SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 08:37

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po pár dnech s C902-kou...
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Po pár dnech s C902-kou...  (Zobrazeno 52428 x)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #90 v: 29. Srpen 2008, 20:29 »

Problémy s prachem za krytkou...

Jsou banální prkotinou ve srovnání s usazováním prachu za sklenìnou krytkou u K850-ky, Martine. Mìl jsem teï na týden K850-ku pùjèenou, tak Ti povím zas nìco já o Tvém miláèkovi....

Co tomu øíká¹? Cyber-shot, který není pro prach (který nejspí¹ prolezl z otvoru na reproduktor nad krytkou) k focení vùbec pou¾itelný!!! U C902-ky prach lehce otøu, ale co tady? Tu "dvojtou" krytku vymyslel nìjakej moc aktivní pionýr-in¾enýr, mo¾ná ¾e do nových modelù u¾ implementují "trojtou" nebo dokonce "ètyøtou" krytku... Nejdøív jsem mìl chu» tu krytku vyloupnout no¾em, ale mìl jsem Kèko pùjèené, tak jsem to vyøe¹il tím, ¾e jsem fo»ák na K850-ce nepou¾íval... dost smutný u jedné z vlajkových lodí Cyber-shotù...

Displej ve srovnání s C902-kou, uznávám má K850-ka lep¹í... rychle si na vìt¹í rozmìr zvykne¹. U C902-ky mìly senzory na focení zakomponovat do klávesnice (tøeba jako u K770-ky).

Dal¹í rána pro K850-ku - ¹ílené procento reklamací "trojsenzorù" v dolní èásti displeje. Zkus se zeptat v nìjaké prodejnì, èi servisu jak moc se jim prodané K850-ky vracejí s touto závadou na reklamaci....

Jinak u¾ jsem prodal i C902-ku a budu èekat na nìco lep¹ího, snad nìco je¹tì bude....

K850-ka má mùj velký obdiv, co se výdr¾e baterie týèe. Není se èemu divit, i má P1-ka má li-Polku "jen o kapacitì" 1120 mAh, v K850-ce je, na první pohled men¹í ale silnìj¹í, Li-Polka s kapacitou 1930 mAh!
« Poslední úprava: 29. Srpen 2008, 20:37 od VaRo » ulo¾ena
Mida
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: K850i modified FS, X10i
Pøíspìvkù: 237

Zobrazit profil
« Odpovìï #91 v: 30. Srpen 2008, 10:45 »

Varo,u K850i to ale zalezi opravdu na kusu. Kazdy kus je asi jiny!!

Nazorne foto me k850ky,vlastnim ji od zacatku ledna 2008.

Jak je videt na obrazku,tak tam zadny prach neni!
Kdezto u C902 se prach bude usazovat na kazdem kuse.
A kdyby nekdo premyslel,co jsou takove bubliny kolem lemu sklicka,tak to je folie,kterou mam na krytce natazenou  Mrknutí
« Poslední úprava: 30. Srpen 2008, 10:59 od Mida » ulo¾ena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
VaRo
Anonym
« Odpovìï #92 v: 30. Srpen 2008, 11:04 »

To je sice fajn, ale, jak jsem psal, mobil nebyl mùj, ale vypùjèený... a majitel se k nìmu choval krapet hùø. Pøesto je pøíjemnìj¹í mobil rozevøít a prach jednodu¹e a rychle setøít, ne¾ mobil kvùli vyèi¹tìní prachu pod krytkou foȇku celý rozebrat....  Undecided
ulo¾ena
GiGiDAGia
U¾ivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil
« Odpovìï #93 v: 30. Srpen 2008, 22:19 »

VaRo: Opravdu je tak silná baterka v K850i ?

http://www.mshop.cz/shop/detail.php?id=BST38&k=696
 http://www.mobilmania.cz/uploadedfiles/25654.jpg

Nerad bych nìjak prudil, ale pokud by K850i mìla takovou baterii, bylo by to super ;-) Problém s jednièkou pøed údajem "930 mAh" se nedávno objevil v katalogu MM.cz a bylo to jen tou jednièkou z kódu pøed hodnotou kapacity baterky;-)
« Poslední úprava: 30. Srpen 2008, 22:24 od GiGiDAGia » ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #94 v: 31. Srpen 2008, 07:39 »

Asi má¹ pravdu. Posuï sám z pøilo¾eného screenu:

Pokud ta jednièka patøí k údaji pøed, je (dle velikosti baterie) logiètìj¹í hodnota 930mAh. I pøesto je výdr¾ K850-ky více ne¾ solidní (pokud mohu soudit dle kusu, co jsem mìl pùjèený).
ulo¾ena
GiGiDAGia
U¾ivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil
« Odpovìï #95 v: 31. Srpen 2008, 09:00 »

Jojo, vìøím ve fajn výdr¾, SE ji mají obecnì slu¹nou, ta jednièka je tam prostì blbì ... U¾ z té mé fotky na MM.cz je to také vidìt.
ulo¾ena
keana
Anonym
« Odpovìï #96 v: 31. Srpen 2008, 09:04 »

Dobrý den, chci se zeptat, jak se dá nastavit, aby se mohlo v telefonu surfovat na internetu a pøitom se pou¾ilo pøipojení poèítaèe. V nabídce USB - Sí» USB - Typ sítì USB - Pomocí poèítaèe - jsem tak nastavil - a výsledkem je omezené pøipojení - i na PC jsem ve vlastnostech nastavil  - "povolit sdílení pøipojení".

Zkou¹el jsem hledat na Fóru, ale na¹el jsem maximálnì návod na pøipojení pøes Bluetooth...

Mohli byste mi nìkdo poradit? Pøedem díky... Mrknutí
ulo¾ena
figycom
Anonym
« Odpovìï #97 v: 31. Srpen 2008, 09:18 »

Skus se pøipojit cez Sony ericsson PC Suite tam to urèitì de
ulo¾ena
keana
Anonym
« Odpovìï #98 v: 31. Srpen 2008, 12:00 »

No jo, ale pøes PC suite se pøece pøipojím tak, ¾e telefon má funkci modemu... A já chci vyu¾ít pøipojení poèítaèe (O2)k tomu, abych mohl brouzdat pomocí Netfrontu v mobilu a neplatil tak za pøenesené kB pøi prohlí¾ení stránek.

Jinak díky za reakci Mrknutí
ulo¾ena
Keana
Anonym
« Odpovìï #99 v: 02. Záøí 2008, 08:18 »

Nikdo to nechtìl taky zkusit (s tím pøipojením)? Shocked
ulo¾ena
køeèek™
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #100 v: 21. Záøí 2008, 15:58 »

Chci se optat zda je pravda ¾e v Zábavì je takté¾ funkce urèení polohy tedy GPS jako u C702 nebo se to neèím li¹í od modelu C702? Huh
ulo¾ena
mars
Anonym
« Odpovìï #101 v: 22. Záøí 2008, 13:46 »

jj, tato polo¾ka tam je. Obsahuje Google maps (polohu urèuje pomocí BTS), Informace o stavu a protokol fungují potom pouze s pøipojeným modulem HGE-100, a to bohu¾el dokonce jen s nìkterým, podle verze FW GPS modulu. (Ze 3 pøipojených modulù, komunikovala jen s jedním, nejstar¹ím) :-(((( Tak¾e celkem k nièemu.
ulo¾ena
kingjiri
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #102 v: 02. Listopad 2008, 10:58 »

Zdravím,

pøed pár dny jsem mìl mo¾nost osahat si a trochu ozkou¹et C902. Co mì ale trochu zarazilo bylo, ¾e animace pøi "vyjí¾dìní" nabídky rùzných menu nebyla plynulá, spí¹ se lehce trhala - napøíklad u menu na pøilo¾eném obrázku, nebo menu pro práci s obrázkem apod. Telefon mìl originální menu od SE, tak¾e bych tento jev nepøikládal ¹patnému schématu.

Je to tak u v¹ech C902, nebo ne? Asi se spí¹ jedná o "kosmetickou" vadu, ale musím pøiznat, ¾e mì to teda lehce rozèilovalo, pøece jen jsem èekal plynulej¹í reakce Smajlík

Díky za odpovìï.
« Poslední úprava: 02. Listopad 2008, 11:01 od kingjiri » ulo¾ena
promy
U¾ivatel
Telefon: C902
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #103 v: 02. Listopad 2008, 12:43 »

No, kdy¾ telefon nìèím zamìstnám, tak se animace tro¹ku "trhne", ale jinak bych øekl, ¾e jsou celkem plynulé. Myslím ale, ¾e asi dost zále¾í, jak moc se animace "trhá" ... nìjaké video pro posouzení by nebylo od vìci ... :-)
ulo¾ena
kingjiri
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #104 v: 02. Listopad 2008, 12:51 »

Telefon zamìstnán nebyl, prostì normál procházení menu  Mrknutí

Video bohu¾el nemám, popsat to jde jen tì¾ko, ale k plynulý animaci, kterou bych od TOP modelu oèekával, to mìlo dle mýho názoru pomìrnì daleko ... co mì ale zajímá mo¾ná je¹tì víc je, jak je to nyní s restarty po vydání nejnovìj¹ího firmware, popø. s restarty v¹eobecnì? V nìjakém topicu se to tu probíralo, ale ¾ádné nové poznatky jsem tu nena¹el ...
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po pár dnech s C902-kou...
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 18 dotazù.