SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
05. jen 2024, 10:43

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142467 pspvk v 10009 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Tma: SE T610 a dvì Sim karty
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: SE T610 a dvì Sim karty  (Zobrazeno 16276 x)
Vorel
Anonym
« v: 18. Srpen 2005, 11:34 »

Ahoj, mám dotaz. Existuje nìjaký adaptér na dvì simky do SE T610. U nìkterých tel. je to bì¾né, ale u SE jsem o tom je¹tì nesly¹el. Jednu Sim Mám Oskara a na internet pou¾ívám Eurotel a ¹tve mne to pøendavání, nebo na volání pou¾ívám starou Nokii co¾ je nepraktické. Díky za odpovìdi. Zdraví Vorel
uloena
fireice
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Pspvk: 425

Zobrazit profil
« Odpov #1 v: 19. Srpen 2005, 19:26 »

Jo vidìl jsem to na netu.Dokonce jsem si psal s klukem co to pou¾íval.Pokud nìco najdu tak to sem hodim.
uloena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpov #2 v: 20. Srpen 2005, 10:09 »

Tak to jsi mne potì¹il Cheesy Budu moc rád, kdy¾ se ti to povede najít a ¹oupnout to sem.  Díkes Vorel
uloena
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 22. Srpen 2005, 08:18 »

To Vorel  Jak jsem slibil tak èiním. Zde jsou linky kde se to dá sehnat  Lips sealed Doufám ¾e budou u¾iteèný  Smajlk
uloena

SEManiak Fire
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #4 v: 22. Srpen 2005, 08:21 »

Jééé pardon omlouvám se.... Embarrassed Druhý pokus  Grin :

http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=3446
http://shop.cpa.cz/cgi-bin/wbcgi.exe/system602_7/cpacz7/shop.htw?partner=cpa
uloena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpov #5 v: 22. Srpen 2005, 09:41 »

To-Fireice   Cheesy  Náádhera,super, hned to jdu objednat. Díííky moc a zdravím
uloena
Vorel
Anonym
« Odpov #6 v: 23. Srpen 2005, 11:24 »

Díky, najdu si to a proètu Shocked
uloena
Vorel
Anonym
« Odpov #7 v: 25. Srpen 2005, 06:40 »

Tak jsem prolezl celý starý forum a buï jsem slepej nebo je tam pøíspìvek o dvouch kartách nìjak skrytý Sad tak¾e jsem to nena¹el co¾ mne mrzí Sad   Zdraví Vorel
uloena
Vorel
Anonym
« Odpov #8 v: 25. Srpen 2005, 07:41 »

Sorry, jsem slepej  Cool  U¾ to máám Grin
uloena
SackX
U¾ivatel
Pspvk: 4

Zobrazit profil WWW
« Odpov #9 v: 27. Srpen 2005, 01:49 »

no ale dvakrát vábnì to nevypadá, ten telefon bude vypadat jak Dancall 2731 z roku 97
uloena

SET630
My Friends Nick = JERRYL - online 24/7
BLBOST JE VELKÁ VÌC - ÈINÍ ÈLOVÌKA ©ASTNÝM
Vorel
Anonym
« Odpov #10 v: 29. Srpen 2005, 11:27 »

Smajlk Jo, to má¹ pravdu, ale tahat dva founy je idiotie a nový se mi zatím nechce poøizovat Undecided
uloena
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pspvk: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpov #11 v: 29. Srpen 2005, 11:50 »

A co takhle nechat si ty karty naklonovat? Pak má¹ v telefonu jen jednu, pøepíná¹ mezi "virtuálními" co jsou na ní nahrané a nemusí¹ telefon zvìt¹ovat nìjakým obludným adaptérem...
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Vorel
Anonym
« Odpov #12 v: 30. Srpen 2005, 08:01 »

Tak tohle jsem taky sly¹el, ale jeliko¾ jsem pouze u¾ivatel nìjak mi tento zásah nic-moc neøíká. Mù¾e¹ mi nìjak tento zásah pøiblí¾it, osvìtlit a vysvìtlit Cheesy ?  Jo a je¹tì, bude to fungovat kdy¾ Oskartu mám pro bì¾né pou¾ití a Eurotel Gokartu na provolání volných minut, internet a Wap??    Díky, zdraví Vorel
uloena
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pspvk: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpov #13 v: 30. Srpen 2005, 08:18 »

2Vorel: To byla reakce na mì a na to klonování?
Døíve jsem se o to zajímal. Dìlá to u nás nìkolik firem a jednotlivcù, staèí hledat v Googlu. Dá¹ jim SIM, které chce¹ naklonovat a oni ti je na speciální SIM kartu pøevedou a do telefonu nahrají aplikaci, která umo¾ní pøepínání mezi tìmi "virtuálními" SIMkami. Kolikrát ani není nutné telefon vypnout.
Bohu¾el od nìjaké doby (nevím kdy pøesnì) dávají operátoøi do obìhu typ SIM karet, který prý nejde klonovat (mùj pøípad). Nicménì je mo¾né, ¾e pokrok postoupil dál i nyní to lze, nevím, dál jsem se o tom nezajímal.
Problém v¹ak je, ¾e ti nikdo nezaruèí, ¾e dotyèný, co karty klonuje, si neudìlá klon i pro sebe a kartu následnì nebude pou¾ívat na tvùj úèet.
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Vorel
Anonym
« Odpov #14 v: 30. Srpen 2005, 09:46 »

To MarekHajn: Díky za vyèerpávající odpovìï, byla to reakce na tvùj pøíspìvek. Podívám se po tom a uvidím co se dá a nedá v tom podniknout. Ka¾dopádnì je to zajímavé øe¹ení.  Díkes Mrknut
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Tma: SE T610 a dvì Sim karty
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.007 sekund, 19 dotaz.