SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Duben 2019, 16:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony řady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zduplikované JAVA aplikace po restartu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zduplikované JAVA aplikace po restartu  (Zobrazeno 6813 x)
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« v: 08. Květen 2008, 18:14 »

Instaloval jsem si tak jednu aplikaci a mé Z710 se restartovalo. Shocked To by mě až tak nevadilo ale problém byl pak v tom, že se mi zduplikovaly (rozdvojily - no prostě jsou tam 2x) JAVA aplikace - kolem prvních 6 aplikací a v JAVA hrách kolem stejného počtu! Angry
To by mi taky až tak nevadilo ale aby toho utrpení nebyl konec, tak teďka nejdou z tama ani vymazat, ani přeinstalovat a ani spustit!! Huh
Nemáte s tím někdo zkušenosti jak to spravit?
uložena
slax
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w200i +1GB sandisk +128MB sandisk,T630,T290i,K300i :) P1 =)
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 08. Květen 2008, 20:19 »

jo znamemu se tohle stalo na V630 pomohl  master reset
uložena


... :-D
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 09. Květen 2008, 21:23 »

jo dík za radu - zkusím to jen si musím zase všechno zálohovat...sakra s mobilama je už stejně tak starostí jak s windows!! Angry
uložena
slax
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w200i +1GB sandisk +128MB sandisk,T630,T290i,K300i :) P1 =)
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 09. Květen 2008, 21:51 »

:-D kdyz nepomuze tohle tak jen novej FW
« Poslední úprava: 11. Květen 2008, 12:24 od slax » uložena


... :-D
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 09. Květen 2008, 22:20 »

mno ono to jaksi nepomohlo - ale mam takové tušení že to může být tím, že to je všechno instalované z MemoryStick karty - tudíž po master resetu to nemohlo zmizet - je to na kartě?!
Nechcu zas znova zažívat ty muka jen aby nevypli elektřinu zrovna když přehrávam FW... Sad
uložena
JURO8K
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Květen 2008, 22:40 »

SEUS uz je robeny inym stylom, soft sa najprv stiahne do compu a az potom sa nahodi do fonu a ak nahodou pocas toho nahadzovania vypnu elektrinu, tak by mala byt dost velka pravdepodobnost, ze po zapnuti elektriny ti pojde soft nahodit odznovu bez problemov...  Mrknutí
uložena

slax
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w200i +1GB sandisk +128MB sandisk,T630,T290i,K300i :) P1 =)
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Květen 2008, 22:50 »

ale SEUS II mu tohle nevyresi mam ten pocit Mrknutí
uložena


... :-D
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2008, 22:56 »

SEUSa použít nechcu to radši udělám ručně...to nějak přežiju!

Ovšem je divné že po resetu se mi povedl vymazat jeden duplikát (ale pouze jenom jeden - pak zase "Operace se nezdařila") - to abych udělal tak přes 20 master resetů a postupně po jednom vymazat  Angry Cheesy
uložena
slax
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w200i +1GB sandisk +128MB sandisk,T630,T290i,K300i :) P1 =)
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 09. Květen 2008, 23:02 »

Mozna by jen stacilo ty java aplikace vymazat,bež do FS\tpa\preset\system\ams a vse smaz...
uložena


... :-D
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Květen 2008, 23:17 »

no to by bylo nejlepší ale problém je v tom že v "FS\tpa\preset\system\ams" jsou jenom aplikace nainstalované v paměti mobilu ale ty duplikáty jsou z MemoryStick karty - snad by to mohlo jít tak že to všechno přesunu do paměti mobilu a pak smazat - zkusím...
uložena
slax
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: w200i +1GB sandisk +128MB sandisk,T630,T290i,K300i :) P1 =)
Příspěvků: 108



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 10. Květen 2008, 08:31 »

ale prece spousteci soubor musi byt v telefonu ne ? jsem to skouusel,kdyz vytahnu pametovku tak hru v hrách porad mam ale nejde spustit.
uložena


... :-D
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Květen 2008, 09:19 »

no tak to je pravda ale i když jsem to zkusil poslat do paměti mobilu tak ta aplikace zmizela ale zustal po ni nesmazatelný duplikát - prostě teďka je v tom uplny bordel...asi budu muset přehrát FW..nic jiného asi už nepomuže!
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #12 v: 10. Květen 2008, 09:27 »

ano, nic jineho nepomuze. jedni full flash a format pametove karty pred vlozenim do telefonu.
uložena
4ndr3w
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Květen 2008, 12:17 »

Dík za rady..jdu na flash!
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony řady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zduplikované JAVA aplikace po restartu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.28 sekund, 17 dotazů.