SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 09:14

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i: sluchátka, stylus
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P1i: sluchátka, stylus  (Zobrazeno 6799 x)
sKp
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« v: 30. Èerven 2008, 16:01 »

zdravim priznivce SE,
pred trema mesicema sem si koupil P1i u O2 (hned reklamace ptze nefungoval dotykovej display Shocked), celkem spokojenost. ale pak nastaly problemy:

1) pri poslechu hudby na sluchatkach co byly v baleni se mi hodila funkce pauznuti/pusteni tlacitkem primo u mikrofonu, ze jsem nemusel vubec vytahovat mobil, ale pak to obcas neslo a ted to nejde vubec, mate nekdo obdobne zkusenosti? obcas se to navic samo pauzne a kdyz je dobrej den, tak za chvilku opet spusti.

2) za tu kratkou dobu se mi podarilo podrit stylusem display v miste, kde se pisou mala pismena. stalo se to nekomu?

3) oba stylusy (i nahradni v baleni) zlomeny (horni cast, co je zasroubovana asi 3mm ulomena) pri obycejnem psani, zda se mi to, nebo je to tim, ze jsou rozsroubovatelne?

taky by se mi hodilo neco lepsiho na prohlizeni pdf nez je pdf+ co bylo v mobilu, ale to snad najdu tady jinde. jen kdybyste rovnou vedeli, treba i s odkazem Mrknutí...
« Poslední úprava: 01. Èervenec 2008, 12:41 od sKp » ulo¾ena
Vavroò
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: P1i + Sandisk M2 4GB + HBH-DS980
Pøíspìvkù: 64

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 11. Srpen 2008, 14:46 »

1) s tím sku¹enost nemám.Pøes sluchátka z balení jsem poslouchal asi 2 týdny(a to úplnì v pohodì) a pak sem objednal BT.
2) Doporuèuji fólii na displej.
3) Souvisí to i s dotazem è.2.mo¾ná na to moc "tlaèí¹".Mì se podaøilo stylus taky zlomit,ale to jsem se jím sna¾il vytáhnout zapadnutou gumku z pod stolu(já vím,blbý nápad,ale nic jiného nebylo po ruce Grin )
ulo¾ena

Kdy¾ zmizí¹,tak bude¹ zmizelej,nebo tì zmizím já
Thomas2425
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 232

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 11. Srpen 2008, 22:18 »

To pauzování by mohlo být spùsobenou vadným tlaèítkem, nebo ¹patným kontaktem mezi sluchátky a telefonem. Ka¾dopádnì dal¹í vìc, která mì vytáèí je konektor u P1i. Z kolébky to musím rvát témìø brutálnì. Zlatá P910i (v tomto ohledu). Doporuèuji vyskou¹et jiné HF.
ulo¾ena

SE P910i
Yeníèko
U¾ivatel
Telefon: M600i, P1i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 24. Listopad 2008, 21:07 »

Z kolébky nervat, vylomit smìrem k sobì. Mrknutí
ulo¾ena
Caleb
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson P1i Silver Black
Pøíspìvkù: 17

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 04. Duben 2009, 11:16 »

Jaké sluchátka jsou lep¹í pro p1i: HPM-75 nebo HPM-82??
ulo¾ena

HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 04. Duben 2009, 11:49 »

Redukce na 3,5 mm jack a Sennheiser PX100;-)
ulo¾ena
alterego
U¾ivatel
Telefon: SEP1, SEX1
Pøíspìvkù: 577

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 06. Duben 2009, 19:22 »

Stylusy jsou fakt slabé. Pou¾ívám z P990 a pohoda. Koupil jsem celou sadu (3) pro P990 i P1, tak¾e kdyby nìkdo chtìl .. J.
ulo¾ena

Pøijde Ti mùj dotaz hloupý? Nepi¹ to,mohlo by se to dotknout tìch,kdo nemìli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba u¹etøíme èas zbyteèným psaním.
able
U¾ivatel
Telefon: se P1i
Pøíspìvkù: 48

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 06. Duben 2009, 19:52 »

zdravim priznivce SE,
pred trema mesicema sem si koupil P1i u O2 (hned reklamace ptze nefungoval dotykovej display Shocked), celkem spokojenost. ale pak nastaly problemy:

1) pri poslechu hudby na sluchatkach co byly v baleni se mi hodila funkce pauznuti/pusteni tlacitkem primo u mikrofonu, ze jsem nemusel vubec vytahovat mobil, ale pak to obcas neslo a ted to nejde vubec, mate nekdo obdobne zkusenosti? obcas se to navic samo pauzne a kdyz je dobrej den, tak za chvilku opet spusti.

2) za tu kratkou dobu se mi podarilo podrit stylusem display v miste, kde se pisou mala pismena. stalo se to nekomu?

3) oba stylusy (i nahradni v baleni) zlomeny (horni cast, co je zasroubovana asi 3mm ulomena) pri obycejnem psani, zda se mi to, nebo je to tim, ze jsou rozsroubovatelne?

taky by se mi hodilo neco lepsiho na prohlizeni pdf nez je pdf+ co bylo v mobilu, ale to snad najdu tady jinde. jen kdybyste rovnou vedeli, treba i s odkazem Mrknutí...

presne tak ja ztratil 2 a 3 zlomil v horni casti ted mam jeden slepenej
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i: sluchátka, stylus
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.