SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
19. Leden 2025, 17:02

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po pár dnech s C902-kou...
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Po pár dnech s C902-kou...  (Zobrazeno 52819 x)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #75 v: 22. Srpen 2008, 18:15 »

Na SEUSuII se objevila nová verze firmwaru pro C902:

R3CA038
EROM: 1200-4341
SEMCBOOT R6A016

Fotoaparát
Aktuální: 1.9
Kamera videohovoru:
Aktuální: 1.3

Verze softwaru ITP
1205-7539 1

Vlastní nastavení
1201-0116 R12A
1204-8246 R3CA038
1E0W
CENTRAL-EURO

Verze obsahu
PA7

Verze softwaru Java
JP-8.3.1
ulo¾ena
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #76 v: 26. Srpen 2008, 06:44 »

Tak tro¹ku píchnu do vosího hnízda a pøidám pár svých dojmù:

Osobnì jsem z C902-ky vcelku zklamán. Design je vcelku povedený, váha a tlou¹»ka je OK, kurzorový køí¾ dobøe ovladatelný, focení v pohodì, ale....

- numerická klávesnice je tuhá a dle mì ¹patnì ovladatelná, tím jak jsou klapky blízko u sebe(nelze srovnat s K850i)
- boèní klávesy pro regulaci hlasitosti mi svým umístìním vùbec nesedí
- vysouvací krytka fo»áku je sice fajn, ale zaná¹í se prachem a to fest
- displej!!!! Rozli¹ení stejné, ale ta velikost, kdy¾ mrknu na K850i po pár dnech u¾ívání C902, tak padám na zadek, jak ú¾asný má Káèko displej, 100% rozdíl
- ji¾ vím také proè vy¹lo tolik nových verzí fw, ten je opìt znaènì neodladìn, rozbìh telefonu je¹tì del¹í ne¾ u K850i, zpìtné odezvy pøi mazání souborù èi zpráv jsou a¾ pøíli¹ viditelné, problémy s file systémem zùstávají i zde, napøíklad mi nyní zkolabovali aplikace PIM Wallpaper a MobyToday, prostì pøestaly fungovat s chybou Error.
- naopak rychlej¹í je ovládání telefonu pøi spu¹tìném pøehrávaèi
- co jsem testoval C702, tak mi nepøijde tak pomalá jako C902, ale teï mi chybí pøímé srovnání, tak nemù¾u a¾ tak posoudit

Osobnì se nejspí¹e vrátím zpìt ke K850i, má také své mu¹ky, ale takové které mi tolik nevadí...

Nechci tu rozjí¾dìt ¾ádné nekoneèné diskuze, jen pøidávám svùj názor na C902, která mi prostì nìjak nesedla(tì¹ím se na komentáøe Va¹íka a Marsíka, kteøí telefon milují  Cool)
ulo¾ena
mars
Anonym
« Odpovìï #77 v: 26. Srpen 2008, 09:13 »

tak tady má¹ mùj komentáø: Cheesy Cheesy

je prostì vidìt, ¾e ka¾dý èlovìk je opravdu naprosto jiný, a má jiné preference.

Z mého pohledu napøíklad klávesnici (mo¾ná je to onen problém, který jsem ti popisoval, moje zku¹enost toti¾ je, ¾e co kus, to jiná tuhost, bohu¾el) a ovládání C902 bych za to na K850 nevymìnil ani za zlatou cihlu (no za to asi jo),  Grin Grin stejnì tak mi nevadí ani umístìní ovladaèù hlasitosti. Zatím mám asi ¹tìstí, ale nepozoruju jedinej problém s file systémem. Co se týká rychlosti, ani tady nevidím problém (bude to tím, ¾e jsem doteï dlouho pou¾íval UIQ), a krytka, no sice se tam obèas nìjaké to smítko objeví, ale rozhodnì je to lep¹í ne¾ krytka nanic u K850. No, a proto¾e mám radìji jemné displeje, ne¾ velké s malým rozli¹ením, a oèi mi slou¾í zatím dobøe, i tady je C902 jasnou volbou.  Smajlík Smajlík Jediné plus u K850 je Xenon blesk, se kterým ov¹em K850 nepracuje dobøe a hodnì fotek pøepaluje.

Teï trochu odboèím, ale co mì ov¹em velmi zarazilo, je absolutní nepou¾itelnost pøídavné GPS od SE HGE-100. Nejen ¾e s ní nepracují pøipravené aplikace v mobilce (u¾ fakt nevím s ¹ím teda mají fungovat), ale nepracují s ní skoro ¾ádné dostupné aplikace. Wayfinder je nutné stáhnout pøímo z SE, je to toti¾ spec. verze pro tohle pøíslu¹enství, nefunguje s tím ani vìt¹ina dal¹ích Java aplikací, nefunguje s tím ani O2 Navigace (variace Wayfinderu). Celkovì jsem byl skeptický k tomuto modulu u¾ dávno, ale nyní mì utvrdil v tom, ¾e je prakticky nanic.  Sad

PS: Navíc je K850 prostì o¹klivá a tlustá.  Smajlík Smajlík
ulo¾ena
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #78 v: 26. Srpen 2008, 11:24 »

Problémy s prachem za krytkou, umístìním tlaèítek hlasitosti, velikosti displeje a tuhostí klávesnice se objevují víceménì ve v¹ech recenzích na rùzných webech, ale uznávám, ¾e priority jiných u¾ivatelù budou zcela jistì rozdílné.

Mì prostì C902 zklamala, a tak¾e se velmi rád vratím ke K850i. Problém vidím do budoucna, C905 bude cihla, problém se softem bude jistì pokraèovat, tak nevím do èeho pak jít.....zajímavé novinky ¾ádné....
ulo¾ena
Quick-cz
Anonym
« Odpovìï #79 v: 26. Srpen 2008, 12:46 »

Nechapu proc SE neudela telefon kde bude : GPS , WI-FI , USB, 3,5 jack,nebo k tomu da redukci, normalni kritka,jako je u C702 ,Xeon + 2 diody.Asi by to pak byl dokonalej telefon.chtel jsem si puvodne c902 koupit,ale pracuji v prasnem prostredi.Telefon zasadne davam do pouzdra (Krusell) ,rad fotim tak jsem jednoduse potreboval telefon s normalni otviraci krytkou.Nevim proc,ale chybi ve FW jsou porad i u C702 kde dokonce uz jsem mel s xxxx037 ... 3x restart telefonu nebo zasek.Vazne me takove hovadiny nebavi.Priste uz to u me nebude SE ,ale NOKIE jen co se tam u nich bude davat DIGITAL TV.Skoda,ze SE se ubira porad smerem dolu.Telefonny na jedno brdo a jeste to neumeji vyladit :_(
ulo¾ena
dewarter
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 8

Zobrazit profil
« Odpovìï #80 v: 26. Srpen 2008, 19:55 »

Uvazuji o koupi C902(bud ty nebo C702), a rad bych se zeptal na par drobnosti:
1)jelikoz nejsem moc priznivec pohyblivych konstrukci, chci se zeptat jak je na tom konstrukce
   krytky fotaku na C902?Mam v planu ji mit tak 2 roky a dyl tak chci vedet jestli to ten telefon vydrzi.
2)jak je na tom pohyblivy senzor?Funguje?Jde mi o to ze je to jedna z vyhod oproti C702,protoze se
  mi zda pohodlnejsi pri prochazeni fotek jen natocit tel. a prohlizet full screen foto, nez strachat 20 sec.
  v menu.
3)jak je na tom ta photo light?Da se pouzit jako svitilna?(viz LED diody u 702)

Jelikoz sleduji oba modely(902,702), chci se zeptat i ohledne firmware:
1)jak je mozny, ze skoro rok od uvedeni platformy A200 u K850 se vyskytuji tak fatalni nedostatky ve
  Firmware?(soudim podle ohlasu z ruznych for)
2)Da se tento telefon plnohodnotne pouzivat, bez toho aniz bych provadel nekolikrat tydne fullflash?
  Jde mi o to,aby s tim bylo co nejmene starosti, a co mozna nejvice radosti, bez zasekavani,padani
  a podobnych bonusu.

Predem dekuju za vase ohlasy.
ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #81 v: 26. Srpen 2008, 20:00 »

ad stabilita FS A2:
vlastnim W910 od prvni chvile, ma byla jeste prototyp. Od zacatku nemam problemy s FS, zadny pad.

ad C902/C702 - bohuzel neodpovim nebot tyto modely nevlastnim. Smajlík
ulo¾ena
verbatim
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Pøíspìvkù: 775

Zobrazit profil
« Odpovìï #82 v: 26. Srpen 2008, 20:30 »

Mno u mì jednoznaènì zvítìzila C902 - pøijde mi elegantnìj¹í, je hubenìj¹í, GPS o¾elím (to bych si radìji pøedstavil ve výbavì telefonu s OS), v konstrukci ten kov je cítit (zadní strana a vnitøek pod baterkou), v¹e perfektnì sedí, nic nevr¾e, neberu jako handicap men¹í displej - pro mì tak akorát a super jemnost

1)Na krytce vidím jen jediný problém, a to ¾e se tam zachytává prach... Telefon nosím v pouzdru - ne po kapsách, tragédie to není, tak¾e mi sem tam lehké 
   pøeèi¹tìní nevadí. Krytka bez ne¾ádoucí vùle. (Také plánuji min 2 roky nekoupit jiný tel.)

2)Senzor fakt super - nemù¾u si stì¾ovat... Jen kdyby více her bylo, co jej pou¾ívají.... (Jen mám tro¹ku problém s jedním flash menu -viz pøedchozí - ale to je jen
   kosmetický)

3)Mno Xenon to nejni a ani si nedovolím ho k nìmu vzdálenì pøirovnat - tady jasný vítìz - má K800i. Jako svítilna - ano - ale není na to polo¾ka v menu - aktivace
   fotoaparátu - pøepnout video - a tam u¾ je pøisvìtlení - lep¹í ne¾ nic v pøípadì K800i - nepoèítám -li aplikaci torch

Je pravda, ¾e s prvními verzemi FW jsem myslel, ¾e se mnou výrobce trochu ¹pásuje (samovolné resety, nefunkèní budíky, resety v nabídce Media a tak), ale teï musím øíct, ¾e stabilita dobrá, ¾ádný reset ani samovolný, v¹e funguje tak jak má (Fullflash dìlám jen ,kdy¾ je nová verze FW - aktualizaèní agent v telefonu se mi neosvìdèil...  Mrknutí)

Tak¾e tolik moje postøehy a úvodní negativa, jsou zatím pro mì vyvá¾ena - jsem spokojený Mrknutí
« Poslední úprava: 26. Srpen 2008, 20:33 od verbatim » ulo¾ena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - u¾ivatelská recenze
dewarter
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 8

Zobrazit profil
« Odpovìï #83 v: 26. Srpen 2008, 20:41 »

K ty krytce,ten prach se zachytava kde?Ve predu v ty skvirce nebo v zadu u ty
modry diody?Respektive da se to jednoduse vycistit?

Jeste sem se chtel zeptat,kdyz je vlastne cely predni povrch leskly jak je na tom
zachytavani otisku?Mam cerne psp a i kdyz sem myslel ze me to nikdy vadit nebude,
sem tam me ty otisky dokazou pekne nastvat.

Jeste se chci zeptat, jaka je tedy posledni stabilni verze FW a da se v obchode SE v palladiu
ozkouset jak C902 tak C702?
ulo¾ena
verbatim
U¾ivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpovìï #84 v: 26. Srpen 2008, 21:29 »

Prach, co tak pozoruji, se zachytává po stranách a vepøedu nad displejem, ale jak øíkám, navlhèený froté ruèník a je po problému Grin, tak¾e to zase takový trágo není.

Co se týèe lesklé pøední plochy, nikdy ji nenechám tak zaneøádit, abych na to nemohl koukat. Já si myslím, ¾e dááááleeeeko hùøe na tom je K850i Smajlík

Verze FW - viz pøíspìvek od VaRo. Zatím aktuální.

Asi urèitì, chtìjí prodat, tak co by nevyhovìli  Mrknutí Já kupoval z distribuce Setosu v Space - pohoda, no problem , ochota
ulo¾ena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

Mida
U¾ivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i
Pøíspìvkù: 237

Zobrazit profil
« Odpovìï #85 v: 27. Srpen 2008, 05:39 »

...a krytka, no sice se tam obèas nìjaké to smítko objeví, ale rozhodnì je to lep¹í ne¾ krytka nanic u K850. No, a proto¾e mám radìji jemné displeje, ne¾ velké s malým rozli¹ením...
..
..
PS: Navíc je K850 prostì o¹klivá a tlustá.  Smajlík Smajlík

Jelikoz jsem vlastnikem K850 tak musim zareagovat,kdyz uz tyto dva modely mezi sebou srovnavate.
Krytka u K850 se mi jevi jako lepsi,ja zaroven s krytem a aspon se za ni nezachytava prach (to stejne ale nemohu rict o cidlu hned vedle LED diod).,

A jestli je K850ka tlusta? Neni ani tenka,ani tlusta,takovy stred, 17mm je podle me uplne v klidu...ten tvar dela opticky klam!  Mrknutí

...Co se týèe lesklé pøední plochy, nikdy ji nenechám tak zaneøádit, abych na to nemohl koukat. Já si myslím, ¾e dááááleeeeko hùøe na tom je K850i Smajlík

C902ka ma pøibli¾ne stejnou lesklou plochu jako K850ka...
ulo¾ena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #86 v: 27. Srpen 2008, 05:47 »

Povrch K850i je urèitì lesklej¹í ne¾ u C902, zadní èást Céèka je toti¾ matný, zatímco u K850i lesklý....

Tu chybìjící volbu svítilna u C902 taky nechápu, polo¾ka v Organizéru prostì chybí...je to asi dáno tím, ¾e LED je pod krytkou....

Samotná krytka se nejvíc ¹piní právì vepøedu....prach do krytky padá samovolnì a kdy¾ jednu za èas zafotíte a otevøete ji, tak se vám chce zvracet, kolik tam toho je a jak blbì se prach pak dostává ven....tohle soudruzi pøíli¹ nepoøe¹ili, zlatá krytka u C702, to je pohádka.....

Jinak k tomu FW, celkovì ¹lape vcelku v pohodì, já jsem asi extrémní u¾ivatel, proto tolik pádu file systémù u K850i(asi 3x za asi 10 mìsícù), pøesto tøeba u C902 má je stále co vylep¹ovat...nejvíce mì vytáèí to zpozdìné mazání souborù, pøijde vám zpráva, sma¾ete ji, potvrdíte volbu a po smazání znovu asi na sekuncu naskoèí stejná nabídka, ¾e zprávu stále máte, a¾ následnì v¹e zmízí, pøí¹erný......
ulo¾ena
mars
Anonym
« Odpovìï #87 v: 27. Srpen 2008, 12:49 »

...nejvíce mì vytáèí to zpozdìné mazání souborù, pøijde vám zpráva, sma¾ete ji, potvrdíte volbu a po smazání znovu asi na sekuncu naskoèí stejná nabídka, ¾e zprávu stále máte, a¾ následnì v¹e zmízí, pøí¹erný......

tak tohle se mi opravdu ani jednou nestalo, to bude chybka v konkrétním kusu.  Mrknutí

2Milda: krytka u K850 by byla lep¹í kdyby k nìèemu byla, a ne je pro okrasu, proto¾e je stejnì pod sklíèkem. U C902 je opravdu jediným jejím nedostkem prach v pøední èásti (rozhodnì z toho nezvracím jako Martin, kdy¾ ji otevøu po 2-3 dnech je tam pár smítek, telefon nosím na krku, nebo po kapsách, ale v málo pra¹ném prostøedí, do pra¹ného bych to opravdu nedoporuèil), ale jinak pracuje kryt na jednièku s hvìzdièkou, mechanizmus je výbornì provedený. A co se týká umatlání, tak díky zadnímu lesklému krytu a vìt¹í lesklé plo¹e mezi klávesami s tím má K850 daleko vìt¹í problém.

2dewarter:
Add.1 konstrukce vypadá opravdu velmi dobøe, pokud se neobjeví nìjaké pøekvapení ala praskající nebo loupající se klávesy, nevidím problém
Add 2. Senzor mám vypnutý, a to z jednoduchýho dùvodu, jakmile je telefon nale¾ato, stejnì nefunguje, a proto¾e ho tak docela èasto pou¾ívám, pøijde mi stejnì k nièemu
Add 3. jak psal Martin, v menu polo¾ka chybí

Add FW: telefon rozhodnì není nestabilní, za dobu pou¾ívání se mi seknul pouze jednou, kdy¾ jsem zkou¹el jednu Java aplikaci, jinak v pohodì. A co se týká platformy A200, opravdu u¾ bylo naèase ji doodladit mouchy, zejména podporu rychlého hledání vèetnì diakritiky, ale o tom si tady mù¾eme psát jak chceme, a nic to neøe¹í.  Sad

jinak jako nejvìt¹í negativum vidím abcenci Xenonu, kolísavou kvalitu tuhosti klávesnice a konektor umístìný na boku, proto¾e dr¾ák do auta pro tyhle modely je absolutnì nedomy¹lený, a skoro nepou¾itelný. :-(
ulo¾ena
køeèek™
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #88 v: 28. Srpen 2008, 19:46 »

V simulaci na SE strankách je v organizéru funkce svìtlo a vy øíkáte ¾e tam nic neni tak to je divný ¾e to tam nedali Undecided asi tam dali smulaci z K850i
ulo¾ena
verbatim
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #89 v: 29. Srpen 2008, 06:08 »

V simulaci na SE strankách je v organizéru funkce svìtlo a vy øíkáte ¾e tam nic neni tak to je divný ¾e to tam nedali Undecided asi tam dali smulaci z K850i

Asi maj nìjakou univerzální, èi co Grin. Jako kdy¾ jsem tehdy koukal po K800i a zkou¹el jsem si simulaci - tam zase pøehrávaè nabízel MegaBass - a realita byla jina... Ale jako handicap jsem to rozhodnì nevidìl - sqìlej phone!
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po pár dnech s C902-kou...
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 18 dotazù.