SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Srpen 2017, 18:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23740 uživatelů
Nejnovější uživatel: jardahakl
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902  (Zobrazeno 76378 x)
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #360 v: 25. Červenec 2009, 11:50 »

No jeste se sehnat daji

http://www.digipartner.cz/sony-ericsson-w902-p-1212.html
http://www.hypermobil.cz/produkty/mobilni-telefony/sony-ericsson/sony-ericsson-w902
http://eshop.mobildick.cz/sony-ericsson/sony-ericsson-w902.html
« Poslední úprava: 25. Červenec 2009, 11:56 od Ganimed » uložena

křeček™
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8
Příspěvků: 1135



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #361 v: 25. Červenec 2009, 11:53 »

což já ho nechci jen jsem se ptal ptž to je nádhernej mobil  Smajlík
uložena
freedll
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three
Příspěvků: 37



Zobrazit profil
« Odpověď #362 v: 05. Září 2009, 09:31 »

Tak jsem velice šťastným majitelem W902 už měsíc.A napadlo mě,proč jsou ty boční tlačítka průhledné.Když se podíváte na demo o mobilu,tak v něm ty tlačítka svítí.Takže si mslím,že si to na poslední chvíli SE rozmyslelo a osvětlení tam nedalo.Co vy na to?Vypadalo by to lépe nebo hůře?
uložena
Axess
Uživatel
***
Příspěvků: 13



Zobrazit profil
« Odpověď #363 v: 26. Prosinec 2009, 19:43 »

Zdravim všechny, stal jsem se novým majitelem SE W902 brandovaný od Vodafonu. Dle Varova návodu jsem provedl decustomizaci. Vše proběhlo v pohodě. Pak jsem se připojil na SEUS a chtěl zaktualizovat firmware. Objevila se hláška, že novější firmware není dostupný (v telefonu po decustomizaci R3DA026).  Změnil jsem v telefonu CDF na Western Europe (CDF 1201-0077) a provedl opět aktualizaci firmwaru. Tentokrát SEUS našel novou verzi firmwaru R3EA037 a ta byla do telefonu natažena, ale bez češtiny. Tak jsem nahrál do telefonu opět soubory s češtinou z Varova návodu na decustomizaci, ale bohužel menu v telefonu bylo pouze anglické. Český slovník T9 fungoval normálně. Může mi někdo poradit, jak mu vnutit češtinu?
Díkes.

=> S nahráváním jiného jazyka nemám moc zkušeností (klávesnice stačí), ale IMHO by mělo být potřeba přidat jazyk do Customize.xml. Navíc, pokud's již mobil spustil, bude potřeba asi master reset (podle toho, co jsem o Customize.xml četl to tak vypadá).

Ahoj, řeším stejný problém, jak vnutit telefonu češtinu, mám nyní FW R3EA037 (nejnovější dle SEUS pro Western EU). Zkoušel jsem i upravit Customize.xml i Allowed_language.txt, ale bez výsledku. Tel pořád nabízí jazyk dle SIM (zapne EN) nebo EN, tak si vyberte Grin A ručně přidanou češtinu dělá že nevidí.. tak už nevím co s tím. Huh A vodafonní FW R3EE001 děkuji, nechci. Undecided Napadá někoho něco? Mrknutí
uložena

Sagem MC920 -> Nokia 3330 -> SE T610 -> SE D750i -> SE W902 ;-)
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #364 v: 26. Prosinec 2009, 20:17 »

A něco s master resetem jsi zkoušel? Jinak se patrně změna Customize.xml neprojeví.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
VaRo
Anonym
« Odpověď #365 v: 26. Prosinec 2009, 20:34 »

U tohohle modelu bude s češtinou nejspíš problém, neb ho v Čechách nikdo, krom VF, oficiálně nenabízel. Bude to metoda pokus - omyl. Zkoušet FS + MAIN z W902-ky VF + customizaci např. z čistý K850-ky.
uložena
foxiiik
Uživatel
***
Telefon: W902
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #366 v: 28. Únor 2010, 13:27 »

Prosim o radu. Procetl jsem si cele vlakno, ale nenasel jsem navod, jak provest zpet customizaci vodafonu ... potrebuji telefon reklamovat. Mam ulozenou zalohu adresaru (TPA, BOOT, SYS, IFS,...) pred decustomizaci ... Prosim, co vse udelat, aby v servisu nemohli nic namitat?? Jinak reklamace se tyka displeje (neni zpusobeno decustomizaci). Diky za radu, pripadne za link k nejakemu navodu ...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #367 v: 28. Únor 2010, 15:06 »

Zkus to přes změnu CDF ka a pak SEUSII. Návod máš v návodech.

http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0
uložena
foxiiik
Uživatel
***
Telefon: W902
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #368 v: 28. Únor 2010, 17:44 »

dik. kouknu na to ...
uložena
freedll
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three
Příspěvků: 37



Zobrazit profil
« Odpověď #369 v: 02. Duben 2010, 14:12 »

Tak já jsem si decustomizaci nechal dělat od Philipa. Dost se v tom vyzná, mám to česky a bez Vodafonu Smajlík Telefon jsme už i reklamoval a reklamaci mi vzali i s decustomizací. Po opravě mi ho vrátili opět s Vodafone customizací,ale Philip opět vyřešil můj problém.
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #370 v: 06. Duben 2010, 14:17 »

No decustomizovaný ho rozhodně vzít nemuseli, to's měl spíš štěstí.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
theo2
Uživatel
***
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120
Příspěvků: 149



Zobrazit profil
« Odpověď #371 v: 23. Březen 2011, 10:49 »

Jak vám jede track ID po aktualizaci software ( XI/2010) ?
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #372 v: 23. Březen 2011, 11:03 »

co mas za problem ? Měl by jet pokud nemas telefon brandovany operátorem.
uložena

theo2
Uživatel
***
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120
Příspěvků: 149



Zobrazit profil
« Odpověď #373 v: 23. Březen 2011, 15:27 »

Problém byl ten, že po aktualizaci firmware, která proběhla regulérně přes PC suite, přestalo fungovat tlačítko walkman a track ID. Koupeno to bylo u Vodafone, tak jsem to reklamoval, funkčnost tlačítka obnovili, ale trackID pořád nefungoval. Tak jsem reklamoval znovu a znovu a ani v autorizovaným servisu Arvato mi to nebyli schopni rozchodit. Tak mi Vodafone vrátil po dvou letech používání telefonu 8 kolíků :-) Tímto příspěvkem chci jen ponouknout ostatní, kterejm nefunguje trackID, že to je závada, nad kterou by neměli mávnout rukou - v případě neodstranění je to na vrácení peněz - alespoň u Vodafone.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #374 v: 23. Březen 2011, 16:00 »

jistě u vodafone a jim podobnych operatorů kteří mobily mrší svou customizaci tak aby nefungovaly to tak řešit jde ale jde to řešit i decustomizaci když by jsi ten telefon nutně potřeboval. Vidíš můžeš si teď koupit něco noveho.
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.114 sekund, 18 dotazů.