SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 09:36

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po pár dnech s C902-kou...
Strana: 1 [2] 3 4 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Po pár dnech s C902-kou...  (Zobrazeno 52430 x)
Tonda512
Anonym
« Odpovìï #15 v: 06. Èervenec 2008, 14:04 »

Jen tak otázka....nevíte co má za CID?
ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #16 v: 06. Èervenec 2008, 14:14 »

52, db3150
uz je pripravena db3210
ulo¾ena
milennium
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 56

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 07. Èervenec 2008, 19:34 »

Podaøilo se nìkomu nastavit a sprovoznit Exchange Active Sync ? Já se sna¾ím jak mù¾u a nic... Prostì nejede...
ulo¾ena
zuzu1009
Anonym
« Odpovìï #18 v: 08. Èervenec 2008, 11:08 »

Poradí nekdo jak dostanu do telefonku flash menu nebo kde jsou nejaky hotovy schémata s flash menu, neco jak je Red Carpet. Libi se mi to
a nemuzu nic podobnýho najít...nevíte o nìèem?Huh
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #19 v: 08. Èervenec 2008, 12:30 »

Kdyby´s poøádnì hledal(a), pak by´s vìdìl(a), ¾e flash menu do mobilu dostane¹ tím, ¾e je pøidá¹ (nahraje¹) do file systému mobilu. U nových modelù ale (zatím stále) neexistuje zdarma program, který by je podporoval. Nahrát ti je tam mù¾e pouze nìkdo, kdo na to má patøièné hw/sw vybavení. To za a)...Za b) spoustu flash menu animací najde¹ kdekoli na netu, musí být ale v odpovídající verzi a rozmìru. Dost hezkých jich mù¾e¹ najít tøeba zde: http://www.topse.ru/files/cat67.html
ulo¾ena
DuoCore
Anonym
« Odpovìï #20 v: 08. Èervenec 2008, 22:34 »

Zajímalo by mì, jestli se dá u tohoto modelu nastavit zámek klávesnice pod heslo, aby mi stará nelezla poøád do mobilu Huh?  A jak  Huh  Díky
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #21 v: 09. Èervenec 2008, 06:38 »

Nedá.
ulo¾ena
zuzu1009
Anonym
« Odpovìï #22 v: 09. Èervenec 2008, 08:13 »

já to tam zkou¹ela nahrát sama, telefon se mi pripojil, záloha se mi taky podaøila ale do flash menu podle návodu na semanii mi to vùbec ne¹lo. ani mi to nezobrazilo ¾ádný hodnoty. nejsou tøeba nejde hotovy schémata jako red carpet??
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #23 v: 09. Èervenec 2008, 08:19 »

Èti pozornìj¹. Sama si nic neudìlá¹. Zatím není volnì dostupný ¾ádný program, který by Ti umo¾nil editovat file systém mobilu = nahrát do nìj dal¹í flash menu (to platí obecnì pro v¹echny novìj¹í modely SE). Zkus zkontaktovat Filipa (pou¾ívá teï nick - Philip), ten jediný Ti teï mù¾e pomoci (má na to patøièné hw/sw vybavení)...

Jinak schémata s flash animacemi mù¾e¹ pohledat na netu. Zajímavé kousky jsou tøeba zde:
http://topse.ru/files/cat19.html
ulo¾ena
pinodtc
Anonym
« Odpovìï #24 v: 09. Èervenec 2008, 15:46 »

Mohu se jen optat, dìlá vám to taky?

Kdy¾ poslouchám mp3 - a nìkdo zavolá - místo aby se zvuk plynule zti¹il - tak se zaène pøeru¹ovat - a¾ se èlovìk pomalu lekne, co se dìje (já se poprvé lekl Grin), dále - opìt restart - pøi poslechu (myslel jsem ,¾e jsem to formátem karty vyøe¹il - uvidíme, jestli se bude nadále opakovat...). A pøi tom psaní sms - opìt mi to sem tam nabídne zhovadilost - tak bych chtìl jen vìdìt, jestli jsem natrefil na nìjaký "parádní" kousek jen já (tu smùlu na to mám), nebo za to mù¾e poslední verze FW.

Po té aktualizaci - se mi telefon po prvním zapnutí (jen na chvilku naskoèila ¾ádost o pin) - sám vypnul. Zapnul jsem podruhé a v¹e OK.
Tak to je tak jediné, co mi trochu kazí dojem z tohoto pøístroje... Dìkuji za odpovìï.  Mrknutí
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #25 v: 09. Èervenec 2008, 16:47 »

Zkus reflash, na SEUSuII je¹tì vèera nebyla fullflash = nepøíjde¹ o data, pokud u¾ se to nezmìnilo (udìlej si pro jistotu zálohu dat. To, co popisuje¹ nepozoruji ani u svého kousku s posledním firmem, ani u kousku kamaráda s firmem pøedposledním... Pak u¾ jen zkusit fullflash a nakonec reklamovat, tak bych postupoval já.  Mrknutí (Jinak po aktualizaci jsem foun té¾ musel 2x zapínat, ne¾ nabìhl. )
« Poslední úprava: 09. Èervenec 2008, 16:49 od VaRo » ulo¾ena
Dza
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE C510 & K850
Pøíspìvkù: 52

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #26 v: 09. Èervenec 2008, 23:30 »

Èo sa týka toho rozdelenia fotiek je fotoalbum v podstate len taká zberòa na fotky a videá. Keï chce¹ ma» rôzne prieèinky tak musí¹ fotky presunú» do obrázkov. A otáèanie v médiách mala u¾ K850. A otázka na profíkov. Doteraz som si myslel ¾e keï budem ma» nejakú flash tému v mobile a dám v menu nastavenia ikoniek z témy èi ako to je tak ¾e ich uká¾e ako komplet flash tému. Ale ako tu èítam ¾e veµa µudí chce dosta» v¹elijaké témy a tak aby ich ukazovalo tak funguje to tak vôbec? Vïaka. 
« Poslední úprava: 09. Èervenec 2008, 23:40 od Dza » ulo¾ena

Pinodtc
Anonym
« Odpovìï #27 v: 10. Èervenec 2008, 08:30 »

Dìkuju moc za odpovìï VaRo Mrknutí.

To¾ jsem to pøehrál - dokonce jsem pøed vlastním procesem reinstaloval Update service - trochu "kravilo". Pak zase ne¹lo odinstalovat - zkrátka pohrál jsem si. Stáhnul a nainstaloval - pøekvapila mì hlá¹ka o té záloze - av¹ak jak pí¹e¹ - fullflash se nekonal pouze FW.

Tak¾e výsledek: telefon ok - u¾ pøi poslechu (pøes sluchátka) a pøíchozím hovoru - se zvuk nepøeru¹uje a plynule se zti¹í. Av¹ak pøes bednièky MPS - 70 - se zvuk nezti¹í, ale pøeru¹uje .

Mno a jinak se mi povedl kousek... Jsem si stáhl wp C902 - kde jsem se dozvìdìl o mo¾nosti pøehrát video.wmv. Tak co bych to nezkusil... 1. Video jsem pøehrál  Grin. 2. Video - ¹el pouze zvuk... 3. Video - telefon se tak kousl - ¾e jsem musel provést "defibrilaci" vyta¾ením baterky... Od té doby telefon radìji na jakýkoliv soubor. wmv napí¹e :"Videozáznam nelze pøehrát".... (Tak nevím jestli byl velký datový tok a tel. to zahltilo èi co... tady pouze domnìnka)

A jì¹tì bych se chtìl optat: v tìch wp bylo i uvedeno nastavení ISO, a v re¾imech - Portrét v ¹eru - obojí tedy v nabídce fotoaparátu nemám...
Pøi sms to zatím nenabízí "slovíèka", která z 1 sms rázem vytvoøí 5 sms Grin Tak uvidíme, jak to bude nadále.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #28 v: 16. Èervenec 2008, 07:19 »

SEUSII pro¹el avizovanými zmìnami a od info obrazovky, kdy zobrazoval aktuální firm v mobilu:

pøe¹el k informaci o lokalizaci:

Od vèerej¹ka ji¾ skuteènì provádí full flash i u modelù bez operaèního systému = pøed aktualizací firmu, zálohujte!  Mrknutí
ulo¾ena
Pinodtc
Anonym
« Odpovìï #29 v: 17. Èervenec 2008, 17:50 »

Chvala Sony Ericssonu za tento krok (fullflash) - myslím, ¾e mì u¹etøil náv¹tìvy servisu  Grin Tentokrát se má krásná C902 po aktualizaci nevypnula (jako pøedtím ,kdy¾ se pøehrál jen FW), a hlavnì doteï ¾ádný samovolný reset - z toho mám velkou radost - bo to mi fakt kazilo dojem z tohoto ú¾asného pøístroje! Cheesy. (Èím déle ji mám, tím se mi více líbí  Grin)I je tel teï opravdu svi¾nìj¹í. V médiích mi nemizejí "bublinky" - pøedtím se objevovali jen nìkdy - a to bylo spojeno s resetem...

Dokonce - a to nevím jestli je jen mùj subjektivní pocit - se telefon tolik nezahøívá na nabíjeèce - co jsem tak vypozoroval Mrknutí

A hlavnì, kdy¾ telefon pøipojím v re¾imu médií - a pou¾ívám Media manager - v¹e ji¾ probíhá tak jak má (pøedtím se telefon pøi pøenosu nìkdy odpojil... a moje nervy "tekly" proudem)

Tak¾e se teï mù¾u taky pøidat k spokojeným u¾ivatelùm Cool
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po pár dnech s C902-kou...
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 18 dotazù.