SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 01:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém se SEP1i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problém se SEP1i  (Zobrazeno 6178 x)
Many78
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 9



Zobrazit profil
« v: 13. Září 2007, 07:52 »

Zdravím,mám SEP1i asi 5dní.Včera jsem zjistil,že když mi volá někdo z mého seznamu,kde ho mám uloženého pod jménem,zobrazí se mi jen tel:číslo,takže nepoznám kdo volá.To samé se zobrazí pokud někomu volám já,najdu jméno v seznamu dám volat a na displeji se mi ukazuje pouze číslo které volám,nikoliv jméno.To samé se mi zobrazí i při příchozí sms,až když ji otevřu tak se teprve ukáže jméno.Nevím,zda je to chyba telefonu,nebo sim.Protože když dám zobrazit sim tak se na ní nic neukáže a píše to pořád "načitání sim".Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti,nevím,zda to mám reklamovat.Děkuji
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Září 2007, 08:21 »

Máš P1 a pracuješ se seznamem na SIM místo v přístroji?  Shocked Vše zkopíruj do přístroje, a ze SIM a pokud nepomůže (nebo už to tak je), původní čísla na SIM vymaž.  Mrknutí
uložena
Many78
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 9



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 13. Září 2007, 09:48 »

Mám vše zkopírované na telefonu.Normálně v kontaktech.Na SIM kartu se vůbec nedostanu,když dám prohlédnout seznam na SIM kartě.Když dám zobrazit složku SIM tak to pořád načítá a nic nezobrazí-nechal jsem to cca 25min a pořád nic a nejde z toho vyskočit-musím tel vypnout  Cry
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #3 v: 13. Září 2007, 10:58 »

zkusil bych cestu nejmenšího odporu, tedy jestli to dělá i s jinou SIM, pokud ne, je problém na straně SIM.
uložena
Many78
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 9



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 13. Září 2007, 11:22 »

Už jsem pomocí jiného telefonu smazal seznam na své SIM kartě,vrazil to zpět a funguje to.Ale data z jiné SIM to na P1i stejně neukáže-když to bude fungovat kašlu na to.Dík za radu měj se  Mrknutí
uložena
Many78
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 9



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 13. Září 2007, 11:32 »

A ještě prosím jak velkou RAM má P1i Dík
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 13. Září 2007, 11:33 »

staci se podivat do specifikace nebo v telefonu na "stav"
uložena
hulda
Uživatel
***
Příspěvků: 8



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 04. Říjen 2007, 14:57 »

Tak tohle jsem měl u P 990, 7x v servisu v půlroce, 21 dní fyzicky doma a servis neuznal ani jednu reklamaci, přesto se mi ji povedlo vrátit. Koupl jsem P1i a problém je tu ten samý znovu a jsem z toho na mrtvici. Jediné jak se dostat zpět je „Obnovit nastavení" (nezapomeň zrušit zaškrtnutí u dotazu zda chceš odstranit aplikace zadané uživatelem nebo tak nějak, jinak přijdeš o hry a všechno co je tam dané navíc. Zálohuj si obrázky a zvuky v telefoně dodané o ty přijdeš i když zrušíš zaškrtnutí) a vše nstavit znovu, jenže jak vypneš telefon nebo se Ti sám restartuje, sekne se a budeš muset restartovat jseš tam znovu! Jak obnovíš nastavení, půjde Ti zase načíst normálně SMS kontakty do telefonu a půjdou normálně kopírovat a editovat. Teď jsem smazal veškeré kontakty z telefonu (zatím jsem je měl stále při změně telefonu překopírovávany) a zadal jsem je ručně, ale zatím jsem neměl odvahu telefon vypnout, mám hrůzu z toho, že to bude znovu a vím, že se v servisu neobejdu. Oni to dají na stolici, ta jim naměří vše OK, ale to co jsem jim několikrát popsal nikdy nevyzkoušeli. Jeden den se telefon vrátil ze servisi, šel jsem si jej přebrat a hned v prodejně jem z karty načetl do tel. kontakty se jmény a obrázky, ukázal to prodejci, vypnul telefon a bylo vše pryč. On přístroj zabalil a poslal zpět. Dokonce se mi povedlo se telefonicky spojit s ředitelem Českého zastoupení SE, ten mi přísahal, že na to osobně dohlédne, za 14dní došel tel. zpět ve stejném stavu a prodejce mi naštěstí vrátil peníze. Internet mě peníze nevrátí, takže pokud na to nepřijdem, máme doma POMNÍČKY čau hulda [email protected]
uložena
Herbik
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 155



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Říjen 2007, 17:00 »

Už jsem pomocí jiného telefonu smazal seznam na své SIM kartě,vrazil to zpět a funguje to.Ale data z jiné SIM to na P1i stejně neukáže-když to bude fungovat kašlu na to.Dík za radu měj se  Mrknutí
 

Tento problém s kontakty na simce jsem měl u každého Pécka.800,900,910,990..A po smazání kontaktů na simce,bylo vždy ok. Takže doporučuji používat jen paměť telefonu co se kontaktů týče.  Mám T-mobile. Mé poznatky z minulosti s tímto problémem.
uložena

W960i,i8510-32GB
dadedo
Uživatel
***
Telefon: SE p1i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 28. Říjen 2009, 13:28 »

Už jsem pomocí jiného telefonu smazal seznam na své SIM kartě,vrazil to zpět a funguje to.Ale data z jiné SIM to na P1i stejně neukáže-když to bude fungovat kašlu na to.Dík za radu měj se  Mrknutí
 

Tento problém s kontakty na simce jsem měl u každého Pécka.800,900,910,990..A po smazání kontaktů na simce,bylo vždy ok. Takže doporučuji používat jen paměť telefonu co se kontaktů týče.  Mám T-mobile. Mé poznatky z minulosti s tímto problémem.
jak mám zkopírovat seznam ze sim do tel
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém se SEP1i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.028 sekund, 18 dotazů.