SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Záøí 2024, 11:46

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902  (Zobrazeno 120246 x)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #195 v: 22. Leden 2009, 12:39 »

Neèetl jsi poøádnì. Tak¾e. Swf jsou flash soubory a ty kopíruje¹ pomocí a2uploaderu do:

/tpa/preset/system/desktop/flash/ (pro desktop flash)
/tpa/preset/system/standby/flash/ (pro standby flash) pokud tento adresáø neexistuje, pomocí pravé my¹i si jej vytvoø...

ve vìt¹inì pøípadù standby nebude¹ potøebovat, ale pokud stáhne¹ flash soubor, který má ve svém názvu standby, pak ano.

Thm jsou koncovky souborù schémat pro obyèejné (nesmártové modely). Pokud tyto soubory mají ve svém xml souboru odkaz na flash menu a má¹-li ono flash menu ji¾ zkopírováno ve file systému, po inicializaci takovéhoto schémata, ti hlavní menu animuje (pou¾ije onu flash vlo¾enou pøes a2uploader... jinak pou¾ije v hlavním menu ikony defaultní).

Nápis Vodafone mi neva, naopak, støídám dost SIM karet, pak bych ani nevìdìl, jakou tam mám. Jinak layout se dá editovat a upravit jím hlavní/today obrazovku. Schématem nic nezmìní¹, max. si mù¾e¹, jakousi nadstavbou themes creatora, doladil/upravit vzhled médií, aby ladilo s pou¾itým schématem, jak na to, má¹ zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19429.0

Do jakéhokoli schémata si mù¾e¹ dát odkaz na libovolné flash menu (mù¾e¹ zkombinovat schéma a flash menu, které se ti líbí), pokud je flash soubor se schémátkem i mobilem kompatibilní. Totu vlo¾ení mù¾e¹ udìlat právì v themes creatoru editací xml souboru, více najde¹ opìt v návodech...
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #196 v: 22. Leden 2009, 12:42 »

Vikla se ti taky zadni kryt?

S men¹ím opo¾dením, tak tro¹ku viklá... Pokud se nepletu, má¹, nebrandovaný mobil? Mohl by´s mi, prosím, napsat, jaký má¹ údaj pod "Vlastním nastavením" (z informace o slu¾bì - Informace o softwaru). Je¹tì lep¹í by bylo, kdyby´s byl té lásky a poslal mi Customize.xml ...  Mrknutí   

Pøedem dík.  Mrknutí
« Poslední úprava: 22. Leden 2009, 13:54 od VaRo » ulo¾ena
Tonanek
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: W902 (W810,R520m)
Pøíspìvkù: 648

Zobrazit profil
« Odpovìï #197 v: 22. Leden 2009, 14:36 »

Poslu milerad,ale az vecer. Jsem v hospudce a jdu na hokej. Meli by sme to te Slavce dneska nandat.;-)
ulo¾ena

TONY
VaRo
Anonym
« Odpovìï #198 v: 22. Leden 2009, 14:41 »

®e by fanou¹ek Vítkovic?  Grin Jste 5.tí, Kladno 10.tý, ale je¹tì vás pøedbìhne...  Tongue Maj to tì¾ký... Patera a ten sbor postar¹ích pionýrù kolem... Cry  Budu v oèekávání.  Mrknutí Díkes.
ulo¾ena
kmozis
Anonym
« Odpovìï #199 v: 22. Leden 2009, 15:04 »

Sorry, za pokraèování v tomhle OT, ale nejlep¹í je v republice na¹e Tesla Pardubice!!!  Cheesy
ulo¾ena
kmozis
Anonym
« Odpovìï #200 v: 22. Leden 2009, 15:15 »

Asi jsem støevo, ale jak dr¾íze mobil se stisknutým tlaèítkem walkmana, kdy¾ chcete "pøehodit" dal¹í písnièku cuknutím mobilu? Nìjak furt nemám 100%-ní úspì¹nost.

Nestaèí jen cuknout, musí¹ mobilem pìknì zatøást.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #201 v: 22. Leden 2009, 15:49 »

To chápu, mìl jsem u¾ i W910-ku, ale kdy¾ telefon chytnu do ruky, vìt¹inou se mi povede nechtìnì zmáèknout i nìjaké boèní tlaèítko, nebo nìjaké úplnì jiné...a mobil pak uèiní zcela jiný povel, ne¾ který jsem zamý¹lel...
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #202 v: 22. Leden 2009, 19:19 »

Dnes 2 postøehy.
1. V¹imli jste se, ¾e W902-ka se, co do tlou¹»ky, zu¾uje smìrem od displeje ke klávesnici?
2. V¹imli jste se, ¾e 3 boèní tlaèítka walkmana jsou z prùhledného plastu?
ulo¾ena
kmozis
Anonym
« Odpovìï #203 v: 22. Leden 2009, 20:24 »

Tak tìch prùhledných tlaèítek jsem si v¹imnul dneska, kdy¾ jsem na to koukal jakoby ze strany. Ale toho zú¾ení do teï vùbec. U¾ jsi Va¹ku vytváøel nìjaký vlastní layout displeje?
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #204 v: 22. Leden 2009, 20:31 »

Nee, Kamile , vytváøím jen do zblbnutí daòová pøiznání klientù a na mobily u¾ jen koukám z dálky , svíraj mì teï termíny ze v¹ech stran.... Na nic èasovì nároènìj¹ího èas u¾ prostì nezbývá...
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #205 v: 22. Leden 2009, 21:18 »

Mobilní aplikace YouTube obsa¾ená ve W902-ce nabízí aktualizaci:

Pøes datový úèet Vodafone live! ale YouTube nevalí a hlásí chybovou hlá¹ku.

Pøes datový úèet GPRS Web YouTube valí, ale pøes EDGE je to bída a Vodafone snad ani nic rychlej¹ího zatím neumí...
ulo¾ena
theo2
U¾ivatel
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120
Pøíspìvkù: 149

Zobrazit profil
« Odpovìï #206 v: 22. Leden 2009, 21:21 »

Dal¹í trochu divná vìc SMS / MMS - dneska jsem odesílal kontakt (dost hubenej, jen jméno + 1 telefonní èíslo) SMSkou a zase mi to ode¹lo jako MMS - zaèínám bejt vdìènej, ¾e mi to trpí alespoò psaný textovky SMS  Shocked
Pøilo¾ený sluchátka jsou fakt tvarovaný tro¹ku jinak, ne¾ klasický SE ¹punty - mo¾ná je¹tì nemám poøádnì rozchozený ty gumový návleky. Moje osobní anomálie je, ¾e v pravým uchu sedí perfektnì a do levýho mi nìjak nejde, musím to tam v¾dycky poøádnì nacpat. Ale kdy¾ jsou tam, zvuk je fakt skvìlej...
Tìch prùhlednejch tlaèítek zboku jsem si v¹iml hned pøi prvotním vybalení a podrobné prohlídce, celkovì designu a zpracování dávám tak 9 bodíkù z 10  Smajlík
To tlaèítko zvrchu bych uvítal spí¹ vlevo, takhle je to spí¹ pro leváky  - nebo mám moc dlouhý prsty i kdy¾ mìøím jen 195 cm, ty protøepávací ovládaèky se mi moc nedaøí
U fo»áku je trochu ¹koda, ¾e je na tlaèítku 4 samospou¹» (pou¾il jsem za poslední 2 roky asi 2x a to jen ze zvìdavosti, jak to funguje) a vùbec tam není makro (který naopak pou¾ívám hodnì èasto)
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #207 v: 22. Leden 2009, 21:26 »

Tak jsme na tom podobnì a ten tichej pøechod z sms na mms mi pøijde jako pìkná lumpárna. A ptám se proè, soudruzi? ®e by kvùli pøání operátorù? Nechápu... Jinak o tom Makru jsem ti psal u¾ vý¹e = "7" a volba dokument = Makro zapnuto...  Mrknutí
ulo¾ena
theo2
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #208 v: 22. Leden 2009, 21:35 »

OK, ale poøád to není makro na jedinej stisk, jak je to tøeba u K 770i. Nezkresluje re¾im dokument barvy?
ulo¾ena
theo2
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #209 v: 22. Leden 2009, 21:40 »

Jo a je¹tì jeden drobnej nedostatek - kdy¾ vypnu zvonìní, nefotím ti¹e, ale se zvukem  Angry se mi ty drobnosti nìjak hromadí...
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.