SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
07. nor 2025, 21:09

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142487 pspvk v 10023 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Plusy a minusy R520m
Strana: 1 2 3 [Ve]
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Plusy a minusy R520m  (Zobrazeno 21010 x)
Tonanek
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: W902 (W810,R520m)
Pspvk: 648

Zobrazit profil
« v: 07. Leden 2008, 14:28 »

No,tak tedy-R520 ja fakt klasika ale nemuzu ji mit jako hlavni-jezdim s nakladakem z povolani a nenaucil jsem ji mluvit pres BT s handsfree.Nekde jsem na netu vycet,nebo nekdo psal,ze to jeji BT nepodporuje,tak nevim.Taky mi vadi,ze se pri psani sms silene zpomaluje.Mozna by pomohl novejsi firmware ale vubec netusim,jestli nejaky je.Vedel by tady nekdo?Jinak citelnost displeje vynikajici a s novou silnejsi baterkou jede v kuse pri beznem pouzivani v klidu 8-10 dnu.To je paradicka.
uloena

TONY
mars
Anonym
« Odpov #1 v: 07. Leden 2008, 14:53 »

jj, R520 jsem si taky pro¹el, a byla to krásná ma¹inka. K tomu BT. R520 mìla BT verzi 1.0 a novìj¹í sluchátka a HF ji ji¾ bohu¾el zpìtnì nepodporují (Podobný problém jsem mìl, ale opaènì BT sluchátko s v 1.0 a nová mobilka s jen novìj¹í verzí). Jediná ¹ance tak je sehnat nìco star¹ího.
uloena
Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #2 v: 07. Leden 2008, 15:04 »

Ja mam HF Supertooth 1.sluchatko v uchu mi vadi.
uloena

TONY
KRTEK
U¾ivatel
Telefon: P990i, C702, P1i
Pspvk: 130

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 07. Leden 2008, 17:30 »

Jojo, R520m mam doma stale funkcni  Smajlk Ikdyz jsem ji rozebral a pri opetovnem slozeni mi prestalo fungovat podsvetleni displeje, ale to zas nejak zprovoznim  Smajlk
Co se tyce toho BT handsfree, ja ji jednu dobu pouzival s bratrkancovo HBH-65. Takze asi opravdu bude nejlepsi sehnat neco starsiho, ani to nestoji uz moc penez a hlavne to ma stejny konektor, takze v aute muzes vozit jen jednu CL nabijecku Smajlk A nebo holt sehnat klasicky dratovy HF, pokud nemas rad sluchatko v uchu  Smajlk ... A to BT sluchatko preci nemusis mit v uchu porad, staci si to nandat jen na hovor  Smajlk

Zrovna dneska jsem si na R520m vzpomnel, jak  mi (asi jako jednomu z mala), fungovalo pohybovy cislo pro budik  Grin

A co se tyce Fw, posledni vydany byl R4A 008 (aspon myslim, pripadne me neukamenujte Mrknut )
uloena

Nebýt, nehrát, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svého pøíspìvku, pou¾ijte Pravidla èeského pravopisu. Pøíspìvek si po sobì pøed odesláním pøeètìte, dobøe podaný dotaz se lépe a rychleji vyøe¹í. Pou¾ívejte èárky a teèky ve vìtách! Dìkuju Smajlk
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pspvk: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpov #4 v: 07. Leden 2008, 21:52 »

Budeme tedy pokraèovat v diskusi z threadu o T650i:

A polo¾ím takovou filozofickou otázku.

CO PRO BÌ®NÉ, KA®DODENNÍ POU®ÍVÁNÍ NABÍZÍ T650i NAVÍC OPROTI T39 NEBO R520???

Jinak s R520 jsem si opravdu u¾il a velmi rád se k ní vrátím. Mám jednu vyhlídnutou, hned jak to pùjde, jdu do ní.
Jinak mám doma je¹tì T39 a T65, obì v perfektním stavu a plánuju, ¾e je budu støídat na druhé èíslo, proto¾e viz otázka vý¹e, co mi T650i v bì¾ném ¾ivotì nabídne oproti nim navíc? Mrknut
« Posledn prava: 07. Leden 2008, 21:58 od MarekHajn » uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Woody33
U¾ivatel
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i
Pspvk: 146

Zobrazit profil
« Odpov #5 v: 07. Leden 2008, 22:16 »

jak som uz povedal: odpoved jedine to ze ked sa clovek zohne nepociti bolast na bruchu ze ho tlaci velka antena Cheesy Cheesy Cheesy inak nic ine Mrknutí

ja by som ho aj pouyival len je to mobil ktory ma najcitlivejsi kontakt na simky bere len jedine stare GLOBTEL SK ze vraj sa to opravit neda Sad
« Posledn prava: 07. Leden 2008, 22:19 od Woody33 » uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #6 v: 08. Leden 2008, 01:44 »

Bere mi bez problemu Vodafone cz a Slovenskou Primu.
uloena

TONY
Woody33
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #7 v: 08. Leden 2008, 14:20 »

to mas stastie ten moj sa nejak pokazil teraz uz ani neviem spojazdnit ani stary globtel  Cry
uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #8 v: 08. Leden 2008, 14:35 »

Tak to bych taky uronil slzu. To je skoda,uz jich asi nebude moc. Sad
uloena

TONY
Woody33
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #9 v: 08. Leden 2008, 14:47 »

tak podla mna je viac r520 ako r380  Cry
uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #10 v: 08. Leden 2008, 14:59 »

Zrovna jsem nekde minuly tyden videl inzerat,ze ji nekdo pro dava.Jestli to najdu nebo si vzpomenu,tak ti dam vedet.
Edit:  na aukru R520m http://www.aukro.cz/item292089650_ericsson_r520_jako_novy.html
         Tu R380 jsem zatim nenasel.
« Posledn prava: 08. Leden 2008, 15:02 od Tonanek » uloena

TONY
Woody33
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #11 v: 08. Leden 2008, 15:17 »

to je fajn ale vies ja som z SK tak ze keby som to aj kupil tak ma to vyjde asi okolo litra ale ja skor tu r380
uloena

KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #12 v: 08. Leden 2008, 16:58 »

Co by mi prinesla T650i oproti R520m pri beznym pouzivani? Asi fakt nic moc, jak tu bylo receno, tak ta antena u R520m, ktera je ale naprosto uzasna hlavne po strance designu Smajlk. Co se tyce designu cely R520m, tak muj nazor byl tenkrat takovej, ze je to telefon tak osklivej (porovnavano v davnych dobach s R320, kterou mam doma taky funkcni...), az se mi zacal desne libit...

A dalsi? Zakladni praci s BT to umi, email klient vicemene staci taky, akorat tu neni moznost prace s prilohama (pokud nepocitam moznost prilozeni fotek z pridavnyho fotacku, myslim, ze to byl HCA-10?), je to vyborny obranny prostredek a muzete si na nem zahrat i klasickyho nokiackyho hada(samozrejme ponekud omezeneho) Grin Grin Grin

Takze dokud bude R520m fungovat, ma pozici nouzovyho, nebo druhyho telefonu jasnou... Grin
uloena

Nejste-li si jisti gramatikou svého pøíspìvku, pou¾ijte Pravidla èeského pravopisu. Pøíspìvek si po sobì pøed odesláním pøeètìte, dobøe podaný dotaz se lépe a rychleji vyøe¹í. Pou¾ívejte èárky a teèky ve vìtách! Dìkuju Smajlk
Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #13 v: 08. Leden 2008, 19:56 »

Ja jsem R520 tenkrat strasne chtel ale v te dobe stal nejakych tusim 18 klacku-neskutecna palka.Ale  kdyz dneska predvedu-jak uz nekdo psal-na tu dobu-funkce,k tomu vytahnu na 10 centaku puvodni antenu,tak vypadam fakt jak exot. Smajlk.Ale stylovka,jak ma byt.
uloena

TONY
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #14 v: 08. Leden 2008, 21:48 »

Ja ji kupoval v kvetnu 2002 hned po odmaturovani a po vypiti nekolika piv jsem si pro ni jel Smajlk Byla kupovana z druhy ruky za 8000kc, predchozi majitel mi k ni dal veskery papiry co mel, byla jeste v zaruce, predvedl mi v aute pred koupi bezchybnou BT komunikaci, v aute se pres to pripojil s nejakym pocket PC na net... ja tenkrat ziral... rikal mi, ze za tu dobu, co ji mel, byl porad pichlej na net, takze uz mozna baterka nebude drzet tak, jak ma... Mel jsem od nej k tomu tu ultra slim... A drzela mi v pohode 5 dnu.. dneska, kdyz pres den vypnu podsvetleni dispeje, tak dokaze porad drzet ty tri dny v pohode...  Smajlk

Co se tyce anteny, tak ta vytahovaci se k ni dala dokoupit, ne?  Mrknut
uloena

MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #15 v: 09. Leden 2008, 00:36 »

2KRTEK: Mluví¹ mi z du¹e... i dneska je to naprosto bez problémù pou¾itelnej telefon. Proto si ji chci znovu koupi a dát do kupy T39 a budu je obì pou¾ívat. A u¾ se na to tì¹ím... Smajlk

Jinak R520 jsem kupoval, no, nìkdy zaèátkem, a teï nevím, 2003 nebo 2004??? V Mobilpohotovosti ve Spálený. Stála me 3000 Kè. Bral jsem ji jako druhej telefon na hory, abych si nehuntoval T610. Zamiloval jsem se do ní, nechápu proè jsem ji o pùl roku pozdìji prodal. Byla to pìkná volovina...

A první T39 jsem kupoval nìkdy 2002??? Stála mì 12 000 Kè a byla to tehdy te¾ká masírka. Teï mam druhou... mám ji u¾ víc jak rok... A i po tìch letech je to neskuteènej mazel... Smajlk
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #16 v: 09. Leden 2008, 08:17 »

Co se tyce anteny, tak ta vytahovaci se k ni dala dokoupit, ne?  Mrknut
Kdyz jsem ji pred dvema lety kupoval z druhe ruky za 1600 Kc,tak jsem ji dostal s krabici,nabijeckou,CD,s baterkou slim,opaskovou sponu na baterii a dvema antenami.Jedna vytahovaci,jedna pevna.Dokupoval jsem baterii 1000 mAh a tam je prave treba ta pevna protoze ta vytahovaci antena se pod silnejsi baterku nevejde.
uloena

TONY
mars
Anonym
« Odpov #17 v: 09. Leden 2008, 10:05 »

osobnì nejvíc vzpomínám na T18 s je¹tì star¹ím typem menu, které bylo hlavnì rychlé, oproti zálo¾kám na R320, 520 atd... R520 byla krásná, do vitrínky ideální telefon, ale dneska bych ji nedokázal pou¾ívat z jednoho prostého dùvodu. Chybìjící T9 a ú¾asná pomalost (psaní pomocí boèního tlaèítka sice nebylo úplnì ¹patné, ale chtìlo to 2 ruce, a mobil potom stejnì nestíhal). Jsem velký pisatel, a tak pøes tohle bych se dneska u¾ asi nepøenes.
uloena
Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #18 v: 09. Leden 2008, 11:49 »

To mas pravdu,to zpomalovani je des,i kdyz stisk na kjavesnici je jisty ale nejak se stim nemuzu domluvit.Jaky mate firmware a jak rychlou mate R520? Napiste svoje postrehy vy,kdo ji mate.
uloena

TONY
Woody33
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #19 v: 09. Leden 2008, 13:25 »

je to sice tema na R520 ale ja sa pytam ma niekto r380 existuje este taka hracka?
uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #20 v: 09. Leden 2008, 14:43 »

Ja se taky zeptam trochu OT,ale snad to tolik nebude vadit-nevzpomenete si nekdo,jake oznaceni mel ten Erik,ktery byl oznacovan za outdoorovy,byl tusim trochu i pogumovany a mel nahore uprostred strasne zvlastni antenu? ten se mi taky libil. nemuzu si vzpomenout ani nikde najit.
EDIT-Tak uz vim,pro pripadne dalsi hraciccky-R310
« Posledn prava: 09. Leden 2008, 15:21 od Tonanek » uloena

TONY
Woody33
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #21 v: 09. Leden 2008, 15:26 »

r310 to to malo fkat zvlastnu antenu moj znami to mal tak ja som ho neskusal tak neviem
uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #22 v: 09. Leden 2008, 16:02 »

Byl zvlastni i kdyz zdaleka neumel to co R520 nebo T39. Kouzlo v snbe mel jinym zpusobem.
uloena

TONY
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #23 v: 09. Leden 2008, 16:07 »

Jo, co se tyce T18, to byl taky kus Smajlk ja mel T10s, flashlou na T18, takze hlasovy vytaceni, apod... Smajlk Kdyz jsem z ty T10 prechazel na R520m, byla tam odlisnost v psani vekych pismen. Na T10 se na velka pismena menila az po napsani toho konkretniho pismene. Cili, nejprve se napsalo pismeno a a pak se menila velikost. Chvili mi trvalo, nez jsem si zvykl, ze u R520 je to uz opacne. Pravda byla, ze to menu u R520 bylo pomalejsi, ale vubec mne to nevadilo, v porovnani s pak treba s T610 to byl porad fofr Smajlk Jo, zpravy se zpomalovaly extremne, zvlast pokud bylo presazeno tech 160 znaku. Vyzkouseli jste na ni taky nekdy to, ze uz R520m umela prijmout takovej ten typickej obrazek a animaci Nokia Smart Messaging, nebo jak se to pise? Ale fakt je, ze s nim neumela dal pracovat, neslo to preposlat, ani ulozit. Co mi ale na R520m trosku vadilo a vadi dodnes, ze pristup z pohotovostniho menu do telefonniho seznamu nelze sipkou dolu nebo nahoru... To se zavedlo az na T68m

JO, a R310, tu pouziva muj deda dodnes... A je naprosto spokojenej... sice ma ten predni gumovej kryt okolo displeje nejak okousanej, ale jinak je telefon bez jedinyho skrabance a v naprostym poradku...  Smajlk
uloena

mars
Anonym
« Odpov #24 v: 09. Leden 2008, 16:21 »

jj T18 byla designovì elegantnìj¹í ne¾ T10, taky ale stála o dost víc (18 tis.) a funkce se z T18 do T10 dostaly, krom aktivního flipu. Jinak k té rychlosti, zároveò jsem je sice nemìl, ale co si pamatuju na svoje dojmy, tak jednoznaènì nejpomalej¹ím Ericssonem byla T28 spolu s R320, tedy první kousky se zálo¾kovým menu, potom se to postupnì zrychlovalo. No a zmiòovaná T68 bez i, ta byla nádhera, vidìl jsem ji na Invexu je¹tì pøed uvedením do obchodù, a hned jsem vìdìl, ¾e jí musím mít. ©koda, ¾e takové pocity u¾ tak nìjak u posledních SE pøestávám mít, i kdy¾ aspoò u¹etøím.  Grin Grin Grin
« Posledn prava: 09. Leden 2008, 16:22 od MarS » uloena
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #25 v: 09. Leden 2008, 20:46 »

Tak co se tyce T28s, ta byla naprostym designovym skvostem a myslim si, ze je dodnes. To byl neskutecne krasnej telefon. Osobne jsem se s ni setkal az v dobe, co uz jsem nejakou dobu vlastil R520m, takze je fakt, ze byla pomalejsi nez R520m. Ale co, byl to prvni telefon novy koncepce, tak to nebylo az tak hrozny... Ted jsem si vyndal na stul i R320, abych mel porovnani... a musim rict, ze preci jen, designove se mi libi R320 trosku vic... V porovnani s ni totiz R520m pusobi dojmem lacinyho plastu. Aspon tak me to prijde...

T68m... ta je krasna... ma takovej ten jeste stary ericsson design, hlavne v oblasti nad displejem...
uloena

MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #26 v: 11. Leden 2008, 13:37 »

2MarS: Souhlas... zálo¾kové menu "nových" Erikù bylo dìsnì pomalé. Nìkteré verze FW tomu trochu pomohly, ale poøád to nebyla ¾ádná sláva... Ale èlovìk si zvykl na v¹e. V té dobì jsem na to nadával... Ale dneska? Dneska by mi to bylo putna, proto¾e tyhle kousky pro mì mají osobní hodnotu.

2Woody33: R380 jsem vidìl na eBay.co.uk.

Stejnì tak R310. To byl zajímavý kousek, ale nikdy mì nelákal. Bylo to na mì u¾ moc velký, moc humpolácký... I kdy¾ dneska by to byla frajeøinka... Cheesy

T28s byla bomba. Sice byla pomalá, ale tenkrát to byl velmi drahý mana¾erský telefon. Je pravda, ¾e pokraèující T39 mìla o hodnì víc stylu, ale T28 zùstane legendou.
Oproti tomu tøeba po T29 dneske ne¹tìkne pes. Alespoò mi to tak pøijde. Ani se nedivím. Designovì se mi nelíbila a funkènì taky nebyla nic moc.

Ke srovnání R320 a R520. Já to mám stejnì naopak, víc se mi líbí R520. R320 má pìknej technickej design, ale R520 je elegantnìj¹í. To je prostì model, na kterým te¾ce ují¾dím... Cheesy

No a pak T68. Je¹tì Erik, ne SE, ta u¾ se mi moc nelíbila. Ale stará, dobrá severská T68. Pamatuju si, kdy¾ ji známej pøinesl. Stála ho 22 tisíc. Byl to první telefon s barevným displejem, který jsem vidìl live a vyprávìl jsem o tom je¹tì hoooodnì dlouho... Nikdy jsem ji nemìl, pøeskoèil jsem rovnou na T610. A je to mo¾ná ¹koda. Obzvlá¹» ta zlatá byla velmi zajímavá...
uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #27 v: 12. Leden 2008, 12:28 »

Ja jsem T68 mel.Berevny displej,jako tapetu berevnou vosu nebo bedrunku z instalovanych obrazku,kurna to sem byl machr Grin.Pak jsem ji dal z domu a sel do T610.Jo,to byly casy.Muj prvni foun byl Fizz,ukrutne padlo ale na tu dobu funkcne vyborny strojek.i kdyz nemel cestinu.Jeste k te T68.Nevim jiste,mozna se pletu,ale mam takovy pocit,ze T68 byla Ericsson,ale T68i uz Sonyericsson.
uloena

TONY
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #28 v: 12. Leden 2008, 14:06 »

Fizz jsem mel taky jako prvni telefon Smajlk

Tvuj pocit je spravny, T68m byla jeste klasickej Ericsson, kdezto T68i uz byla SE... Mrknut Ja si budu muset poridit nejakou dalsi aktivni SIMku, abych mohl zprovoznit a pouzivat jako druhej telefon R520m, at muzu obcas zamachrovat Cheesy
uloena

Tonanek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #29 v: 12. Leden 2008, 14:21 »

Jo jo,krome dohody mam este aj oskartu a v R520 pouzivam slovenskou kartu Prima od pomerance,kdyz se zrovna pohybuju ve vychodnejsi casti nasi republiky.Zrovna zitra a v pondeli tam budu s R520 machrovat ja. Mrknut
uloena

TONY
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #30 v: 12. Leden 2008, 18:39 »

2KRTEK: Ty bláho chlape, ty mi dává¹... druhou SIM do R520... To je pøesnì to po èem prahnu... Cheesy
2Tonanek: No a ty taky... Smajlk

U¾ abych mìl R520 koneènì doma...
uloena

Zbyszek
U¾ivatel
Telefon: XPERIA X2
Pspvk: 66

Zobrazit profil
« Odpov #31 v: 20. Leden 2008, 08:38 »

Ericsson R520m mám od roku 2002 a jsem s ním spokojen. Sice ji¾ rok pou¾ívám K800i ale pro bì¾nou práci by i dnes bohatì staèil. Hlavnì synchronizace s Office Outlook je bezproblémová skrz bluetooth. Co mi chybí na stávajícím telefonu je senzorový snímaè pohybu. Zvoní budík, pøejedu rukou nad telefonem a je na 9 min. pokoj. Mám zapnutý hlasitý odposlech, telefon dám k uchu a senzor deaktivuje hlasitý odposlech. Jsou to sice malièkostí, ale kdy¾ si na to èlovìk zvykne, pak mu to zaène scházet. Byl jsem zvìdav jak R520 se bude chovat s pøíslu¹enstvím HBH DS980. A vskutku ¾áden problém. Dokonce i hlasové vytáèení s Handsfree pracuje korektnì. Operátoøi u¾ dávno pochopili, ¾e hlavní pøíjmy nebudou jenom za volání a SMS zprávy. Hlavnì zábavný prùmysl je zdrojem obrovských pøíjmu. Z tohoto pohledu R520 je na tom ¹patnì. I kdy¾ není to zase tak úplnì pravda. Poøídil jsem si MP3 Handsfree HPM 10 a k tomu 256 MB MMC kartu a hudba hrála ze sluchátek opravdu skvìlé. A rádio díky pøíslu¹enství HPR 20 taky ¹lo poslouchat. Co jsem ale „nerozchodil“ byl pøídavný fo»ak CHA 10. Ne a ne odeslat obrázek na server. Pøi reklamaci mi øekli, ¾e je ¹patná celá série tohoto pøíslu¹enství. A je¹tì jeden postøeh nakonec. Líbí se mi hezké podsvícení displeje. Pøes den je do zelena a veèer do modra. V postatì jsem rád, ¾e jsem jeho majitelem.    Mrknut
uloena
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #32 v: 20. Leden 2008, 10:20 »

Jo, mas pravdu, to pohybovy cidlo mi na stavajici P990 taky chybi... radsi jsem to mel u toho budiku nakonec vypnuty, protoze jsem vedel, ze bych takhle nevstal, ale co se tyce vypinani u toho hlasityho odposlechu, to byla super vec... A je velka chyba, ze s pohybovym cidlem nepokracovali... Smajlk Co se tyce toho HPM-10, to mam doma taky, ale mam k tomu redukci na klasicky 3,5 jack, protoze ta originalni sluchatka mi prestala hrat a pak mi dost vadilo, ze stacilo o to nejak zavadit a hned se v tom konektoru vypojilo, nebo to prestalo hrat... Takze treba vubec neprichazelo v uvahu s tim dobihat na autobus... Grin
uloena

MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #33 v: 20. Leden 2008, 23:02 »

Souhlasím... pohybové èídlo je u R520 super, hlavnì u budíku... Smajlk ©koda, ¾e ho T650i nemá, vyu¾íval bych ho hojnì. A dovedu si pøedstavit i dal¹í mo¾nosti vyu¾ití. Tøeba odmítnutí hovoru, pohyb v menu Smajlk, ovládání MP3 pøehrávaèe atp...

Dùle¾ité ale je, ¾e se shodneme na tom, ¾e i dneska by ten telefon odvedl svoji práci, a to velmi dobøe.
Tì¹ím se na nìj èím dál tím víc... u¾ aby byl doma... Smajlk První ale pøijde R320... Smajlk
uloena

KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #34 v: 21. Leden 2008, 10:50 »

Ja se ted v tech svych telefonech nejak hrabal...  Smajlk Jedna R320 je plne funkcni, ale nefunguje podsvetleni displeje, ale klavesnice ano, a druha R320 neni funkcni vubec, ta ani nejde nastartovat... Ale treba displej z ni fungoval (po prehozeni)... a R520... ta moje stara puvodni funguje, ale prestalo (po rozebrani Roll Eyes) fungovat podsvetleni displeje i klavesnice. Druha R520 funguje, ale ta ma zas odeslej koncak, takze vubec nechyta signal... Jak to ted vosefovat, abych mel jednu plne fcni R320 a jednu plne fcni R520? Cheesy
uloena

Zbyszek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #35 v: 21. Leden 2008, 14:31 »

V souvislosti s Ericssonem R520m se vá¾e jedno prvenství, které není moc známé. Je to první mobil na svìtì s technologii bluetooth. Vlastnì R520 byla takovým zku¹ebním prototypem, ne¾ zaèali vyrábìt T39. Smajlk
uloena
KRTEK
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #36 v: 21. Leden 2008, 15:33 »

To mas recht Smajlk Dodnes to hodne lidi udivi, kdyz jim reknu, at mi treba vizitku preposlou modrozubem Smajlk (kdyz mam v provozu R520m).  A nemuzu zapomenout na kamarada z vejsky, ktery mel tenkrat N6210 a ja R520m. Rikal mi tenkrat, na co ja to BT potrebuju, ze on by to vubec nevyuzil, ze je to na nic... No a rok na to si on poridil T610 a prisel za mnou, jak je to BT uplne super, ze se pres to pripojuje na net na notasu a ze s tim chodi i na zachod a telefon ma v pokoji...  Grin Uplne z toho byl odvazanej Grin... je to ted 4 roky zpatky...  Smajlk
uloena

Zbyszek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #37 v: 26. Leden 2008, 13:47 »

Kdy¾ spustím O2 Active a chci se kouknout na email tak mi to vypí¹e: "Do¹lo k chybì komunikace opakujte nebo kontaktujte poskytovatele slu¾by WAP" Na lince podpory mi øekli, ¾e asi MT není schopen zobrazit po¾adovanou stránku. Huh Jaké jsou zku¹enosti jinde?
uloena
gohagoha
Anonym
« Odpov #38 v: 08. erven 2008, 21:20 »

Ahoj v¹ichni. Mám smutek na du¹i .... "ode¹el" mi mùj vìrný R520m. Teï øe¹ím co koupit. Rozhodnì to bude zase Erik, i kdy¾ u¾ øíznutej Sonym  Angry. Pravdìpodobnì pùjdu do P1i, ale kdybych nìkde narazil na R520m v bezvadném stavu, rozhodnì bych neváhal ani minutu.
g.
uloena
vlad
U¾ivatel
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Pspvk: 65

Zobrazit profil WWW
« Odpov #39 v: 09. erven 2008, 19:54 »

Pìtsetdvacítku mám schovanou v ¹uplíku, bohu¾el pou¾ívat ji nemù¾u, nebo» jsem si ulomil západku, která dr¾í baterii. Jinak zce,la funkèní. Pokud by nìkdo vìdìl, jak tuto závadu opravit, budu velmi vdìèen. Byl to dlouhou dobu mùj nejskvìlej¹í telefon, stále se mi líbí a mám ho rád, i kdy¾ mi ten mizera zkøí¾il dveøe na Meganovi ;-)
uloena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
Zbyszek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #40 v: 11. erven 2008, 10:00 »

Zdravím, kdo by mìl zájem tak jeden se prodává na Aukru. http://aukro.cz/item380369308_ericsson_520m_jako_novy_.html
uloena
Zbyszek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #41 v: 09. Leden 2009, 18:32 »

Ji¾ dlouho se tu nic nedìje a tak pøidám obrázek Erisson Bluetooth Headset HBH-10, které jsem s velkým ¹tìstím koupil toto vzácné pøíslu¹enství.  . Mrknut
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 2 3 [Ve]
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Plusy a minusy R520m
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.012 sekund, 17 dotaz.