SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Říjen 2022, 08:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ericsson R380
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ericsson R380  (Zobrazeno 9042 x)
Zbyszek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X2
Příspěvků: 66



Zobrazit profil
« v: 11. Červen 2008, 10:10 »

Zdravím, chci se zeptat  je-li možné nahrát v Ericssonu R380s software z Ericssonu R380e. Má někdo s tím zkušenosti?  Mrknutí
uložena
vojta
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Neo Blue
Příspěvků: 39



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 11. Červen 2008, 10:44 »

Ano je.
Nechal jsem si tento "zákrok" kdysi dělat u Filipa Ludvíka.
uložena

W890i,W810i, T68, T39m, R520m, R380, P1i+4GB M2, HBH-DS970, MBW-100....Xperia Neo Blue....a další chorobopis
pavel14
Uživatel
***
Telefon: SE K750i
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Srpen 2008, 21:39 »

zdravim,
dostal se mi do ruky tenhle pozoruhodny mobil ale nejde mi zcalibrovat displej, tak se chci zeptat zda to znamena poskozeni dotykove vrstvy a nebo muze byt problem jinde?
« Poslední úprava: 01. Září 2008, 09:38 od pavel14 » uložena
pavel14
Uživatel
***
Telefon: SE K750i
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Září 2008, 13:37 »

tak nikdo se k tomu nevyjadri? 1/4 dipleje je dobra ale na zbytku napr kdyz vytukavam cislo tak abych zvolil 4 musim tapnout az na kraj displeje atd,... ale obavam se ze s tim nic udelat nejde a je to na vymenu displeje nebo alespon dotykove vrstvy jestli to ovsem jde SadSad
uložena
Zbyszek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X2
Příspěvků: 66



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Říjen 2008, 15:26 »

Mám ještě jednu otázku a to jaký je rozdíl (v čem) mezi Ericsson R380s a R380 WORLD?
uložena
Zbyszek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X2
Příspěvků: 66



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 28. Leden 2010, 19:33 »

V Ericssonu R380s chci změnit jazyk na češtinu. Použil jsem synch. Stojánek DSS-25 a taky kabel DCU-11. Po vložení instalačního CD a kliknutí na změnu jazyka mi ti píše hlášku: Internal error 504 : Failed to connect to your smartphone. Jenom pro doplnění, synchronizace MT s PC je OK (Win - XP). Ví někdo co s tím?
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #6 v: 28. Leden 2010, 20:22 »

Nevím nevím ale mam takej dojem že technicka podpora pro tenhle model už davno skončila možna proto ten error Huh možná servis Cheesy
« Poslední úprava: 28. Leden 2010, 20:24 od figycom™ » uložena
Zbyszek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X2
Příspěvků: 66



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 28. Leden 2010, 22:36 »

S technickou podporou SonyEricssonu to nemá nic společného. Přímo v návodu k R380 je popsán postup na změnu jazyka v MT. Na přiloženém instalačním CD je čeština, která se pomocí sériového portu převede do R380. Mně by spíše zajímalo, jestli někdo již se s touto hláškou setkal a jestli v MT není třeba nějakou položku povolit či odškrtnout.
uložena
logout
Uživatel
***
Telefon: Ericsson R380s
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Únor 2010, 10:28 »

Zdravím, pro účely psaní článků o R380s  na můj blog jsem se v posledních pár dnech tímhle telefonem zabýval dost podrobně a to i prací se softem na CD, včetně počešťování. Neměl jsem žádný problém - kabel, který pod Windows používám je podle popisky určený k T100 a má USB koncovku (sériový převodník je přímo na něm). Zítra to pro jistotu vyzkouším ještě jednou a dám vědět co mám kde nastaveného.
uložena
logout
Uživatel
***
Telefon: Ericsson R380s
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 04. Únor 2010, 10:31 »

Jen pro zajímavost, moje tři články o prvním symbianovém smartphone - Ericssonu R380:

http://blog.i-logout.cz/831530-smartphonove-pocatky-ericsson-r380-1.php
http://blog.i-logout.cz/832453-smartphonove-pocatky-ericsson-r380-2.php
http://blog.i-logout.cz/833748-smartphonove-pocatky-ericsson-r380-3.php
uložena
Zbyszek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X2
Příspěvků: 66



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 04. Únor 2010, 17:01 »

Záhada je vyřešena. Jelikož jsem experimentoval s různými Ericssony (instalace software Ericsson HBH-10, R320, R520,T39 atd. do systému XP na svém PC) tak se to nějak ve Windowsu nepohodlo a proto mi to psalo tuto hlášku. Pod XP-čkami jde změnit jazyk menu u R380 na češtinu což jsem provedl u kolegy a to úspěšně.   Mrknutí
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 13. Srpen 2013, 08:26 »

tak nikdo se k tomu nevyjadri? 1/4 dipleje je dobra ale na zbytku napr kdyz vytukavam cislo tak abych zvolil 4 musim tapnout az na kraj displeje atd,... ale obavam se ze s tim nic udelat nejde a je to na vymenu displeje nebo alespon dotykove vrstvy jestli to ovsem jde SadSad

Jo tak to mám stejný problém, minulý týden jsem konečně R380s sehnal a pak mě upadla (namotala se mě nabíječka do kolečka židle s stáhl jsem telefon ze stolu) a dotek se rozházel přesně jak píšeš, myslel jsem že jen vypadl flex, ale všiml jsem si že je vylomený růžek na opěrném skle, a to narušuje odpor dotekové vrstvy a ta pak nejde nakalibrovat. Řešení bude opravdu jen výměna displeje, nebo dotekové vrstvy ... oboje si myslím v dnešní době nesehnatelné.
uložena

Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 29. Srpen 2013, 13:09 »

Jen pro zajímavost baterie pro R380 se dají sehnat zde:
http://www.himalaj.cz/product/gsm_-smartphony_-gps/ericsson/akumulator-gsm-ericsson-r380-1300ma/44970

prošel jsem asi 7 eshopů kde měli baterii v nabídce a ve finále mě sdělili že objednávku ruší že to byl chybný údaj že již není skladem.

LCD je také v nabídce telelu, ale měli skladem jediné a to bylo rozbité:
http://www.telel.cz/telel/prislusenstvi/original/detailzbozi.php?p=1111

Ale našel jsem ve švédsku, tak snad se domluvím .. měl by případně někdo další zájem když by byli a posílaly by do ČR?
http://www.hansa.se/shop/eri_reservdel.html

Našel jsem ještě dva zde v ČR
http://www.g-s-m.cz/detail.php?id=184370&odd=100100
http://www.dilypromultimedia.cz/cz-detail-5372-lcd-pro-ericsson-r380s.html
« Poslední úprava: 02. Leden 2014, 10:06 od Ales-X » uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ericsson R380
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.