné schémátko...

Sbírka Vodafone schémat:

Sbírka Vodafone flash menu:

ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #191 v: 22. Leden 2009, 03:24 »

Takto vypadá defaultní nabídka funrámeèku ve fo»áku W902, kterou hodlám v co nejbli¾¹í dobì roz¹íøit i o funrámeèky z jiných modelù:

ulo¾ena
Drakkan
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #192 v: 22. Leden 2009, 08:44 »

ty jo to jsi stihl za jeden veèer ?  Shocked
nádhera. Prosím pokud mo¾no o doplnìní následujících vìcí (screenovy navod jako v pøípadì odstranìní pravé kontext klávesy)

- je¹tì k té zmìnì  pí¹e¹: "Takto vypadá custom adresáø od VF" kde se tenhle adresáø nachází ?

dál bych byl vdìèný za návody:

- Jak se zbavit vodafoního loga
- jak zamìnit ty smajlíky (kam a jak je nakopírovat)
- v pøípadì pøidání nìjakého flash menu struèný návod, nebo odkazy (napø do kterého adresáøe nakopírovat .thm a do kterého .swf soubory apod)

dál by mì zajímalo jestli u¾ jsi zkou¹el rozbìhnout youtube a zda Ti funguje, nebo s tím má¹ taky problém.

Mùj postøeh ke sluchátkám - nemù¾u si stì¾ovat, ale mù¾u potvrdit, ¾e si me je podaøilo do u¹í "narvat" správnì zatím asi jen tøikrát, tzn ¾e jsem opravdu nádhernì sly¹el basy apod. Nicménì ono taky zále¾í v jaké kvalitì má¹ danou music Smajlík

Tlaèítko walkman funguje bezvadnì jak na +/- volume tak na pøepínání trackù. Nicménì souhlas ¾e jeho umístìní je malièko ne¹ikovné, mám obavy ¾e mi vypadne z ruky
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #193 v: 22. Leden 2009, 11:03 »

Drakkan:

- odtranìní pravé kontextovky jsem popsal i s obrázky, nevím, co k tomu víc øíci, zkus smazat v a2uploaderu jeden soubor s názvem RIGRHT SOFTKEY HOOK, dej Shutdown FS manager. Pokud by to nestaèilo, sma¾ i ty security certifikáty (zbývajících 10 souborù), tak jak jsem to dìlal já. Adresáø se nachází: tpa\preset\custom\.

- Vodafone logo pøi startu a vypínání zatím neøe¹ím, budu, a¾ bude ovolnìna nová verze firmu, psal jsem u¾ vý¹e.

- Smajlíci mají cestu: tpa\system\messaging\mms\emoticons
  Tím musím potvrdit, ¾e emotíci mi nejdou vlo¾it jinak, ne¾ do mms, do obyèejné zprávy u¾ jen statické smajlíky... Ty zmìnìné si vytáhni z modelu C905:
  http://fr16.willmaster.at/A2_DB3150/C905/Dateibackup/

- youtube nevím, zda potøebuji, ale pokud zbyde trocha èasu... uvidíme, uvidíme

- Na flash menu u¾ dávno návod má¹, staèí hledat: http://forum.semania.cz/index.php?topic=19062.0
ulo¾ena
Drakkan
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #194 v: 22. Leden 2009, 12:18 »

ty návody na flash jsem si proèetl u¾ hodnìkrát, ale nikde není øeèeno jaké soubory kam nakopírovat. Proto¾e kdy¾ stáhnu nìjaké schéma, tak je to buï .swf nebo .thm  nebo je tam oboje a nìkdy tam je i tøeba nìjakých 5 obrázkù, tak¾e jsem uplnì zmaten co s tím.
Nìkde jsem tu èetl ¾e se ty soubory musí na sebe nìjak odkazovat aby to tu flash animaci zobrazilo. Tak¾e které soubory do  /standby/flash/  a které jen do system/flash ?

co se vodafone loga týká, mìl jsem na mysli nápis operátora VODAFONE v horní èásti uprostøed displeje. Pokud vím, je k jeho odtranìní potøeba originální xml layout soubot který se nìjakým zpùsobem musí z telefonu dostat a potom upravit v scheme creatoru. Zkou¹el jsi to ?
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 18 dotazù.