SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Leden 2025, 07:43

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142487 příspěvků v 10023 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: T250i - ptejte se
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: T250i - ptejte se  (Zobrazeno 15969 x)
JURO8K
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 08. Květen 2008, 21:27 »

Mozno zalezi na operatorovi, neviem, ale najlepsie by bolo, keby bromhexin napisal, ci ma ten fon customizovany alebo ne, lebo to sa mi nezda, ze normalny necustomizovany a nijak neupravovany Sony Ericsson pri zapnutom tichom rezime prehra zvuk fotaku...  Huh
uložena

bromhexin
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 08. Květen 2008, 22:19 »

Mozno zalezi na operatorovi, neviem, ale najlepsie by bolo, keby bromhexin napisal, ci ma ten fon customizovany alebo ne,

No, vzhledem k tomu ze v prvnim postu se zminuji ze telefon mam od vodafonu a vzhledem k faktu ze ve fotce z menu je ikonka vodafone live, sem predpokladal ze bys mohl uhadnout zdali ho mam ci nemam cust... Cheesy

Jinak zatim vsechny SE od vodafonu ktere sem mel v ruce vydavali behem foceni pri tichem rezimu nejakej zvuk.
« Poslední úprava: 08. Květen 2008, 22:43 od bromhexin » uložena
JURO8K
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 09. Květen 2008, 11:25 »

Jaj, no tak sorry, necekoval som cely tento thread, len som reagoval na tvoju otazku s tym zvukom fotaku, vyssie som si to nepozeral...  Roll Eyes Smajlík A ta otazka bola polozena pod nickom petr_ov, takze aj keby som si rovno presiel cely tento thread, tak by ma to asi nenapadlo, ze neskor reagujem na ineho cloveka...  Smajlík A s tym zvukom to potom bude asi tak, ako pisem vyssie, Vodafone ma asi sucastou svojho softu zakomponovany zvuk fotaku za kazdeho rezimu a zrusis to teda jedine nejakym patchom a najlepsie decustomizaciou...  Mrknutí
uložena

jk
Anonym
« Odpověď #18 v: 14. Květen 2008, 16:51 »

ja fakt neviem, snazim sa , ale neviem najst miesto kde sa na tento telefon da pripevnit snurka Undecided...chcem ho povesit na krk. diikes
uložena
bromhexin
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 14. Květen 2008, 17:26 »

ja fakt neviem, snazim sa , ale neviem najst miesto kde sa na tento telefon da pripevnit snurka Undecided...chcem ho povesit na krk. diikes
na spodni stranu telefonu, po sundani krytu.

« Poslední úprava: 14. Květen 2008, 17:33 od bromhexin » uložena
jk
Anonym
« Odpověď #20 v: 14. Květen 2008, 18:01 »

diiik. zdalo sa mi to ako jedine mozne miesto, ale vyzera to len taky hacik, a vyvliekala sa mi snurka, ale uz to vdaka tebe mam Mrknutí este raz dik.jk
uložena
kaspi
Anonym
« Odpověď #21 v: 19. Květen 2008, 19:43 »

Koupil jsem ho jako dotovanĂ˝ u VF dceøi jako jejĂ­ prvnĂ­ mobil a zatĂ­m OK, akorĂĄt jsem nepøišel na zpĂšsob jak ho spojit s PC. Pøes MyPhoneExplorer, kterĂ˝ používĂĄm pro svoji 750ku, jsem neuspĂŹl  Embarrassed
Nepøišel jste nÏkdo jak to spojení rozchodit Huh
uložena
bromhexin
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 19. Květen 2008, 23:31 »

T250i proste s PC nejde spojit. Takova je realita...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #23 v: 19. Květen 2008, 23:37 »

Stahoval jsem z nÏj do PC nÏjakÊ fotky pøes IR, dýl jsem ho nemÏl... až na to, že jsem je musel stahovat jednu po druhÊ, probÏhlo vše korektnÏ...
uložena
JZ
Anonym
« Odpověď #24 v: 04. Červen 2008, 14:05 »

T250i proste s PC nejde spojit. Takova je realita...
to jako fakt  Sad jakože pøes USB kĂĄbl to s PC (nebo Macem) nijak nepropojĂ­m ani kdybych se zblĂĄznil?
uložena
xzibit
Uživatel
Telefon: zatím žadný.

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 22. Červen 2008, 10:04 »

tenhle mobil jsem už taky jednou dostal doi ruky a moc se mi nelibylo uspoøådåní klåvesnice ratši bych si koupil t650i
uložena
GIFFF
Anonym
« Odpověď #26 v: 10. Říjen 2008, 10:34 »

Ja jsem koupil tento telefon pøes e shop a po 14 dnech ....caputnejde ani zapnout bude nĂĄsledovat servis ale jsem z toho  zklamanĂ˝ a  Angry
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Platforma Sagem (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: T250i - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 17 dotazů.