SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Únor 2025, 23:00

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE W580i - pou¾ívání, problémy a øe¹ení
Strana: 1 [2] 3 4 ... 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE W580i - pou¾ívání, problémy a øe¹ení  (Zobrazeno 63688 x)
Kejmlik
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 21. Záøí 2007, 09:20 »

Tak je napi¹ jsem ty otázky jáje jsem taky napsal aby i ostatní vìdìli nìco  Mrknutí
ulo¾ena
brmbos
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 145

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #16 v: 21. Záøí 2007, 10:48 »

Cau, uvazuji o koupi tohoto telefonu mel bych par otazek.

Muzu se ptat ? nebo jestli chces radeji treba po ICQ muze byt  Mrknutí  Smajlík

Ptej se tady
ulo¾ena

Fanovské stránky M.®ambocha - http://mz-fans.ic.cz
Hzik
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 21. Záøí 2007, 14:12 »

kdyz vysunu w580 a zmacknu ten levej rozek pod tlacitkem Walkman se telefon ani nehne, ale kdyz zmacknu ten rozek pod tlacitkem minimalizace, tak se telefon vykle... mate to tak vsichni nebo to mam jit vratit? je to celkem neprijemny...
ulo¾ena
brmbos
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #18 v: 21. Záøí 2007, 14:16 »

Jednoznaènì telefon reklamuj
ulo¾ena

LP3W7
U¾ivatel
Telefon: SE W200i
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 21. Záøí 2007, 14:17 »

Cau, uvazuji o koupi tohoto telefonu mel bych par otazek.

Muzu se ptat ? nebo jestli chces radeji treba po ICQ muze byt  Mrknutí  Smajlík

Ptej se tady
OK.

Takze bych se chtel zeptat na toto:

1. Umi W580i mit spusteno vice aplikaci (v Jave) a prepinat mezi nimi jako SE K800i ?

2. Umi prehravat video tak ze ho prepnes na bok a prehrava ho pres cely display ?

3. Co klavesy ? Pise se na nich dobre ? Cetl jsem ze praskaly ?  Sad Je to pravda ? Jak uz mas mobil dlouho ? Nepraskly jo ?

4. A jak je na tom ovladani a vynuvnost ? Je to OK ?  Smajlík

5. Ma IrDA nebo uz ho nema ?

6. A byl bych ti vdecny kdyby ses podival do te male knizecky o SAR kolik vyzaruje SAR a napsal mi to.

Tak jestli na to muzes odpovedet tak moooc diiiky !  Mrknutí  Smajlík  Cheesy  Roll Eyes  Smajlík
« Poslední úprava: 21. Záøí 2007, 14:24 od LP3W7 » ulo¾ena
brmbos
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #20 v: 21. Záøí 2007, 15:26 »

1,Ano, umí více aplikací najednou a pøepínat se (je to standartní SE)
2, video umí pøehrávat na boku, v oknì, fulscreen
3, klávesy jsou OK, mám ho pár dní tak nevím co udìlají. I kdy¾ SMS skoro nepí¹u, telefon je na telefonování.
4, jestli je výnuvnost my¹lena výsuvnost tak je to v pohodì. Jak jsem psal není to tak precizní jak Samsung ale je to docela dobøe zpracované. Co mì dost vytáèí je ¾e se zaklapnutím nezamkne (jen ze základního menu). To je podle mì ta nejvìt¹í nevychytanost. A pokud si vyberu jiný telefon tak pro tohle.
5, Infra nemá - ale to sis mohl najít kdekoli na netu
6, SAR je 0,74 W/kg
ulo¾ena

LP3W7
U¾ivatel
Telefon: SE W200i
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 21. Záøí 2007, 16:02 »

1,Ano, umí více aplikací najednou a pøepínat se (je to standartní SE)
2, video umí pøehrávat na boku, v oknì, fulscreen
3, klávesy jsou OK, mám ho pár dní tak nevím co udìlají. I kdy¾ SMS skoro nepí¹u, telefon je na telefonování.
4, jestli je výnuvnost my¹lena výsuvnost tak je to v pohodì. Jak jsem psal není to tak precizní jak Samsung ale je to docela dobøe zpracované. Co mì dost vytáèí je ¾e se zaklapnutím nezamkne (jen ze základního menu). To je podle mì ta nejvìt¹í nevychytanost. A pokud si vyberu jiný telefon tak pro tohle.
5, Infra nemá - ale to sis mohl najít kdekoli na netu
6, SAR je 0,74 W/kg
Jo tak diky za vse !

Jo u te 4. Mela byt vysuvnost ! Promin.
A u 5. Jo koukal sem ale nechtelo se mi to verit. Oni taky u tech novinek maji spousty chyb (i treba prave v mobilitach 8/07 kde to uplne skonili)

Jo to s tim zamykanim to je blby noo ...  Sad njn.

A ty klavesy: ja SMS treba zase psat budu a pak na hrani her  Mrknutí  Smajlík Prave tohle me znepokojilo:

Kód:
http://mobil.idnes.cz/sony-ericsson-w580i-lamou-se-mu-klavesy-dxw-/mob_sonyericsson.asp?c=A070818_135907_mob_sonyericsson_vok

A dole pod tim diskuse a lidi pisou ze to maj tak nevim.

Rozhoduju se mezi K800i a W580i tak ted nevim.  Sad radsi bych ten Walkman ale aby mi to doslo a hned to prasklo to se mi nechce.
« Poslední úprava: 21. Záøí 2007, 16:16 od LP3W7 » ulo¾ena
hajzlowskij
Anonym
« Odpovìï #22 v: 26. Záøí 2007, 18:56 »

kdyz vysunu w580 a zmacknu ten levej rozek pod tlacitkem Walkman se telefon ani nehne, ale kdyz zmacknu ten rozek pod tlacitkem minimalizace, tak se telefon vykle... mate to tak vsichni nebo to mam jit vratit? je to celkem neprijemny...

Ja mam tiez tento problem, plus 3 polamane tlacidla, idem reklamovat, uvidim co a ako ale budem na nich tvrdy Cheesy
ulo¾ena
klinkii
U¾ivatel
Telefon: SE P1i + 4GB SanDisk
Pøíspìvkù: 8

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 26. Záøí 2007, 19:58 »

sem na tom skoro podobnì spí¹ mi pøijde ¾e tlaèítko minimalizace je tro¹ku zapu¹tìny jakoby do telefonu.
ulo¾ena
brmbos
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #24 v: 02. Øíjen 2007, 16:18 »

Dal¹í "nevychytanost" :
skonèím hovor tak ¾e zaklapnu telefon, tím se sice hovor ukonèí ale telefon se nezamkne. Mù¾e se to zdát jako drobnost, ale vytáèí mì to do nepøíèetnosti.
Pokud bude mít W910i tohle vychytanìj¹í tak jdu bez váhání do ní.
ulo¾ena

køeèek™
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #25 v: 02. Øíjen 2007, 17:36 »

Myslim si ¾e tohle ani nedìlala moje bývalá W850i  Mrknutí
ulo¾ena
Niobe
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: SE K550i, W910i
Pøíspìvkù: 55

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 17. Øíjen 2007, 08:04 »

Uááá, odvcera je seda W580i zase skladom... Tak teraz neviem, ci mam do nej ist, alebo si mam radsej pockat na W910i? Undecided Neviete nahodou niekto, ake podsvietenie klavesnice ma seda W580i a cierna W910i?
ulo¾ena
djrr
Anonym
« Odpovìï #27 v: 17. Øíjen 2007, 18:48 »

byt tebou bych necekal na w910i. SE tvrdi ze ma uplne novy ovladani, a hlavne co by me odradilo je ze ma cerveny a zeleny sluchatko, a tlacitko zpet je pod pravou kont. klavesou Angry Lips sealed ja bych si treba nezvyk ale ostatnim to treba nevadi... ja zejtra dostanu w580i tak sem zvedavej :-)
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 17. Øíjen 2007, 20:39 »

Niobe:
Ja bych pockal na tu W910i je jina to je fakt ale co kdyz prave proto to bude mit vsechno vychytane ?

A to ze praskaji klavesy to taky neni dobre to budete s tim telefonem chodit do servisu az do konce zaruky ? A pak budete za ty klavesnice platit ? Jen vim to ze ja sam telefon stridam po roce a pul a vedet o tom ze ty klavesnice praskaji tak bych ten telefon nekoupil ani kdyby prestaly praskat. To znamena az se toho telefonu budete chtit za nejaky ten rok zbavit tak ho nikdo kvuli jeho povesti nekoupi.
ulo¾ena

mars
Anonym
« Odpovìï #29 v: 18. Øíjen 2007, 08:10 »

V¹echno vychytané? No tím si právì vùbec nejsem jistý. Spí¹e to bude naopak.  Cry
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE W580i - pou¾ívání, problémy a øe¹ení
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 20 dotazù.