SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Únor 2025, 22:39

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Plusy a minusy R520m
Strana: 1 [2] 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Plusy a minusy R520m  (Zobrazeno 21011 x)
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #15 v: 09. Leden 2008, 00:36 »

2KRTEK: Mluví¹ mi z du¹e... i dneska je to naprosto bez problémù pou¾itelnej telefon. Proto si ji chci znovu koupi a dát do kupy T39 a budu je obì pou¾ívat. A u¾ se na to tì¹ím... Smajlík

Jinak R520 jsem kupoval, no, nìkdy zaèátkem, a teï nevím, 2003 nebo 2004??? V Mobilpohotovosti ve Spálený. Stála me 3000 Kè. Bral jsem ji jako druhej telefon na hory, abych si nehuntoval T610. Zamiloval jsem se do ní, nechápu proè jsem ji o pùl roku pozdìji prodal. Byla to pìkná volovina...

A první T39 jsem kupoval nìkdy 2002??? Stála mì 12 000 Kè a byla to tehdy te¾ká masírka. Teï mam druhou... mám ji u¾ víc jak rok... A i po tìch letech je to neskuteènej mazel... Smajlík
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Tonanek
U¾ivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)
Pøíspìvkù: 648

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 09. Leden 2008, 08:17 »

Co se tyce anteny, tak ta vytahovaci se k ni dala dokoupit, ne?  Mrknutí
Kdyz jsem ji pred dvema lety kupoval z druhe ruky za 1600 Kc,tak jsem ji dostal s krabici,nabijeckou,CD,s baterkou slim,opaskovou sponu na baterii a dvema antenami.Jedna vytahovaci,jedna pevna.Dokupoval jsem baterii 1000 mAh a tam je prave treba ta pevna protoze ta vytahovaci antena se pod silnejsi baterku nevejde.
ulo¾ena

TONY
mars
Anonym
« Odpovìï #17 v: 09. Leden 2008, 10:05 »

osobnì nejvíc vzpomínám na T18 s je¹tì star¹ím typem menu, které bylo hlavnì rychlé, oproti zálo¾kám na R320, 520 atd... R520 byla krásná, do vitrínky ideální telefon, ale dneska bych ji nedokázal pou¾ívat z jednoho prostého dùvodu. Chybìjící T9 a ú¾asná pomalost (psaní pomocí boèního tlaèítka sice nebylo úplnì ¹patné, ale chtìlo to 2 ruce, a mobil potom stejnì nestíhal). Jsem velký pisatel, a tak pøes tohle bych se dneska u¾ asi nepøenes.
ulo¾ena
Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 09. Leden 2008, 11:49 »

To mas pravdu,to zpomalovani je des,i kdyz stisk na kjavesnici je jisty ale nejak se stim nemuzu domluvit.Jaky mate firmware a jak rychlou mate R520? Napiste svoje postrehy vy,kdo ji mate.
ulo¾ena

TONY
Woody33
U¾ivatel
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i
Pøíspìvkù: 146

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 09. Leden 2008, 13:25 »

je to sice tema na R520 ale ja sa pytam ma niekto r380 existuje este taka hracka?
ulo¾ena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 09. Leden 2008, 14:43 »

Ja se taky zeptam trochu OT,ale snad to tolik nebude vadit-nevzpomenete si nekdo,jake oznaceni mel ten Erik,ktery byl oznacovan za outdoorovy,byl tusim trochu i pogumovany a mel nahore uprostred strasne zvlastni antenu? ten se mi taky libil. nemuzu si vzpomenout ani nikde najit.
EDIT-Tak uz vim,pro pripadne dalsi hraciccky-R310
« Poslední úprava: 09. Leden 2008, 15:21 od Tonanek » ulo¾ena

TONY
Woody33
U¾ivatel
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i
Pøíspìvkù: 146

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 09. Leden 2008, 15:26 »

r310 to to malo fkat zvlastnu antenu moj znami to mal tak ja som ho neskusal tak neviem
ulo¾ena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 09. Leden 2008, 16:02 »

Byl zvlastni i kdyz zdaleka neumel to co R520 nebo T39. Kouzlo v snbe mel jinym zpusobem.
ulo¾ena

TONY
KRTEK
U¾ivatel
Telefon: P990i, C702, P1i
Pøíspìvkù: 130

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 09. Leden 2008, 16:07 »

Jo, co se tyce T18, to byl taky kus Smajlík ja mel T10s, flashlou na T18, takze hlasovy vytaceni, apod... Smajlík Kdyz jsem z ty T10 prechazel na R520m, byla tam odlisnost v psani vekych pismen. Na T10 se na velka pismena menila az po napsani toho konkretniho pismene. Cili, nejprve se napsalo pismeno a a pak se menila velikost. Chvili mi trvalo, nez jsem si zvykl, ze u R520 je to uz opacne. Pravda byla, ze to menu u R520 bylo pomalejsi, ale vubec mne to nevadilo, v porovnani s pak treba s T610 to byl porad fofr Smajlík Jo, zpravy se zpomalovaly extremne, zvlast pokud bylo presazeno tech 160 znaku. Vyzkouseli jste na ni taky nekdy to, ze uz R520m umela prijmout takovej ten typickej obrazek a animaci Nokia Smart Messaging, nebo jak se to pise? Ale fakt je, ze s nim neumela dal pracovat, neslo to preposlat, ani ulozit. Co mi ale na R520m trosku vadilo a vadi dodnes, ze pristup z pohotovostniho menu do telefonniho seznamu nelze sipkou dolu nebo nahoru... To se zavedlo az na T68m

JO, a R310, tu pouziva muj deda dodnes... A je naprosto spokojenej... sice ma ten predni gumovej kryt okolo displeje nejak okousanej, ale jinak je telefon bez jedinyho skrabance a v naprostym poradku...  Smajlík
ulo¾ena

Nebýt, nehrát, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svého pøíspìvku, pou¾ijte Pravidla èeského pravopisu. Pøíspìvek si po sobì pøed odesláním pøeètìte, dobøe podaný dotaz se lépe a rychleji vyøe¹í. Pou¾ívejte èárky a teèky ve vìtách! Dìkuju Smajlík
mars
Anonym
« Odpovìï #24 v: 09. Leden 2008, 16:21 »

jj T18 byla designovì elegantnìj¹í ne¾ T10, taky ale stála o dost víc (18 tis.) a funkce se z T18 do T10 dostaly, krom aktivního flipu. Jinak k té rychlosti, zároveò jsem je sice nemìl, ale co si pamatuju na svoje dojmy, tak jednoznaènì nejpomalej¹ím Ericssonem byla T28 spolu s R320, tedy první kousky se zálo¾kovým menu, potom se to postupnì zrychlovalo. No a zmiòovaná T68 bez i, ta byla nádhera, vidìl jsem ji na Invexu je¹tì pøed uvedením do obchodù, a hned jsem vìdìl, ¾e jí musím mít. ©koda, ¾e takové pocity u¾ tak nìjak u posledních SE pøestávám mít, i kdy¾ aspoò u¹etøím.  Grin Grin Grin
« Poslední úprava: 09. Leden 2008, 16:22 od MarS » ulo¾ena
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 09. Leden 2008, 20:46 »

Tak co se tyce T28s, ta byla naprostym designovym skvostem a myslim si, ze je dodnes. To byl neskutecne krasnej telefon. Osobne jsem se s ni setkal az v dobe, co uz jsem nejakou dobu vlastil R520m, takze je fakt, ze byla pomalejsi nez R520m. Ale co, byl to prvni telefon novy koncepce, tak to nebylo az tak hrozny... Ted jsem si vyndal na stul i R320, abych mel porovnani... a musim rict, ze preci jen, designove se mi libi R320 trosku vic... V porovnani s ni totiz R520m pusobi dojmem lacinyho plastu. Aspon tak me to prijde...

T68m... ta je krasna... ma takovej ten jeste stary ericsson design, hlavne v oblasti nad displejem...
ulo¾ena

Nejste-li si jisti gramatikou svého pøíspìvku, pou¾ijte Pravidla èeského pravopisu. Pøíspìvek si po sobì pøed odesláním pøeètìte, dobøe podaný dotaz se lépe a rychleji vyøe¹í. Pou¾ívejte èárky a teèky ve vìtách! Dìkuju Smajlík
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #26 v: 11. Leden 2008, 13:37 »

2MarS: Souhlas... zálo¾kové menu "nových" Erikù bylo dìsnì pomalé. Nìkteré verze FW tomu trochu pomohly, ale poøád to nebyla ¾ádná sláva... Ale èlovìk si zvykl na v¹e. V té dobì jsem na to nadával... Ale dneska? Dneska by mi to bylo putna, proto¾e tyhle kousky pro mì mají osobní hodnotu.

2Woody33: R380 jsem vidìl na eBay.co.uk.

Stejnì tak R310. To byl zajímavý kousek, ale nikdy mì nelákal. Bylo to na mì u¾ moc velký, moc humpolácký... I kdy¾ dneska by to byla frajeøinka... Cheesy

T28s byla bomba. Sice byla pomalá, ale tenkrát to byl velmi drahý mana¾erský telefon. Je pravda, ¾e pokraèující T39 mìla o hodnì víc stylu, ale T28 zùstane legendou.
Oproti tomu tøeba po T29 dneske ne¹tìkne pes. Alespoò mi to tak pøijde. Ani se nedivím. Designovì se mi nelíbila a funkènì taky nebyla nic moc.

Ke srovnání R320 a R520. Já to mám stejnì naopak, víc se mi líbí R520. R320 má pìknej technickej design, ale R520 je elegantnìj¹í. To je prostì model, na kterým te¾ce ují¾dím... Cheesy

No a pak T68. Je¹tì Erik, ne SE, ta u¾ se mi moc nelíbila. Ale stará, dobrá severská T68. Pamatuju si, kdy¾ ji známej pøinesl. Stála ho 22 tisíc. Byl to první telefon s barevným displejem, který jsem vidìl live a vyprávìl jsem o tom je¹tì hoooodnì dlouho... Nikdy jsem ji nemìl, pøeskoèil jsem rovnou na T610. A je to mo¾ná ¹koda. Obzvlá¹» ta zlatá byla velmi zajímavá...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 12. Leden 2008, 12:28 »

Ja jsem T68 mel.Berevny displej,jako tapetu berevnou vosu nebo bedrunku z instalovanych obrazku,kurna to sem byl machr Grin.Pak jsem ji dal z domu a sel do T610.Jo,to byly casy.Muj prvni foun byl Fizz,ukrutne padlo ale na tu dobu funkcne vyborny strojek.i kdyz nemel cestinu.Jeste k te T68.Nevim jiste,mozna se pletu,ale mam takovy pocit,ze T68 byla Ericsson,ale T68i uz Sonyericsson.
ulo¾ena

TONY
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 12. Leden 2008, 14:06 »

Fizz jsem mel taky jako prvni telefon Smajlík

Tvuj pocit je spravny, T68m byla jeste klasickej Ericsson, kdezto T68i uz byla SE... Mrknutí Ja si budu muset poridit nejakou dalsi aktivni SIMku, abych mohl zprovoznit a pouzivat jako druhej telefon R520m, at muzu obcas zamachrovat Cheesy
ulo¾ena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 12. Leden 2008, 14:21 »

Jo jo,krome dohody mam este aj oskartu a v R520 pouzivam slovenskou kartu Prima od pomerance,kdyz se zrovna pohybuju ve vychodnejsi casti nasi republiky.Zrovna zitra a v pondeli tam budu s R520 machrovat ja. Mrknutí
ulo¾ena

TONY
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Plusy a minusy R520m
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.