SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Øíjen 2024, 15:34

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Svátek jako celodenní událost
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Svátek jako celodenní událost  (Zobrazeno 11573 x)
VaRo
Anonym
« v: 03. Øíjen 2007, 15:14 »

Pokud by Vás zajímalo, jak mít ve svém SE neustále pøehled o tom, kdo má právì svátek, mohlo by Vás zajímat to, co dále popí¹u. Pro ty, kteøí jsou ji¾ "pokroèilej¹í pionýøi" a toto berou za banalitu, má omluva...  Mrknutí, ostatním to, snad, pomù¾e.

Postup:

1. Nav¹tivte následující link, kde dole, po vyplnìní e-mailu, zdarma stáhnete pøes tlaèítko "download" soubor, který se Vás po spu¹tìní v PC dotá¾e na rok a na stát, jeho¾ svátky chcete do MS Outlooku nainstalovat.
link (Outlook® NameDays):
http://www.kalmstrom.nu/products/outlook/outlooknamedays/demonstrations/

2. Pomocí PC suite pro SE provedete synchronizaci SE s PC. Pokud Vám pùjde skuteènì jen o svátky, zvolte ruèní nastavení synchronizace a tam za¹krtnìte synchronizaci pouze u kalendáøe. Tip - v ka¾dém pøípadì doporuèuji pøed sychronizací provést v SE v kontaktech pomocí správce kontakù zálohu kontaktù na pamì»ovou kartu, je to zcela jednoduchá a rychlá operace (stejnì jako pøípadná obnova kontaktù z pamì»ové karty zpìt do SE). Samozøejmì si mù¾ete provést i celou zálohu pomocí PC suitu, s její obnovou ale nemám ty nejlep¹í zku¹enosti...

3. Po provedené synchronizaci si zkontrolujte kontakty a po vstupu do kalendáøe se vám svátky se jmény nastaví v SE jako celodenní událost - viz mé 2 následující screeny a pak u¾ jen u¾ívejte...  Mrknutí

« Poslední úprava: 03. Øíjen 2007, 17:16 od VaRo » ulo¾ena
petr1
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 03. Øíjen 2007, 20:24 »

Super vìc . Díky
Jeden malý dotaz po synchronizaci se mi v telefonu ukázalo pouze 122 jmen(od ¾áøí do prosince v¹echny dny ok, od záøí do srpna pouze pár jmen  a od èervence do ledna v kalendáøi v telefonu nemám jména ¾ádná. V Outlooku v kalendáøi mám ale  v¹echna jména v poøádku od ledna 2007 do prosince 2007.
ulo¾ena

SE R 320  SE T10 SE T39 SE T68 SE T610 SE P990 P1i Xperia X1
VaRo
Anonym
« Odpovìï #2 v: 03. Øíjen 2007, 20:46 »

Mám to stejnì, pøí¹tí rok bude i 29.únor, dle mého bude tøeba nahrát svátky do Outlooku znovu a myslím, ¾e se budou synchronizovat jen novej¹í = aktuální události... tedy u¾ na celý rok 2008   Mrknutí
ulo¾ena
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 04. Øíjen 2007, 13:17 »

Super vìc . Díky
Jeden malý dotaz po synchronizaci se mi v telefonu ukázalo pouze 122 jmen(od ¾áøí do prosince v¹echny dny ok, od záøí do srpna pouze pár jmen  a od èervence do ledna v kalendáøi v telefonu nemám jména ¾ádná. V Outlooku v kalendáøi mám ale  v¹echna jména v poøádku od ledna 2007 do prosince 2007.

rekl bych ze je to o nastaveni synchronizace - kalendar se normalne synchronizuje jen ve vybranem obdobi proto v outlooku vsechno ve founu jen cast
ulo¾ena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MIKE-BIKER
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White
Pøíspìvkù: 1031

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 04. Øíjen 2007, 14:34 »

Mùj postøeh - dobrá vìc. Lep¹í by ov¹em bylo, kdyby to ¹lo udìlat pomocí nìjaké aplikace, aby to pøípadnì upozoròovalo jen na oznaèené svátky a zbyteènì se to nepletlo v kalendáøi. Poøád budu mít pocit, ¾e jsem nìco pro¹vihl.  Cheesy . Díky pionýre VaRo za pøínos. Cool
« Poslední úprava: 04. Øíjen 2007, 14:38 od MIKE-BIKER » ulo¾ena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
Petr H.
U¾ivatel
Telefon: S.E. G502
Pøíspìvkù: 26

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 05. Øíjen 2007, 14:05 »

Tak u¾ to mám v M600i taky. Bohu¾el ale, nevím proè, v polo¾ce "Dnes" mám u "Kalendáøe" poøád (0). I po opakovaným restartu se mi tam ¾ádná událost nezobrazuje. V kalendáøi ale jména jsou, tak jak to má být.
Nedìlá vám to nìkomu taky? Nikde jsem nena¹el nastavení, zdali se má v polo¾ce "Dnes" zobrazovat tøeba jen urèitý typ události a urèitý typ ne...
 Embarrassed
ulo¾ena
MIKE-BIKER
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White
Pøíspìvkù: 1031

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 05. Øíjen 2007, 22:25 »

Tak to bych bral já! Svátky tìch co potøebuju mám jako opakovaèky u¾ zadané, narozky taky a svátky potøebuju jen pro info. Kdy¾ mám u dnes !, tak mì to mate.  Cheesy
ulo¾ena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
VaRo
Anonym
« Odpovìï #7 v: 03. Leden 2008, 11:19 »

Aktualizujte si celodenní události (jmeniny) pro rok 2008

po synchronizaci kalendáøe P1i<->Outlook je celý pøestupný r.2008 ji¾ správnì "ojmenován"  Mrknutí

ulo¾ena
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 03. Leden 2008, 21:34 »

hosi to vsichni mate Outlook - to nikdo nepouziva Lotus Notes??
ulo¾ena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
teloveda
U¾ivatel
Telefon: p1i
Pøíspìvkù: 30

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 14. Leden 2008, 21:43 »

Mam maly problem chtel jsem to zkusit ale synchronizace mi nabidne jenom kontakty a zalozky nemuzu nikde najit kalendar ani nic jinyho.Muzete mi poradit.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #10 v: 14. Leden 2008, 22:06 »

Má¹-li nainstalovaný PC Suite, pak pøipoj smárta k PC v re¾imu telefon, pak si vyber zálo¾ku "Soubor" -> "Správce synchronizace" -> "Nastavení"

ulo¾ena
teloveda
U¾ivatel
Telefon: p1i
Pøíspìvkù: 30

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 14. Leden 2008, 22:28 »

to vsechno mam ale v kategorii mas kontakty,kalendar,ukoly,poznamky,e-mail,zalozky.Aja tam mam pouze kontakty a zalozky.Neda se to nekde nastavit?
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #12 v: 02. Leden 2009, 18:52 »

Nazrál èas pro aktualizaci svátkù pro rok 2009:

ulo¾ena
lord_sef
Anonym
« Odpovìï #13 v: 04. Leden 2009, 22:11 »

dal jsem si to omylem do outloku 2x, pls. jak to cele z outloku smazu najednou? diky
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #14 v: 01. Leden 2010, 12:03 »

Opìt tu máme nový rok => aktualizujte si jména svátkù na rok 2010.

Soubor stáhnìte opìt zde:
http://www.kalmstrom.nu/products/outlook/outlooknamedays/demonstrations/

... soubor rozbalte, spus»te instalaci a vyberte po¾adovaný jazyk a rok, nakonec synchronizujte svùj mobil s outlookeme a hotovo.

(Platí pro obyèejné mobily i smárty)
« Poslední úprava: 01. Leden 2010, 13:01 od VaRo » ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Svátek jako celodenní událost
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 19 dotazù.