SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Listopad 2018, 22:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23748 uživatelů
Nejnovější uživatel: jjpp1970
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE W580i - používání, problémy a řešení
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE W580i - používání, problémy a řešení  (Zobrazeno 46336 x)
pupunana
Uživatel
***
Telefon: SE W580i
Příspěvků: 9


Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 10. Květen 2009, 17:44 »

SE mám cca rok a objevil dvě chyby.

1.Pochopitelně mi praskla klávesnice (nic udivujícího)

2.Telefon se příšerně zpomalil
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #121 v: 10. Květen 2009, 17:58 »

1.reklamuj
2.update firmware  Mrknutí
uložena
pupunana
Uživatel
***
Telefon: SE W580i
Příspěvků: 9


Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 22. Květen 2009, 17:06 »

Děkuju za radu Smajlík
uložena
pupunana
Uživatel
***
Telefon: SE W580i
Příspěvků: 9


Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 23. Květen 2009, 10:25 »

Našel jsem ještě jeden problém Embarrassed
Když do telefonu nahraji flash menu,po nějáké době (cca týden),mi přestanou fungovat. Shocked
Nevíte kde je problém???
uložena
Aisha Stará
Anonym
« Odpověď #124 v: 18. Červenec 2009, 11:31 »

Dá se stáhnout nebo někde najít na w580i to blikání, nevim jak to nazvat.
uložena
Aisha Stará
Anonym
« Odpověď #125 v: 19. Červenec 2009, 08:54 »

Dá se stáhnout nebo někde najít na w580i to blikání
uložena
Aisha Stará
Anonym
« Odpověď #126 v: 19. Červenec 2009, 08:58 »

Mě se to líbý už chci w580i doma ale počkm než bude black barva se prodávat  Cheesy


Mě se taky líbil vod prvního pohledu, ale bílej sem nechtěla, ale spíš ten šedej
uložena
Aisha Stará
Anonym
« Odpověď #127 v: 19. Červenec 2009, 09:01 »

Sice jsme si psali po icq ,ale aby věděli něco i ostatní  Cheesy:

1. Vrže kryt mobilu ??                                                             
                                                                                         
2.jsou diody vidět i ve dne ?

3.Jak se mobil ovládá ?? jestli to je dobré a nebo

4.Jak si spokojen s Displayem a celkovými funkcemi

 5.Jak by si ohodnotil celkově tento telefon ? Nějaké
       perličky co je na něm vychytané atak.  Mrknutí                                                                                    
                                                                                 
Díky za odpovědi                                                                                            

1.mě nevrže tolik
2.) Podle mě jo
3.)Tlačítka jsou bezva, mačkaj se dobře
4.)Displej je dobrej, ale přidala bych telefonu ňáký funkce-větší paměť v telefonu a vylepšila foťák
5.)Krokoměr a ty diody a já sem celkem spokojená
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #128 v: 19. Červenec 2009, 09:40 »

2 Aisha Stará : sakra co kdybys to prestala spamovat, a trochu pouzila HLAVU a GOOGLE ? v TC si nastavis to tve "blikani" jake chces. a mezi nami, jmenuje se to " ILLUMINATION"
 kdybys nahodou nevedela, co je TC, tak je to program na upravu schematek ThemesCreator 
« Poslední úprava: 19. Červenec 2009, 09:47 od peterss » uložena
Phoenix
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia™ X8
Příspěvků: 508



Zobrazit profil
« Odpověď #129 v: 18. Říjen 2009, 14:02 »

zdravím mam problem s tlačitky vytvořil sem vlákno jinde a nevím jak ho převest sem kdyžtak se kuknite jedna se taktež o W580 http://forum.semania.cz/index.php?topic=23744.0
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
casco
Anonym
« Odpověď #130 v: 18. Listopad 2009, 10:24 »

Nechcem zakladat nove vlakno,tak sa pytam tu.Dva roky som pouzival W580i,blokovanu na t-mobile sk,tym padom som tam nikdy neskusal davat inu sim kartu.Teraz po skonceni zaruky som ho decustomizoval,opatchoval vratane simlock.Vyskusal dve karty od orange a nic-myslel som si,ye to neodomklo.Skusil dalsie karty od t-mobile a pruser-nezerie ani ich.Z 10 sim,z toho 2 orange mi nacital iba moje dve simky.Je to chyba citacky sim,alebo môze byt nieco ine,lebo moje opakovane nacita vzdy-skusane 50 krat za sebou a ostatne nikdy(keby to bolo citackou,muselo by mi moje sim tiez obcas nenacitat a ostatne obcas nacitat).Este jedna poznamka-mobil som flashoval s vlozenou sim,ci to nemohlo mat vplyv.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #131 v: 18. Listopad 2009, 22:07 »

1) nikdy jsem neresil, zda flashovat ze sim, ci bez ni, nevybiral jsem ji a flash vzdy ok
2) ohledne simek, jaksi mi neni jasne, v cem je problem, bere Ti jen sim co bral pred flashem ? nebo nebere zadnou ? pokud bere jen ty, co bral pred flashem, spatny unlock.
uložena
casco
Anonym
« Odpověď #132 v: 19. Listopad 2009, 07:48 »

Prave ze pred flashom som nikdy inu sim neskusal,mal som(aj mam) pausal,takze som nemal potrebu davat tam inu sim.Nedavno mi skoncila zaruka,tak som preflashoval,opatchoval(vratane sim unlock),dal tam par elfov.No a unlockom to nebude,lebo mobil bol pôvodne blokovany na t-mobile a neberie ani ich sim.S tych co mam doma(asi 7 pouzivanych sim na t-mobile a 2 orange) berie len tu moju,co je od zaciatku v mobile a este jednu od t-mobile.A aj u kariet orange nepise vlozte spravnu sim,ale iba vlozte sim.A karty su zhruba rovnako stare u niektorych som meral aj hrubku a su rovnako hrube.
uložena
Kasr
Uživatel
***
Telefon: W580i
Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 22. Prosinec 2009, 08:59 »

Este som nebol registrovany,tak som to pisal pod inym nickom.Teraz som skusal dve nove sim od O2 a obidve mi telefon hned zozral.Aky môze byt rozdiel v simkach?Pouzivaju novsie iny cip?Lebo dve sim od t-mobile neboli az take stare.Jedna zhruba rok,druha rok a pol.No a moja,ktora bez problemov funguje ma dva roky.A rozmery su rovnake(karty su merane).Viacnasobne vkladanie nema vplyv,takze kontaktami sim to nebude.Kde môze byt problem?
uložena
Lauri
Uživatel
***
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #134 v: 20. Únor 2012, 13:49 »

Zdravím, mám problém s W580i.. Mám tam M2 kartu 2 GB a nejde mi naformátovat i přes to, že mi to po zapnutí telefonu naskočí, že budou vymazána všechna data atd..
Když to potvrdím a zadám heslo (0000) tak mi vyskočí, že formátování se nazdařilo.. M2 kartu mi to potom nevezme.. Když jí nechci naformátovat, taky mi jí nevezme.. Zkoušel jsem tam dát 4 GB, přehrál jsem softvare, karty jsem naformátoval v PC, ale nic nepomohlo.. Prosím o pomoc, už fakt nevím, co s tím.. :-P Díky Všem..
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 240 x 320 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE W580i - používání, problémy a řešení
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.112 sekund, 18 dotazů.