SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Øíjen 2024, 16:10

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MyPhoneExplorer 1.6.6 ji¾ umí zobrazit kontakty z telefonu P1i
Strana: 1 2 [3]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: MyPhoneExplorer 1.6.6 ji¾ umí zobrazit kontakty z telefonu P1i  (Zobrazeno 26989 x)
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #30 v: 05. Èerven 2008, 08:35 »

Musi to fungovat. Skus natvrdo pripojit com por, pokial mas nejaky bt program, napr. blusoleil, pripoj, zobraz status, a vyber tento port aj v mpe.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Manas
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 63

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 05. Èerven 2008, 12:35 »

Tak bohu¾el. I kdy¾ jsem pøipojený pøes PC Suite a otevøu si MPE a zadám Com pro pøipojení pøes Bluetooth, tak mi to mobil nenajde (jedná se o Bluetooth komunikaèní port).....
Podívej se do sveho software k bluetooth (widcomm, bluesoleil atd), jaké slu¾by se Ti vytvoøily po spárování telefonu. V pøípadì, ¾e tam najde¹ Bluetooth modem - u mne ve widcomm je slu¾ba oznaèena (P1) Dial-up Networking. Kdy¾ zada¹ properties uká¾e se Ti hned po otevøení nastavení Bluetooth Modemu a èíslo portu COM, který pou¾ívá. To samé jde zjistit v ovládacím panelu windows "Mo¾nosti telefonu a modemu". Toto èíslo portu k Bluetooth modemu, který pou¾ívá Tvùj telefon, zadej v nastavení do MPE. Nezadávej Bluetooth komunikaèní port - jak pí¹e¹.
ulo¾ena
svami
Anonym
« Odpovìï #32 v: 06. Èerven 2008, 09:33 »

Tak sláva. Koneènì se to povedlo a jsem pøipojený pøes Bluetoots. Pøipojení pøes Modem Bluetoots com se mi pøi pøihla¹ování na MPE vùbec nezobrazovalo. Bylo nutné ho v nastavení Bluetoots  zprovoznit  a nastavit. Kdy¾ jsem mìl SE K750, tak to chodilo bez problémù a pøipojilo se to samo bez problémù. Díky moc......
ulo¾ena
Manas
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 63

Zobrazit profil
« Odpovìï #33 v: 09. Èerven 2008, 19:20 »

Na staré známé stránce http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_DebugUpdate.exe se od 4.6.2008 objevila nová verze. Asi nejzajímavìj¹í zmìna je zprovoznìná kompletní záloha telefonu.
ulo¾ena
Boøek Stavitel
Anonym
« Odpovìï #34 v: 14. Èerven 2008, 13:47 »

Funguje nìkomu synchronizace kalendáøe? A» dìlám, co dìlám, tak mi funguje jen synchronizace s organizérem pøímo v MPE. Pokud zvolím Outlook, nebo Google Calendar, tak jakoby zaène a hned synchronizaci ukonèí.
ulo¾ena
Golas01
U¾ivatel
Telefon: SE G900
Pøíspìvkù: 29

Zobrazit profil
« Odpovìï #35 v: 21. Srpen 2008, 10:35 »

Pøeji v¹em krásný den,
           pokou¹ím se pøipojit G900 k myphoneexploreru 1.7.0 pøes bluetooth a nemohu rozchodit synchronizaci, pøes kabel funguje v¹e jak má.....Prohledal jsem vìt¹inu diskuzí, vyzkou¹el v¹echny triky, ale prostì jsem to nerozchodil.
Bluetooth je integrován v noteboku, toshibacorporation verze. 3.03.17
Nejblí¾e jsem se dostal k cíli pøes pøipojení nazývane dialup-networking, mypex se k telefonu pøipojí, dokonce i sladí hodiny s netem, ale pøi synchronizaci pí¹e ¾e není telefon pøipojen k mrouteru (co¾ není).
Mrouter se mi pøipojí pøi spojení pøes serial bluetooth port, ale zase pøes tento ho mypep nenajde, resp. napí¹e, ¾e nemù¾e otevøít port, i kdy¾ v nastavení myphe mi pí¹e sony ericsson G900 pøipojen k mrouter.
Oba bluetooth porty(serial i dialup) mám v mrouteru povolené.
Urèitì to bude nìjaká hloupost, její¾ øe¹ení se mi vyhýbá........pomù¾ete prosím nìkdo?

ulo¾ena
Golas01
U¾ivatel
Telefon: SE G900
Pøíspìvkù: 29

Zobrazit profil
« Odpovìï #36 v: 21. Srpen 2008, 11:17 »

Hmmm........tak jsem pøi¹el na to jak na to, ale je to si myslím docela zbyteènì slo¾ité.........
Musím nejprve pøipojit m-router mauálnì pøes seriál port v bluetooth mana¾erovi a pak pøipojit MPE pøes port pøiøazený dialup networkingu, tzn......mobil je zároveò pøipojen pøes oba COM porty..........
Pokud by nìkoho napadla jednodu¹¹í cesta, budu jen rád.
ulo¾ena
Kraken
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 21. Srpen 2008, 12:15 »

Kód:
http://www.fjsoft.at/en/

Nová verze 1.7.0 final  Cheesy
Je¹tì vèera jsem sehnal 1.7.0 beta a teï tohle, tomu øíkám rychlost...  Smajlík
ulo¾ena
jura93
U¾ivatel
Telefon: LG KU990
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 16. Záøí 2010, 14:21 »

Chtìl jsem se zeptat jestli nevite jak mam dostat sms z mobilu do pc mama LG KU990
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #39 v: 16. Záøí 2010, 14:41 »

Proè se ptá¹ na LG? Tady je to o SE... v¹imnul sis? Navíc v tomto vláknì???
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #40 v: 17. Záøí 2010, 06:12 »

Skus nejaky LG software. Napriklad 2 sekundy hladania na googli: http://www.soft-go.com/view/LG-Phone-Manager_21689.html. Ale naozaj, ako pise VaRo obrat sa skor na specializovane forum: http://www.lgarena.sk/forum alebo na vseobecne fora: fony.sk a mobilmania.cz
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Tipy,triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: MyPhoneExplorer 1.6.6 ji¾ umí zobrazit kontakty z telefonu P1i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 19 dotazù.