SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Únor 2023, 04:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T610 a dvě Sim karty
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE T610 a dvě Sim karty  (Zobrazeno 13561 x)
Vorel
Anonym
« v: 18. Srpen 2005, 11:34 »

Ahoj, mám dotaz. Existuje nějaký adaptér na dvě simky do SE T610. U některých tel. je to běžné, ale u SE jsem o tom ještě neslyšel. Jednu Sim Mám Oskara a na internet používám Eurotel a štve mne to přendavání, nebo na volání používám starou Nokii což je nepraktické. Díky za odpovědi. Zdraví Vorel
uložena
fireice
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Srpen 2005, 19:26 »

Jo viděl jsem to na netu.Dokonce jsem si psal s klukem co to používal.Pokud něco najdu tak to sem hodim.
uložena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpověď #2 v: 20. Srpen 2005, 10:09 »

Tak to jsi mne potěšil Cheesy Budu moc rád, když se ti to povede najít a šoupnout to sem.  Díkes Vorel
uložena
fireice
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 22. Srpen 2005, 08:18 »

To Vorel  Jak jsem slibil tak činím. Zde jsou linky kde se to dá sehnat  Lips sealed Doufám že budou užitečný  Smajlík
uložena

SEManiak Fire
fireice
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Srpen 2005, 08:21 »

Jééé pardon omlouvám se.... Embarrassed Druhý pokus  Grin :

http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=3446
http://shop.cpa.cz/cgi-bin/wbcgi.exe/system602_7/cpacz7/shop.htw?partner=cpa
uložena

SEManiak Fire
Vorel
Anonym
« Odpověď #5 v: 22. Srpen 2005, 09:41 »

To-Fireice   Cheesy  Náádhera,super, hned to jdu objednat. Díííky moc a zdravím
uložena
Vorel
Anonym
« Odpověď #6 v: 23. Srpen 2005, 11:24 »

Díky, najdu si to a pročtu Shocked
uložena
Vorel
Anonym
« Odpověď #7 v: 25. Srpen 2005, 06:40 »

Tak jsem prolezl celý starý forum a buď jsem slepej nebo je tam příspěvek o dvouch kartách nějak skrytý Sad takže jsem to nenašel což mne mrzí Sad   Zdraví Vorel
uložena
Vorel
Anonym
« Odpověď #8 v: 25. Srpen 2005, 07:41 »

Sorry, jsem slepej  Cool  Už to máám Grin
uložena
SackX
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 4



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 27. Srpen 2005, 01:49 »

no ale dvakrát vábně to nevypadá, ten telefon bude vypadat jak Dancall 2731 z roku 97
uložena

SET630
My Friends Nick = JERRYL - online 24/7
BLBOST JE VELKÁ VĚC - ČINÍ ČLOVĚKA ŠASTNÝM
Vorel
Anonym
« Odpověď #10 v: 29. Srpen 2005, 11:27 »

Smajlík Jo, to máš pravdu, ale tahat dva founy je idiotie a nový se mi zatím nechce pořizovat Undecided
uložena
MarekHajn
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Příspěvků: 1723



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 29. Srpen 2005, 11:50 »

A co takhle nechat si ty karty naklonovat? Pak máš v telefonu jen jednu, přepínáš mezi "virtuálními" co jsou na ní nahrané a nemusíš telefon zvětšovat nějakým obludným adaptérem...
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vděčný.
Vorel
Anonym
« Odpověď #12 v: 30. Srpen 2005, 08:01 »

Tak tohle jsem taky slyšel, ale jelikož jsem pouze uživatel nějak mi tento zásah nic-moc neříká. Můžeš mi nějak tento zásah přiblížit, osvětlit a vysvětlit Cheesy ?  Jo a ještě, bude to fungovat když Oskartu mám pro běžné použití a Eurotel Gokartu na provolání volných minut, internet a Wap??    Díky, zdraví Vorel
uložena
MarekHajn
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Příspěvků: 1723



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 30. Srpen 2005, 08:18 »

2Vorel: To byla reakce na mě a na to klonování?
Dříve jsem se o to zajímal. Dělá to u nás několik firem a jednotlivců, stačí hledat v Googlu. Dáš jim SIM, které chceš naklonovat a oni ti je na speciální SIM kartu převedou a do telefonu nahrají aplikaci, která umožní přepínání mezi těmi "virtuálními" SIMkami. Kolikrát ani není nutné telefon vypnout.
Bohužel od nějaké doby (nevím kdy přesně) dávají operátoři do oběhu typ SIM karet, který prý nejde klonovat (můj případ). Nicméně je možné, že pokrok postoupil dál i nyní to lze, nevím, dál jsem se o tom nezajímal.
Problém však je, že ti nikdo nezaručí, že dotyčný, co karty klonuje, si neudělá klon i pro sebe a kartu následně nebude používat na tvůj účet.
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vděčný.
Vorel
Anonym
« Odpověď #14 v: 30. Srpen 2005, 09:46 »

To MarekHajn: Díky za vyčerpávající odpověď, byla to reakce na tvůj příspěvek. Podívám se po tom a uvidím co se dá a nedá v tom podniknout. Každopádně je to zajímavé řešení.  Díkes Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T610 a dvě Sim karty
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 18 dotazů.