SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Listopad 2019, 06:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: django
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Strana: 1 2 3 4 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Primetech Contacts  (Zobrazeno 28372 x)
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« v: 10. Prosinec 2007, 14:20 »

pro vsechny kdo maji SEiPhone

http://www.primetech.ru/products/primecont/instruct.php

jenom sehnat medicinu nebo alespon zjistit kde koupit :-(
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Jozinzbazin
Uživatel
***
Příspěvků: 22


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 10. Prosinec 2007, 14:40 »

Bud jsem slepej nebo nevidim. Marne hledam instalacni soubor. Nebo se to instaluje jinak? v te stazene zipce to neni.  Undecided
JZB
uložena
Pipa
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPAQ614c
Příspěvků: 502



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 10. Prosinec 2007, 14:43 »

je to ke stazeni primo z jejich webu, a vypada to free

http://www.primetech.ru/downloads/prcontact.zip
uložena

MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
Jozinzbazin
Uživatel
***
Příspěvků: 22


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Prosinec 2007, 15:35 »

To Pipa, díky.
JZB
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 10. Prosinec 2007, 15:39 »

je to ke stazeni primo z jejich webu, a vypada to free

http://www.primetech.ru/downloads/prcontact.zip


zda se FREE ale je to demo - funguje vse pouze nefunguje volani a SMS - muzete testovat pouze na MMS

pozor na to - vse se nastavuje rucne v INI souboru na karte !!!!!
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
derby00
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 9



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 20. Duben 2008, 07:22 »

Jiř je novější verze,

lze zakoupit bez problémů - tedy jen se prolouskat ruštinou na:
http://www.softkey.ru/catalog/program.php?sphid=16010301&ID=35315

Už ho mám koupený týden a jsem maximálně spokojen. Cena mě vyšla se vším všudy na cca 270kč
uložena

Mobile Evolution: L7089, S35i, OT501, N3310, CMD-J7, T300, Z200, T630, K700, K750, P1i
wabi M600i
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Duben 2008, 14:14 »

 Shocked  a šlape ti normálně bez problémů Huh
uložena
Inter
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 24. Červenec 2008, 11:15 »

Jiř je novější verze,

lze zakoupit bez problémů - tedy jen se prolouskat ruštinou na:
http://www.softkey.ru/catalog/program.php?sphid=16010301&ID=35315

Už ho mám koupený týden a jsem maximálně spokojen. Cena mě vyšla se vším všudy na cca 270kč

prosim tě a od softkey ti pak přijde plná verze nebo jen nějaký aktivační kód který máš vložit do demoverze. ja totiž nemužu demoverzi nikde sehnat, kdyby nekdo mohl, uploadnete pls, diky
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Příspěvků: 379



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 24. Červenec 2008, 21:46 »

Prijde ti kod. pri objednavce se zadava IMEI telefonu.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
rombo1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10
Příspěvků: 374



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 27. Červenec 2008, 10:55 »

ked mi niekto poradi postup ako to kupit, budem mu zaviazany

ja som sa uz aj regol na tej stranke tusim, aj som to objednal, ale nevedel som co dalej....

a tak by som tie kontakty chcel....
uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
VaRo
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Srpen 2008, 14:42 »

Primetech Contacts nyní povýšily na verzi 2.16. Krom mnoha vylepšení přibyla i možnost světlého skinu, což se v těchto slunečných dnech může hodit (viz screeny):



Dnes jsem již neodolal a licenci ke kontaktům jsem zaplatil. Stále stojí 200,00 rublů, což mi má banka převedla na blok 133,42 Kč... Nyní čekám na email s registračním kódem vygenerovaným pro IMEI mé P1-ky... tak snad se brzy dočkám.  Mrknutí

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #11 v: 05. Srpen 2008, 13:24 »

Tak aktivační kód právě dorazil. A pro Ty z Vás, co uvažují o této investici pár informací.

1. Po registraci a zaplacení 200,00 Rublů (vč. 18 %-ní DPH) vám na registrovaný mail přijde pár zpráv. Jedna o tom, kde můžete sledovat průběh své zakázky. Aktivační kód dle informace na netu dodavatele by měl dorazit do 3 pracovních dnů. Viz screen (s údajem, že zakázka se zpracovává):



2. Po zpracování zakázky a zaslání aktivačního kódu je stav zakázky změní takto:




Jak tu již bylo několikrát zmíněno, aktivační kód je generován k IMEI-přístroje = je nepřenosný a jeho podoba je tato:



Jen doplním, že po zadání aktivačního kódu je třeba aplikaci/smárta zrestartovat a pak již vše chodí, jak má...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #12 v: 08. Srpen 2008, 16:05 »

Po pár dnech používání Primetech Contacts (v. 2.16):




Po spuštění aplikace se začnou načítat kontakty:




Záklaní nastavení můžete provést ve 3 krocích/záložkách:

po výběru "settings"




Aktuální verze aplikace již nabízí možnost výběru z 5 skinů, některé z nich vypadají takto:




Hledání kontaktů může probíhat několika způsoby. Jogdialem, rolováním na dotykovém displeji (ala iPhone), zadáváním písmen na qwerty klávesnici, či výběrem písmen na virtuální obrazovce. (Jog dialem lze i potvrzovat výběr).




Pokud používáte pouze DEMO verzi dostanete se do úrovně kontaktu:



Po další volbě: Call/Sms/Mms či Add., která umožňuje v ostré verzi další úpravy:



se u DEMO verze vrátíte zpět do seznamu. V ostré verzi vše funguje jak má...

Má-li kontakt více položek u telefonů, výběr mezi nimi probíhá na dotykovém displeji pohybem "nahoru" na ikoně s číslem kontaktu. Zpět o úroveň se v aplikaci dostanete pohybem "z prava do leva" na displeji. Výběr lze též provádět pohybem "z leva do prava" na displeji.
uložena
rombo1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10
Příspěvků: 374



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Srpen 2008, 16:08 »

co potrebujem k tomu aby som to mohol zaplatit??? potrebujem mat niekde otvoreny ucet?

alebo najde obetuje niekto so mnou par minut na icq aby mi pomohol objednat tieto kontatky, pls pls?
« Poslední úprava: 14. Srpen 2008, 16:12 od rombo1 » uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
pokemon
Anonym
« Odpověď #14 v: 15. Srpen 2008, 19:32 »

co potrebujem k tomu aby som to mohol zaplatit??? potrebujem mat niekde otvoreny ucet?

alebo najde obetuje niekto so mnou par minut na icq aby mi pomohol objednat tieto kontatky, pls pls?

da se to vyresit takhle dojdi na mbank.sk zridis si tam ucet zdarma a ani sluzby neplatis nech si poslat platebni kart taky zdarma a pak uz neni problem se zaregistrovat a zaplatit .)
uložena
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 16. Srpen 2008, 12:26 »

A vážně by nešlo aby, když někomu pošlu požadovanou částku na český účet společně s IMEI telefonu, aby mu tu aplikaci objednal? Ten kdo už ji má tak to pro něj bude hračka na pár minut (nebo se pletu?). Nechce se mi zřizovat kartu na platbu přes net,jen kvůli jedné věci  Undecided

Aplikace se mi dost líbí a chtěl bych si jí pořídit, díky moc, za případnou ochotu
« Poslední úprava: 16. Srpen 2008, 12:47 od ReVoL » uložena
rombo10
Anonym
« Odpověď #16 v: 16. Srpen 2008, 14:53 »

co potrebujem k tomu aby som to mohol zaplatit??? potrebujem mat niekde otvoreny ucet?

alebo najde obetuje niekto so mnou par minut na icq aby mi pomohol objednat tieto kontatky, pls pls?

da se to vyresit takhle dojdi na mbank.sk zridis si tam ucet zdarma a ani sluzby neplatis nech si poslat platebni kart taky zdarma a pak uz neni problem se zaregistrovat a zaplatit .)
ja mam ucet v banke, mam aj embosovanu kartu, platim cez net na ebay kazdy tyzden, ale ako zaplatit tieto kontakty.... tak to fakt neviem...
uložena
mirekhaj
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 16. Srpen 2008, 15:38 »

Rád bych se přidam,pokud by se našel někdo kdo by mi to dokázal objednat,peníze pošlu předem,samozřejmě i rád přidám něco naví,,email i IMEI tel. taky.díky moc by jste mě potešili.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #18 v: 16. Srpen 2008, 16:24 »

Množí se mi dotazy na koupi. V mimořádném případě někomu mohu pomoci, ale až po tom, co to zkusí sám!
(Mám na práci spoustu jiných a smysluplnějších věcí...)

Abych nebyl za psa, stručný postup:

1. objednávku provedete zde: http://www.softkey.ru/catalog/program.php?sphid=16010301&ID=35315

2. na tomto linku dole na stránce prodejce najdete:


tím potvrdíte koupi 1x manažera kontaktů v aktuální verzi za 200,00 Rublů s kompletací zakázky do 1-3 pracovních dnů

3. dále postoupíte na další krok objednávky:



zde již zadávate IMEI svého smárta, nezapomeňte zatrhnout okénko, že jste seznámeni s licenčními podmínkami  ... viz screen

to byla horní polovina obrazovky, v dolní pak ještě musíte vyplnit další údaje:



vpravo dole dáte dalee a...

4. Tím se přiblížíme k finalizaci objednávky, obrazovka nám nyní nabídne rekapitulaci objednávky, kde vše (zejména IMEI) důkladně zkontrolujeme!



vpravo dole stále ještě máme možnost vrátit se o krok zpět nebo zakázku/objednávku potvrdit (tím ještě nic neplatíte)...

5. Po potvrzení zakázky se dostanete na platbu:



po potvrzení Oplatit se dostanete do platebních údajů:



zde vyplníte číslo své platební karty, její platnost a 3-místné bezpečnostní číslo (je uvedeno na zadní straně karty), nakonec antispamový kód a můžete definitivně zaplatit, pak již obdržíte screen uvedený výše a to:



máte-li zeleně vypsáno Da u platby, zbývá vám již jen čekat na několi e-mailů od prodejce, které vás budou informovat o průběhu zakázky a poslední vám dodá i aktivační kód, po jeho zadání nezapomeňtě smárta zrestartovat a pak už jen užívejte kontakty ala iPhone...

Máte-li už zakázku zkompletovanou, ale neproběhla vám žádná platba, pak máte u zakázky u platby místo zeleného "Da" červené "Net" (samo azbukou) - viz screen:


Vlevo nahoře potvrďte záložku "Oplatit zakaz" (zaplatit zakázku) a dostanete se k bodu 5, zadáte platební údaje a máte hotovo...

Snad jsem to napsal dost srozumitelně...  Mrknutí
uložena
rombo1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, X10
Příspěvků: 374



Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 17. Srpen 2008, 18:08 »

dakujeme Varo, spravil si to skvele

vsetko prebehlo tak ako malo, teda az po platbu, bo dalej som sa este nedostal, cakam na emaily od sellera

ale chcem sa este spytat ako stiahnem to demo? bo nikde tam nevidim tlacidlo "download" a to som uz vyskusal
kliknut na vsetky linky ktore su pri tych kontaktoch... jedine co sa mi podarilo stiahnut, tak to je ta verziu z
prveho postu 1.18, ale tu 2.16 neviem najst, mozes poradit please please, kujeeem

/ReVoL dakujem, moc si mi pomohol
« Poslední úprava: 17. Srpen 2008, 18:56 od rombo1 » uložena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 17. Srpen 2008, 18:42 »

Vpravo je Download

http://www.primetech.ru/productseng/pcontuiqeng/eng/

Návod výborný, jen nemám kartu, kde bych měl povolené platit přes net. Zkusím však někoho splašit jestli by mi to nezaplatil, Díky moc VaRo
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #21 v: 19. Srpen 2008, 08:21 »

Dle ohlasů vidím, že koupě aktivace ostré verze už není problém, tak to jsem rád...  Mrknutí
Pár nových informací o aktuální verzi Primetech Contacts najdete též zde:
http://www.sep1i.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=185:kontakty-ve-stylu-iphone-ii&catid=37:software-p1i&Itemid=63
uložena
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 20. Srpen 2008, 12:17 »

Takže,dnes som všetko spravil podľa VaRo-vho návodu, zaplatil a za 5 minút prišiel kód Shocked Shocked Shocked!!!
Špeciálne poďakovanie pre VaRa za super návod. Mrknutí
uložena
romaneek1
Uživatel
***
Příspěvků: 7


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 21. Srpen 2008, 06:26 »

To máš štěstí.. Také jsem zakoupil aplikaci podle zde uvedeného návodu a to už 19.8 cca. v 16:00.. zatím mi přišel pouze jediný mailík a bez kódu..   Huh
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #24 v: 21. Srpen 2008, 09:42 »

romaneek1 - vydrž, brzy už určitě dorazí...  Smajlík

SikoEricsson - dík za kompliment, to byl teda fofr...  Mrknutí

Jinak malý postřeh, pro ty, kteří mají, stejně jako já, QWERTZ klávesnici, v Primetech Contacts je softwarově použita QWERTY klávesnice (mám přehozené Z<=>Y)...
uložena
patlen
Uživatel
***
Příspěvků: 55


Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 21. Srpen 2008, 14:04 »

Aplikaci jsem koupil dle Vašeho návodu.Kód právě přišel.Aplikace aktivovaná.Doba dodání 2 dny.Super a díky.Prosím další legální a takhle levný soft.
uložena
patlen
Uživatel
***
Příspěvků: 55


Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 21. Srpen 2008, 14:07 »

Právě mi přišel druhý email na mé imei ale s jiným kódem.TaKŽE teď mám kódy dva......Tak díky Rusko
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #27 v: 21. Srpen 2008, 14:16 »

no Vašku, a to sis určitě ve škole říkal, ruština - k ničemu nebude, no a vidíš jak se ti teď hodí. Super postup!  Cheesy
uložena
patlen
Uživatel
***
Příspěvků: 55


Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 22. Srpen 2008, 07:11 »

Potřebuji poradit.Pokud otevřu kartu kontaktu a mám tam jeho fotku číslo atd. jak se dá vrátit zpět do seznamu?Nijak na to nemou přijít a když zmáčknu boční tlačítko pro zpět tak mě to vyhodí na hlavní obrazovku a aplikaci musím znovzú spustit.dík
uložena
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 22. Srpen 2008, 07:52 »

Potřebuji poradit.Pokud otevřu kartu kontaktu a mám tam jeho fotku číslo atd. jak se dá vrátit zpět do seznamu?Nijak na to nemou přijít a když zmáčknu boční tlačítko pro zpět tak mě to vyhodí na hlavní obrazovku a aplikaci musím znovzú spustit.dík
Prejdi prstom po obrazovke z prava do ľava.
uložena
Petrzlesa
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 1



Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 24. Srpen 2008, 16:21 »

Help.
Potřebuju poradit. Chtěl jsem uskutečnit platbu podle toho super návodu co tu napsal VaRo, ale narazil jsem na zádrhel.
Prostě netušim co mám vybrat v políčku kde se vybírá typ platební karty. Dal jsem tam Visa ( kterou mam), ale to asi nebylo ono  Cry .

Mám účet a kartu od mBank. Nevíte prosím jak na to?
Nebo si snad musím založit nějaký PayPal účet ?

Díky za případnou pomoc
uložena

Punk's not dead, vy volové !!!
patlen
Uživatel
***
Příspěvků: 55


Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 25. Srpen 2008, 05:39 »

Taky mám visu a platil jsem visou.Ovšem musíš mít v bance aktivováno platbu kartou na internetu.Mě tato aktivace u čes.spoř. stála 50 kč,ale pak už nic neřešíš musel jsem tedy den čekat než se to z aktivovalo (ve skutečnosti půl dne a šlo to).Banka sama převede kurz a mě tato aplikace vyšla asi na 134 kč.Takže super.Víc takového softu.
uložena
vlad
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Příspěvků: 65


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 21. Září 2008, 18:49 »

Přidám svou zkušenost s platbou přes PayPal, kterou stránka PrimeTechu také umožňuje. Ta přijde na 19.99 euro, což považuji za naprostou zlodějinu - oněch 200 rublů totiž vychází na něco více než € 5.5. Čili platbu PayPalem jsem stornoval a prokousal se ruštinou, kterou jsem si alespoň oprášil :-) Necelých 10 minut po zaplacení přišel aktivační kód.
« Poslední úprava: 21. Září 2008, 19:50 od vlad » uložena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
andys007
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10i
Příspěvků: 194



Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 07. Říjen 2008, 09:30 »

Urobil som vsetko podla toho navodu a bezi i to skvele iba keby sa to dalo integrovat do telefonu ako default zoznam ako to bolo pri Quicontakte na P900.. inak klobuk dolu rusaci su borci... Diky aj Vam

Cuus
uložena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedľa,... Xperia X10i zase späť  Cheesy
SteveOP
Anonym
« Odpověď #34 v: 02. Prosinec 2008, 17:41 »

Help, aktivoval jsem za 200 rublů Primetech, verzi 2.16, ale v programu mám azbuku, jen nastavení je v angličtině... Co s tím, poradí mi měkdo? Nikde se změna jazyka nenabízí. Anebo co když program v G900 smáznu a nainstaluju znova? Bude platný kód který mi přišel po zaplacení i pro opakovanou instalaci?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #35 v: 02. Prosinec 2008, 17:48 »

Kód platí i na opakovanou instalaci, je vázán pouze na IMEI = není přenosný na jiný smárt. Pamatuji-li se, výběr jazyka probíhá při instalaci.. Odinstaluj a nainstaluj znovu se správným výberem jazyka. Zadej kód a aplikaci zrestartuj. Pak už jen užívej...
uložena
Deathless
Anonym
« Odpověď #36 v: 03. Prosinec 2008, 14:54 »

Nazdar. Prosim Vas objednal som to podla navodu... trochu rusky citat viem, ale pri platbe nakolko mam VISU tak som zvolil visa cyberplatba ci take nieco, hodilo ma to na inu stranku a platba podla mna prebehla v poriadku "vas platen prosel" ci daco take bol nadpis a info o zakazke + 200rublov tam bolo spomenutych...Nasledne dalsie okno ako je v navode mi uz nevybehlo...hodilo ma to na hlavnu stranku obchodu... pri kontrovani objednavky tam je platba ze "net". pozrel som internet banking  a tiez sa neodratalo z uctu este...treba pockat??? platil som vselico kartou no odpis z uctu prebehol takmer okamzite... poradte. vdaka
uložena
Deathless
Anonym
« Odpověď #37 v: 03. Prosinec 2008, 15:03 »

aa uz je vsetko ok. po kliknuti na cislo objednavky uz je napisane  "Оплата принята: Да"  a aj v prehlade objednavok. Teraz ostava cakat na kod. uz prisli tri maily...kod zatial nie. vie niekto napisat kolko mailov pride? teda v ktorom mam cakat ten kod...lebo az tak zdatny v rustine niesom aby som to vsetko cital...  Smajlík
uložena
synologic
Uživatel
***
Telefon: SE G900
Příspěvků: 25



Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 07. Prosinec 2008, 14:39 »

To Varo - moc dík za ten návod, už mi to taky fachá. Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #39 v: 06. Únor 2009, 14:08 »

Možná, pro někoho, dobrá rada....

Máte-li u kontaktu několik telefonních čísel a máte problém s jejich přepínáním/výběrem před voláním, pak toto jednoduše ošéfujete tahem (pstu/stylusu) po displeji z pravého horního rohu přes obrázek kontaktu do jeho levého dolního rohu - viz mnou simulovaný "modrý tah" po displeji:

uložena
girus
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 151



Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 01. Červen 2009, 20:22 »

keby mi vedel niekto pomoct s platbou poprosim vas o kontakt na [email protected] alebo skype girussx. najlepsie zo slovenska. vdaka...
uložena
Simpranos
Anonym
« Odpověď #41 v: 27. Červen 2009, 08:56 »

Vím,že se asi teď projevím jako pitomec,ale já si s tím fakt nevim rady.. EmbarrassedUž jsem nad tím zabil takovýho času a výsledek žádnej!!Proto prosím,zda-li by se tu nenašel někdo,kdo by mi to byl ochoten koupit a ja bych se s nim vyrovnal..Samozřejmě s nějakýma penězma navíc..Prosím,bylo by to možné?Díky..Popřípadě pište na můj mail : [email protected]
uložena
king_of_freedom
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X1i, HTC Desire S
Příspěvků: 47



Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 07. Červenec 2009, 23:15 »

Tak jsem stáhnul, koupil a funguje skvěle! A za tu cenu - no nekup to.. Velké THX to VaRo za návod. Sám bych se tou ruštinou asi neprokousával. Sice jsem z K.Varů, nějaké ty základy mám, ale teď už přeci jen žiju v UK  Cheesy Snad bude více takových super aplikací za takovou cenu. To bych potom neviděl problém vlastnit vše legálně
uložena

Moto M3888 -> Phil [email protected] -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
cernakobra
Anonym
« Odpověď #43 v: 08. Září 2009, 12:45 »

 :Tak se dnes zadarilo, povedlo se objednat. Prokousal jsem rustinou diky Google prekladaci a pres Ge banku to vyslo na 113 ,- Kč. parada. Mej te se
uložena
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 06. Listopad 2009, 11:40 »

Zdravím, potřeboval bych radu. Právě jsem si zakoupil tuto super aplikaci a před chvilkou mi přišel kod. Po zadání do aplikace tam kod zůstane, to je asi v pořádku, ale stále mi nejde volat. Samozřejmě jsem smarta zrestartoval a stále nejde. Má se ještě něco udělat?
uložena
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 10. Listopad 2009, 18:38 »

Prosím, mohl by mi někdo poradit? Přišel mail, do aplikace (kterou už jsem měl nainstalovanou několik měsíců) jsem místo DEMO zadal kod z mailu. Kod je v aplikaci uložený. (když jsem zkoušel zadat jiný, vždy zmizel a bylo tam zase DEMO). Přes Swiss managera aplikaci ukončím, zkoušel jsem i restart celého telefonu, stále se aplikace jeví jako demo. Udělal jsmě nějakou chybu? Proč to nejde? Děkuju za rady
uložena
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 26. Listopad 2009, 22:17 »

Mohl by mi aspoň někdo, kdo tu aplikaci má:
a) napsat, že je to divné nebo
b) se mi vysmát, že dělám něco špatně?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #47 v: 27. Listopad 2009, 08:20 »

Zkusil bych aplikaci přeinstalovat. Samo počítám, že před instalací projdeš a ručně smázněš i případné zbytky po automatické odinstalaci. Pak zadej kód do čistě a čerstvě nainstalované aplikace. Nevím o nikom jiném, kdo by měl tento problém....
uložena
ReVoL
Uživatel
***
Telefon: SE P1i
Příspěvků: 41


Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 27. Listopad 2009, 10:57 »

Děkuju za odpověď, novou instalaci jsem provedl a i jsem smazal složku co tam zůstala, na pam.kartě složka Primetech. Po nové instalaci stejný problém.
Zkusil jsem projet soubory co jsou v té složce a jeden texťák obsahoval uložený registrační kod, tak jsem texťák smazal, vytvořil nový, do něj uložil ten kod v úplně stejné tvaru a ejhle, ono to funguje a ani to nechtělo restart smarta, nechápu, každopádně díky
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #49 v: 27. Listopad 2009, 13:42 »

Rádo se stalo, hlavně že to už valí...  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 4 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.077 sekund, 18 dotazů.