SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Červenec 2019, 03:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Tipy a triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak poslouchat rádio jen z repro (bez káblů)
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak poslouchat rádio jen z repro (bez káblů)  (Zobrazeno 17710 x)
peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 15. Prosinec 2007, 21:41 »

jak muzes srovnavat autoradio BEZ ANTENY a mobil se "vstavenou" antenou ? mobil se vstavenou antenou a patchem FUNGUJE.  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 17. Prosinec 2007, 15:09 »

no to taky nechapu pole mne je jedno jestli je ta antena schovana pod plastovym krytem mobilu nebo jestli je v podobe sluchatek pripojena k telefonu, to jak by jsi mi rekl ze kdyz budu na svem SE pouzivat radio v aute ze mi to nepujde az do te doby nez z toho auta vylezu  Grin
uložena

Freeman_TKOZ
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K810i GOLD
Příspěvků: 2



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 17. Prosinec 2007, 22:46 »

 Grin  Koukněte se jen na ten konektor co je na autoanténu... jen sám ten konektor má větší přijímací plochu jako ten drátek pod krytem.  Grin A taky nepřijíma  Mrknutí

Tak to zkuste, jsem zvědav na výsledky a kvalitu přijmu  Mrknutí (teď to opravdu nemyslím ironicky )
uložena

K810i GOLD + 4GB M2 + dalších 30 v šuplíku (celkem vystřídáno 120 tel.)
◄DaveBury►
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W810i + SanDisk 2048MB | Microstar Star Key 2.0
Příspěvků: 399



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 18. Prosinec 2007, 00:14 »

Ja bych tipnul, ze peterss to bude mit odzkousene
uložena

Tak jsem si říkal, co moudrého napsat.. Až jsem se na to ....
--//>>
NOKIA 3210 > SONY CMD-J5 > NOKIA 8310 > Philips 530 > SONY CMD-J5 > SE W810i
Shinnok
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: [email protected]
Příspěvků: 50



Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 22. Únor 2008, 18:00 »

Ludia a nikdy vam nedoslo to ze Krit predny je s hliniku? staci ak prepojite tenkym kablikom ten pin s kritom a mate antenu Cheesy
uložena

The Way of Mobil Phones: n3310 ------>n3200-> T610-> n6210-> n3310-> n3100-> n7210-> nec 515hdm ( umrel † ) ->n6210 ->k610i->k750i(3 dni strasny telefon)->k610-->[email protected]<--
Nove net radijko: http://195.95.205.5:8800/listen.pls  Played be my Smajlík
gmcz
Anonym
« Odpověď #20 v: 01. Březen 2008, 15:34 »

hola,
mam SE poprve (predtim jsem mel jine zn.), kde se da sehnat ten patch o kterem se tu v diskuzi mluvi?
pujde to radio potom pustit do bluetooth HF? mam K550i.

diky moc za kazdou radu, protoze mam stereo HF, posloucham pres to mp3, ale rad bych si obcas pustil i to radio (predstava ze se zase zamotam do kabelu me docela desi).
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 02. Březen 2008, 09:57 »

Spatne ctes nejde to http://forum.semania.cz/index.php?topic=15848.0 precti si prispevek od DavesMan
uložena

gmcz
Anonym
« Odpověď #22 v: 04. Březen 2008, 09:53 »

skoda, ze jsi to nenapsal o par hodin drive; vcera rano jsem nahodil patch, radio hraje do repraku a nejde presmerovat do HF. Ach jo  Sad
uložena
MiKi^
Uživatel
***
Telefon: t650i - HPM-75 - 2GB MMC
Příspěvků: 84


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 21. Duben 2008, 19:02 »

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=23616 tady mate priklad anteny Mrknutí
uložena
JURO8K
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 21. Duben 2008, 19:45 »

No tak ten vytvor, ktory sem hodil MiKi^ vyzera fakt uzasne!!!  Grin Grin Grin A ak chcete pocuvat radio vo fone bez patchov a nejakych inych zasahov do hardwaru, tak si pockajte na W980i, ten ako prvy fon na svete dokaze spustit radio bez pripojeneho akehokolvek prislusenstva...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena

Laki
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i Silver Black
Příspěvků: 326



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 21. Duben 2008, 20:09 »

Ešte ma tak napadá: Ako je to s BT handsfree? Cez to akože rádio nefunguje vôbec?
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> [email protected] >>> W200i >>> P1i
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 21. Duben 2008, 22:26 »

MiKi:
No asi bych si pockal na W980i nez mit z telefonu vysilacku, jak bych mu pripojil takovy stozar tak by se urcite snadno schoval v tematu "Historicke kusky old mobilou"  Grin Grin Grin
« Poslední úprava: 22. Duben 2008, 09:22 od Ganimed » uložena

roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 22. Duben 2008, 07:03 »

No tak ten vytvor, ktory sem hodil MiKi^ vyzera fakt uzasne!!!  Grin Grin Grin A ak chcete pocuvat radio vo fone bez patchov a nejakych inych zasahov do hardwaru, tak si pockajte na W980i, ten ako prvy fon na svete dokaze spustit radio bez pripojeneho akehokolvek prislusenstva...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
Ta antena vypada retro, bola by dobra k R300, ale hlavne k R306. Vypadalo by to super retro  Grin Grin
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
caprica
Uživatel
***
Telefon: m600i silver 2GB
Příspěvků: 28



Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 18. Listopad 2008, 15:45 »

ja bych treba rad mel pustene radio a zaroven mit tel v nabijecce, to by nejak slo?
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #29 v: 18. Listopad 2008, 15:46 »

ano, umoznuje to pruchozi nabijecka.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Tipy a triky (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak poslouchat rádio jen z repro (bez káblů)
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 19 dotazů.