SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Listopad 2019, 06:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: django
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Primetech Contacts  (Zobrazeno 28374 x)
Petrzlesa
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 1



Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 24. Srpen 2008, 16:21 »

Help.
Potřebuju poradit. Chtěl jsem uskutečnit platbu podle toho super návodu co tu napsal VaRo, ale narazil jsem na zádrhel.
Prostě netušim co mám vybrat v políčku kde se vybírá typ platební karty. Dal jsem tam Visa ( kterou mam), ale to asi nebylo ono  Cry .

Mám účet a kartu od mBank. Nevíte prosím jak na to?
Nebo si snad musím založit nějaký PayPal účet ?

Díky za případnou pomoc
uložena

Punk's not dead, vy volové !!!
patlen
Uživatel
***
Příspěvků: 55


Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 25. Srpen 2008, 05:39 »

Taky mám visu a platil jsem visou.Ovšem musíš mít v bance aktivováno platbu kartou na internetu.Mě tato aktivace u čes.spoř. stála 50 kč,ale pak už nic neřešíš musel jsem tedy den čekat než se to z aktivovalo (ve skutečnosti půl dne a šlo to).Banka sama převede kurz a mě tato aplikace vyšla asi na 134 kč.Takže super.Víc takového softu.
uložena
vlad
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Příspěvků: 65


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 21. Září 2008, 18:49 »

Přidám svou zkušenost s platbou přes PayPal, kterou stránka PrimeTechu také umožňuje. Ta přijde na 19.99 euro, což považuji za naprostou zlodějinu - oněch 200 rublů totiž vychází na něco více než € 5.5. Čili platbu PayPalem jsem stornoval a prokousal se ruštinou, kterou jsem si alespoň oprášil :-) Necelých 10 minut po zaplacení přišel aktivační kód.
« Poslední úprava: 21. Září 2008, 19:50 od vlad » uložena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 07. Říjen 2008, 09:30 »

Urobil som vsetko podla toho navodu a bezi i to skvele iba keby sa to dalo integrovat do telefonu ako default zoznam ako to bolo pri Quicontakte na P900.. inak klobuk dolu rusaci su borci... Diky aj Vam

Cuus
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
SteveOP
Anonym
« Odpověď #34 v: 02. Prosinec 2008, 17:41 »

Help, aktivoval jsem za 200 rublů Primetech, verzi 2.16, ale v programu mám azbuku, jen nastavení je v angličtině... Co s tím, poradí mi měkdo? Nikde se změna jazyka nenabízí. Anebo co když program v G900 smáznu a nainstaluju znova? Bude platný kód který mi přišel po zaplacení i pro opakovanou instalaci?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #35 v: 02. Prosinec 2008, 17:48 »

Kód platí i na opakovanou instalaci, je vázán pouze na IMEI = není přenosný na jiný smárt. Pamatuji-li se, výběr jazyka probíhá při instalaci.. Odinstaluj a nainstaluj znovu se správným výberem jazyka. Zadej kód a aplikaci zrestartuj. Pak už jen užívej...
uložena
Deathless
Anonym
« Odpověď #36 v: 03. Prosinec 2008, 14:54 »

Nazdar. Prosim Vas objednal som to podla navodu... trochu rusky citat viem, ale pri platbe nakolko mam VISU tak som zvolil visa cyberplatba ci take nieco, hodilo ma to na inu stranku a platba podla mna prebehla v poriadku "vas platen prosel" ci daco take bol nadpis a info o zakazke + 200rublov tam bolo spomenutych...Nasledne dalsie okno ako je v navode mi uz nevybehlo...hodilo ma to na hlavnu stranku obchodu... pri kontrovani objednavky tam je platba ze "net". pozrel som internet banking  a tiez sa neodratalo z uctu este...treba pockat??? platil som vselico kartou no odpis z uctu prebehol takmer okamzite... poradte. vdaka
uložena
Deathless
Anonym
« Odpověď #37 v: 03. Prosinec 2008, 15:03 »

aa uz je vsetko ok. po kliknuti na cislo objednavky uz je napisane  "Оплата принята: Да"  a aj v prehlade objednavok. Teraz ostava cakat na kod. uz prisli tri maily...kod zatial nie. vie niekto napisat kolko mailov pride? teda v ktorom mam cakat ten kod...lebo az tak zdatny v rustine niesom aby som to vsetko cital...  Smajlík
uložena
synologic
Uživatel
***
Telefon: SE G900
Příspěvků: 25



Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 07. Prosinec 2008, 14:39 »

To Varo - moc dík za ten návod, už mi to taky fachá. Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #39 v: 06. Únor 2009, 14:08 »

Možná, pro někoho, dobrá rada....

Máte-li u kontaktu několik telefonních čísel a máte problém s jejich přepínáním/výběrem před voláním, pak toto jednoduše ošéfujete tahem (pstu/stylusu) po displeji z pravého horního rohu přes obrázek kontaktu do jeho levého dolního rohu - viz mnou simulovaný "modrý tah" po displeji:

uložena
girus
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 151



Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 01. Červen 2009, 20:22 »

keby mi vedel niekto pomoct s platbou poprosim vas o kontakt na [email protected] alebo skype girussx. najlepsie zo slovenska. vdaka...
uložena
Simpranos
Anonym
« Odpověď #41 v: 27. Červen 2009, 08:56 »

Vím,že se asi teď projevím jako pitomec,ale já si s tím fakt nevim rady.. EmbarrassedUž jsem nad tím zabil takovýho času a výsledek žádnej!!Proto prosím,zda-li by se tu nenašel někdo,kdo by mi to byl ochoten koupit a ja bych se s nim vyrovnal..Samozřejmě s nějakýma penězma navíc..Prosím,bylo by to možné?Díky..Popřípadě pište na můj mail : [email protected]
uložena
king_of_freedom
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X1i, HTC Desire S
Příspěvků: 47



Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 07. Červenec 2009, 23:15 »

Tak jsem stáhnul, koupil a funguje skvěle! A za tu cenu - no nekup to.. Velké THX to VaRo za návod. Sám bych se tou ruštinou asi neprokousával. Sice jsem z K.Varů, nějaké ty základy mám, ale teď už přeci jen žiju v UK  Cheesy Snad bude více takových super aplikací za takovou cenu. To bych potom neviděl problém vlastnit vše legálně
uložena

Moto M3888 -> Phil [email protected] -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
cernakobra
Anonym
« Odpověď #43 v: 08. Září 2009, 12:45 »

 :Tak se dnes zadarilo, povedlo se objednat. Prokousal jsem rustinou diky Google prekladaci a pres Ge banku to vyslo na 113 ,- Kč. parada. Mej te se
uložena
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 06. Listopad 2009, 11:40 »

Zdravím, potřeboval bych radu. Právě jsem si zakoupil tuto super aplikaci a před chvilkou mi přišel kod. Po zadání do aplikace tam kod zůstane, to je asi v pořádku, ale stále mi nejde volat. Samozřejmě jsem smarta zrestartoval a stále nejde. Má se ještě něco udělat?
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 19 dotazů.